reklama
kasia8118
Fanka BB :)
No ja jestem czekam na ciebie i czekam:-):-):-).
kasia8118
A ty co taka szybka już dzisiaj gotujesz zupę na jutro?Macie dziewczyny jakiś dobry i skuteczny kremik na cellulit.
Brydka
Optymistycznie...
Stary poszedł spać, młody poszedł spać, a mnie się nie chce
Brydka
Optymistycznie...
A scrapy robię w phpotoshopie lub Corelu
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
KAMA-Wiesz co tak myslalm,ze jakby nam tak mechanik zrobil to moj maz too by chyba go zabil!!!!!!podziwiam was za cierpliwosc
KASIA8118-a Ty czekasz na mnie?ale milo:-)A ja wlasnie czytam temat-staraczki czy mozna wybrac plec dziecka?i czytam i czytam i jestem ciekawa czy wyszlo dziewczynom:-)ciekawe
Brtdka-ale to jest komputerowo i co potem sobie to drukujesz?
KASIA8118-a Ty czekasz na mnie?ale milo:-)A ja wlasnie czytam temat-staraczki czy mozna wybrac plec dziecka?i czytam i czytam i jestem ciekawa czy wyszlo dziewczynom:-)ciekawe
Brtdka-ale to jest komputerowo i co potem sobie to drukujesz?
cfcgirl
Mamusia Marysi
Edytko jeżeli pogoda dopisze to jak najbardziej będę w piątek
Trzymajcie za mnie kciuki jutro bo mam assesment na tłumacza. Powinno lekko pójść bo koleżanka już po i jak mi opowiadała to zakwalifikowanie się nie jest takie trudne,ale nie mówię hop...
Trzymajcie za mnie kciuki jutro bo mam assesment na tłumacza. Powinno lekko pójść bo koleżanka już po i jak mi opowiadała to zakwalifikowanie się nie jest takie trudne,ale nie mówię hop...
kasia8118
Tak Doris czekałam na ciebie.A teraz przyszedł mój z pracy i mnie wypędza od komputera:---(.
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
To powiedz Twojemu,ze mu ty o waznych sparawach piszemy
reklama
Brydka
Optymistycznie...
Hehehehe, mój miał swój czas na kompa, a teraz poszedł spać :-)
Wybieram dodatki do scrapów, robię je i zapisuję sobie na płytach. Mam pomysł by wysłać do Polski najładniejszy ze 100 jakie mam i zrobić dla Olka pościel z czymś takim a i w formie obrazków na ścianę koleżance robiłam do pokoiku, ona sobie drukowała to co jej zrobiłam i poszło do pokoju córeczki, więc to miłe :-)
Wybieram dodatki do scrapów, robię je i zapisuję sobie na płytach. Mam pomysł by wysłać do Polski najładniejszy ze 100 jakie mam i zrobić dla Olka pościel z czymś takim a i w formie obrazków na ścianę koleżance robiłam do pokoiku, ona sobie drukowała to co jej zrobiłam i poszło do pokoju córeczki, więc to miłe :-)
Podziel się: