reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

masz rację, mam nadzieję że się przelamię i nauczę .a zresztą muszę skoro narazie tutaj zostajemy ,dzieki za zaproszenie :-)

reklama
To energia z kosmosu :-D Żartuje, po prostu ostatnie miesiące dały mi jakiejś nieopisanej mocy. Oczywiście widzę, jak moje dziecię usilnie stara się ze mną rozmawiać, jak zaczyna mówić, prócz tego swojego języka, nie kłócę się ze swoim wcale, nauczyliśmy się rozmawiać, widzę jaki Kamyk jest zadowolony, że nie podjął pochopnych decyzji, jak wszystko układa się po mojej myśli i to jakoś tak samo.
Jeśli człowiek wie, że na tym świcie są ludzie, którzy widzą Cię i cenią za to jaki jesteś - samo jakoś tak przychodzi :-) A energii mam dużo, mam nadzieję, że dobrze ją wykorzystałam.

Mam pytanko do mam starszych dzieci czy im kiedys ten sen sie ustabilizuje i beda spaly do 9 bez budzenia sie?
?
Unormuje sie to zobacyzsz:-):-)Moj Kuba ladnie juz spal cala nic jak mial 3 lata:-)przylazil do nas,czasami nawet codziennie,ale przestal:-):-)
BRYDKA-Dlugo nie czekalam,zreszta widzialas ze mialam z kim pogadac:-):-)Z aczepila mnie strsza PANI POLKA i chyba byla spragniona towarzystwa,bo mi gadala i gadala:-D:-D
No i milo bylo Ciebie poznac,fajna kobitka z Ciebie no i gadulka:-p:-D:-D:-pA Olek dlugo Ci spal?Bo Dawid zasnal w aucie ale spal moze 40 minut:szok:No nic ,wieczorem Go szybciej poloze:-):-)

Olek urodził się w Prima Aprilis (01.04.06 ) i gada, ale nauczył się kilku słów przez ostatni miesiąc i lokuje je między słowami z własnego języka bobasa. Wychodzi mu coraz lepiej, bo " Neko ce ", czy " Mam daś " już są normą, więc jestem zadowolona.
Olek wstał jak dojechaliśmy do Marker. SQ i poszedł sam ze mną do asdy po zakupy, jeszcze weszłam sobie zobaczyć w Argosie te stoliki i nie wiem czy kupować czy nie, ale spoko Dorcia, zaśnie mi o 20.oo bankowo :-)

masz racje ważne by partner był podporą a nie ciężarem :-) ja jestem 14 lat po slubie i nie zamienilabym się z nikim bo poprostu jestem szczęsliwa, kocham i czuję się kochana a narodziny Kuby cztery lata temu byly jak gwiazdka z nieba :-D

No i Dorotko cieszę się, żeśmy się poznały i to w tak krótkim czasie, masz ślicznego synka i przepraszam za wyjadanie Olka Twoich chrupek. Akurat chciał jabłuszkowe te cynamonowe ciastka, ale nie swoje bardziej " smakuje " :-)

reklama
Do góry