reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Panny poszły spać:eek: To chiba i Ja się powoli zbieram, i idę spać z nadzieją, że jutro mi nudno nie będzie :-) Znaczy się, że będzie piękna pogoda.
Ponoć nadzieja matką głupich, ale co tam ;-)

reklama
Czesc dziewczyny:-):-):-):-)A gdzie Wy jestescie???Ja pierwsza i o tej godzinie:szok::szok::szok::szok:Ale fajnie na dworzu jest:tak:niby slonca nie ma,czasami tam zza chmur wyjdzie,ale cieplo,bez wiatru:tak:

Ja tam na nogach jestem od 6.oo, ale że miałam wolne to robiłam coś koleżance, posprzątałam, zostało mi już tylko odkurzanie i szybki prysznic i wybywam z domu na spacer, pewnie do Listera, albo do North Cliffie pójdę. W każdym razie pogoda cudna :-)

Mi wlasnie Dawid niedawno zasnal,tez pewnie gdzie wybede na spacer,ale pewnie dopiero po 11tej:tak:a moze bysmy sie umowily w Lister Park?Ale mi dopiero tak pasuje okolo 12tej:-)
Moze ktos jeszcze p[rzyjdzie??KASIA8118 A tY BEDZIESZ????bo inne chyba nie dotra szybciej do kompa:no::no:

Oczywiście i Ja trzymam Kciukasy, mój Kamyk jest po anglistyce, ale tu skończy studia. W Polsce pracował jako tłumacz gier dla Angielskich i Amerykańskich firm. Kochał tą pracę strasznie . Powodzenia :tak::-)

Dzień dobry:tak:.Ja miałam dzisiaj ciężki poranek wstałam o 5 rano.Mój synek wypił mleko i wypędził mnie z łóżka więc kiepsko się czuje.Nie wiem co się dzieje ,ale wiecznie jestem nie wyspana.Tak jak to jest za zwyczaj na początku ciąży,ale nie jestem na 99procent a nawet i na 100:-).Kurcze ja raczej dzisiaj nie będę w parku bo nie czuję się na siłach coś mnie jeszcze strasznie nogi bolą może wczoraj przesadziłam z cwiczeniami a może jestem już za stara na cwiczenia:-D.

reklama
Kasia, no co Ty ? Za stara to nie, ale generalnie rzecz biorąc zakwasy atakują mamy z podwójna siłą - podobno :-D Nic mi nie mów o ćwiczeniach, chyba wolę spacerować. Szkoda, że Cię nie będzie, ale mam nadzieję, że się spotkamy :-)
Aha, mnie też syn wykopał z łóżka i mój ukochany spał z nim a Ja w jego pokoju, ale wyspałam się :-)

Do góry