reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Brydka u nas jest odwrotnie jak tata widzi małego w naszym łóżku to ucieka do jego pokoju a ja śpię z małym u nas w dużym łóżku.Ale ostatnio mu zabroniłam uciekania bo mały spadł mi z łóżka w zeszłym tygodniu po jego ucieczce:-(.

Ale mam nerwa na ten internet:wściekła/y::wściekła/y:ciagle mi ucieka:growl::growl::growl::growl:
KASIA8118-moze maz Cie przywiezie??ma na popoludnie,wiec jest chyba w domu:-p:-p:-ptaka fajna pogoda,nie daj sie prosic:-):-)

witam sie cieplutko w ten niezbyt cieply dzien
cfcgirl- powodzenia :-) napewno wszystko pojdzie gladko;-)
wczoraj bylam u poloznej i pytalam o plan porodu... i dostalam skierowanie do fizykoterapełty do szpitala...data i godzina przyjdzie poczta i od tego bedzie zalezalo czy bede mogla rodzic naturalnie czy prze cesarke ech... a to wszystko przez pierdzielona fabryke lekow w ktorej mialam przyjemnosc pracowac przez ponad 2 lata:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Naszczescie z malenstwem wszystko dobrze :-)

Ja miałam te ichnie łóżka, czyli te podstawki i na tym materace, więc podstawki schowałam do schowka na zewnątrz domu, a zostawiłam same materace, właśnie z obawy, że Olo mi spadnie, bo on się wierci, jak mało który:tak:

O raju, fabryka leków :-(
Trzymaj się dzielnie ;-). No to może jednak więcej nas będzie co ??? Pogoda jest kozak, naprawdę :-) Siły same przyjdą, no dobra, może przyjadą :-D

Dziendobry dziewczynki,

Uffff!!!!! Moje dzieci na szczescie znowu zaczely normalnie sypiac, czyli przynajmniej do 7. Nad morzem jak bylismy to budzili sie wczesniej kolo 4-5, to po tych dwoch tygodniach mialam juz dosc. Podziwiam Was, ze jestescie w stanie tak wczesnie wstawac. I pocieszajace jest, ze nie tylko u mnie jest nocna zonglerka po lozkach. :-)

Moj Kubus znow z wujkiem pojechal odstawic autko na parking pod zajezdnie, Macius spi po spacerku z babcia, a ja zrobilam sobie sama dzis kolorek na wlosach. Nawet fajnie wyszlo :-) jutro sie wybieram na scinanie, przy okazji wezme Kubusia. A u nas dzis chlodno i pochmurnie.

Magda - trzymam kciuki, zeby sie udalo. Fajne zajecie takiego tlumacza i calkiem niezle platne.

Oj z tym nocnym chodzeniem to wszystkie dzieci maja:-)Moj Kuba tez byl wedrowniczek:-D:-Dczasem nawet potrafil codziennie przychodzic:wściekła/y:teraz tez mu sie zdaza,ale rzadko:tak::tak:
KASIA.J-A JAki koloret sobie zrobilas??

Sredni blond, rozjasniam je troche, bo chce wrocic do naturalnego koloru.

I musze sie pochwalic: Macius ma 3 zabka :-):-):-)

Wkoncu sie przebil, widac go bylo juz od kilku dni przez dziasla. Zaczynam sie bac teraz, bo on do delikatnych nie nalezy. :-(

reklama
Do góry