reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Witam szanowne Panie. Ja dzisiaj w parku nie będę bo się umówiłam z koleżanką w Shipley na 12 a już raz przekladałyśmy spotkanie ze względu na pogodę więc nie chce jej zawieść.
Kasiu gratulacje dla Maciusia. Moja Marysia zaczęła się nadmiernie ślinić. Moja mama mówiła,że ja miałam 5 miesięcy i 5 zębów więc jak moje dziecko pójdzie w moje ślady to :szok:
Własnie zasnęła koło mnie na kanapie.Słodka moja muszelka...Dziękuje za wsparcie i trzymanie kciuków. Z takim poparciem dostanę się zapewne :)
Pozdrawiam

reklama
Ślinienie oznaką pojawienia się ząbków, pamiętam jak Olek się ślinił i nagle pojawiały się jeden z drugim, aż film nagrałam, bo normalnie szok, jak on się ślinił :-) Tak więc szykuj maści , bo będą perełki :-)

czesc kobitki
Olekasa czy ty otrzymalas wiadomosc z adresem?
Kasiu8118- czyzby Kraytian mial miec rodzenstwo:confused:
Kasiu.j - czekamy na zdjecie w nowym kolorku

Szymek mi zasnol , jakos mu sie unormowalo z tymi drzemkami spi o 11 , 15 i wtedy na noc ok21-22. Wiem troszkie pozno , ale nie moge go narazie przestawic.
U nas troszkie balagan bo wstawiaja okno, no ale juz niedlugo koncza. I tak dobrze z tymi ich angielskimi ruchami.

Kasiu.j - super ze jest juz trzeci zabek:-), u nas narazie dwa
Cfcgirl- mam nadzieje ze bedziesz:-), a no i trzymamy kciuki , napewno swietnie sobie poradzisz;-)
ZYCZE MILEGO DZIONKA.

Tak Doris mój ma na po południu,ale ma dzisiaj trening więc mnie nie przywiezie.Ja idę teraz po zakupy a pózniej muszę zrobic Radkowi kanapki do pracy i obiad .A o 12 to mały pójdzie spac mam nadzieję.Sorki spotkamy się jutro:-(.A ty Brydka będziesz jutro u Niunki na zlocie kur domowych?Chętnie bym was poznała:-).

I Ja także, jak mnie zechcą to Ja bardzo chętnie, a jakże. Kura domowa, Desperatka :-D Nie no żartuję, lubię zwiedzać, poznawać, gadać, bo Ja taki dość otwarty człowiek jestem, bez dołów i złych humorów - wszyscy mi mówią, że powinnam być facetem, coś w tym jest :-D Dobra idę, bo nie dojdę, ale chyba pojadę, bo do Lloydsa muszę wejść, więc do zobaczenia.
Chętnie poznam was, no bo wiadomo, my Polki musim się trzymać razem, coś tam coś tam :-D Buziakasy

Cześć Mamuski :-)
Za zdających trzymamy kciuki ,napewno będzie OK.
Fajnie macie ,do parku na spacerek ....:-(i pogoda dopisała .Ale najważniejsze że Kubie jest juz lepiej ,mam nadzieję że do końca tygodnia wyzdrowieje.:tak:może da mi trochę poczytać ,skoro siedzimy w domu ,choć tego nie mogę być pewna ....zaraz będzie mamo,mama ,mamo i tak .....do powrotu męża z pracy :-),no i tak naprawde uwielbiam te jego 'mamao".
Miłego spacerku

reklama
Dzien dobry kolezanki jak wam minal poranek i noc:)
U nas noc byla prawie normalna Abi obudzila sie tylko raz o 6.30 i potem juz spala:-):-):-)do 8.20 ale fajnie:tak:oby tak wszystkie noce wygladaly.
Mam pytanko do mam starszych dzieci czy im kiedys ten sen sie ustabilizuje i beda spaly do 9 bez budzenia sie?
No my juz po play grupie, wiec Abi sie wybawila za tydzien ostatnie przed wakacjami :-:)-(bo na wakacje maja 6 tyg przerwy lipa mam nadzieje ze chociaz my bedziemy sie spotykac bo w sumie to jest jak taka polska play grupa tylko po domkach lub parkach hehe:-D
niunka dziekuje bardzo adres otrzymalam:tak: Mieszkasz niedaleko mojej kolezanki czy ty tez masz dom przez homehuntera?

Do góry