reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Brydka u nas jest odwrotnie jak tata widzi małego w naszym łóżku to ucieka do jego pokoju a ja śpię z małym u nas w dużym łóżku.Ale ostatnio mu zabroniłam uciekania bo mały spadł mi z łóżka w zeszłym tygodniu po jego ucieczce:-(.

Ale mam nerwa na ten internet:wściekła/y::wściekła/y:ciagle mi ucieka:growl::growl::growl::growl:
KASIA8118-moze maz Cie przywiezie??ma na popoludnie,wiec jest chyba w domu:-p:-p:-ptaka fajna pogoda,nie daj sie prosic:-):-)

witam sie cieplutko w ten niezbyt cieply dzien
cfcgirl- powodzenia :-) napewno wszystko pojdzie gladko;-)
wczoraj bylam u poloznej i pytalam o plan porodu... i dostalam skierowanie do fizykoterapełty do szpitala...data i godzina przyjdzie poczta i od tego bedzie zalezalo czy bede mogla rodzic naturalnie czy prze cesarke ech... a to wszystko przez pierdzielona fabryke lekow w ktorej mialam przyjemnosc pracowac przez ponad 2 lata:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Naszczescie z malenstwem wszystko dobrze :-)

Ja miałam te ichnie łóżka, czyli te podstawki i na tym materace, więc podstawki schowałam do schowka na zewnątrz domu, a zostawiłam same materace, właśnie z obawy, że Olo mi spadnie, bo on się wierci, jak mało który:tak:

O raju, fabryka leków :-(
Trzymaj się dzielnie ;-). No to może jednak więcej nas będzie co ??? Pogoda jest kozak, naprawdę :-) Siły same przyjdą, no dobra, może przyjadą :-D

Dziendobry dziewczynki,

Uffff!!!!! Moje dzieci na szczescie znowu zaczely normalnie sypiac, czyli przynajmniej do 7. Nad morzem jak bylismy to budzili sie wczesniej kolo 4-5, to po tych dwoch tygodniach mialam juz dosc. Podziwiam Was, ze jestescie w stanie tak wczesnie wstawac. I pocieszajace jest, ze nie tylko u mnie jest nocna zonglerka po lozkach. :-)

Moj Kubus znow z wujkiem pojechal odstawic autko na parking pod zajezdnie, Macius spi po spacerku z babcia, a ja zrobilam sobie sama dzis kolorek na wlosach. Nawet fajnie wyszlo :-) jutro sie wybieram na scinanie, przy okazji wezme Kubusia. A u nas dzis chlodno i pochmurnie.

Magda - trzymam kciuki, zeby sie udalo. Fajne zajecie takiego tlumacza i calkiem niezle platne.

Oj z tym nocnym chodzeniem to wszystkie dzieci maja:-)Moj Kuba tez byl wedrowniczek:-D:-Dczasem nawet potrafil codziennie przychodzic:wściekła/y:teraz tez mu sie zdaza,ale rzadko:tak::tak:
KASIA.J-A JAki koloret sobie zrobilas??

Sredni blond, rozjasniam je troche, bo chce wrocic do naturalnego koloru.

I musze sie pochwalic: Macius ma 3 zabka :-):-):-)

Wkoncu sie przebil, widac go bylo juz od kilku dni przez dziasla. Zaczynam sie bac teraz, bo on do delikatnych nie nalezy. :-(

reklama
Do góry