reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Ja jestem:-)
Wyobraz sobie Dorcia ze pan mechanik sie zjawil,ale auta nie zrobil bo mowi ze ma chore korzonki:-:)wściekła/y:

reklama
KAMA-Wiesz co tak myslalm,ze jakby nam tak mechanik zrobil to moj maz too by chyba go zabil!!!!!!podziwiam was za cierpliwosc:tak::tak:
KASIA8118-a Ty czekasz na mnie?ale milo:-)A ja wlasnie czytam temat-staraczki czy mozna wybrac plec dziecka?i czytam i czytam i jestem ciekawa czy wyszlo dziewczynom:-)ciekawe:tak:
Brtdka-ale to jest komputerowo i co potem sobie to drukujesz?

Edytko jeżeli pogoda dopisze to jak najbardziej będę w piątek
Trzymajcie za mnie kciuki jutro bo mam assesment na tłumacza. Powinno lekko pójść bo koleżanka już po i jak mi opowiadała to zakwalifikowanie się nie jest takie trudne,ale nie mówię hop...

reklama
Hehehehe, mój miał swój czas na kompa, a teraz poszedł spać :-)
Wybieram dodatki do scrapów, robię je i zapisuję sobie na płytach. Mam pomysł by wysłać do Polski najładniejszy ze 100 jakie mam i zrobić dla Olka pościel z czymś takim a i w formie obrazków na ścianę koleżance robiłam do pokoiku, ona sobie drukowała to co jej zrobiłam i poszło do pokoju córeczki, więc to miłe :-)

Do góry