reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
kasia.j-Ale jak to Kubie pokaze to ,az peknie z zazdrosci:-D:-D:-DA powiedz gdzie to jest w Krakowie?bo my w lutym jedziemy do Rabki i napewno do Krakowa pojedziemy,tylko czy to jest daleko od cenrtum?np od Rynku?prosze Cie o adres:-)

Dorota - trzeba miec wujka motorniczego :-) zabral dzis Kube rano na zajezdnie i mu pokazal wszystko z bliska, moze bedziemy rowniez w lutym, to moze cos sie uda zalatwic

No moja mala wstala i oczywiscie ogladamy upsi daisy:-D:-D:-D ona tak ja kocha ze wiecej chyba o niej mysli niz o mnie:-(hehe czy wasze dzieci tez tak?

Moj Kuba uwielbia Pinky Ponk (chyba tak to bylo)

To ja od was najdalej i coś czuję, że ucierpię :)

Brydka - ja czesto bywam w Shipley, jezdze do ASDY na zakupy

Kasia j. - jakis czas temu wklejalas link do strony z nauka angielskiego dla dzieci:tak: mozesz wkleic jeszcze raz?

Mingoville.com – English for Kids for Free. Approved by Teachers - Frontpage

.05.07 mielismy 1 urodzinki Naszej niuni zaplanowalismy wyjazd nad ocean a tu ta paskudna pogoda i tylko siedziec w domku:wściekła/y:

Wszystkiego najlepszego dla maluszka z okazji 1-ych urodzinek

I witam kolejna kolezanke.

Ale dziewczyny zmalowlayscie dzisiejszego popoludnia:szok::szok:
Doris - a Sylwia jest w Gdansku?
Tak dwa tygodnie sa w Gdansku a potem jada na tydzien do Rudy Slaskiej bo z tamtad jest Rafal:-)

:-) Dziecko śpi, mama robi koleżance scrapy i jest good - już na Naszej Klasie zobaczyła i wyprosiła :-D i już sie nie nudzę :-D
Wlasnie a jak ty to robisz??jakos komputerowo,czy na szydelku:-p:-p?

.Dominika chorowala bylysmy w szpitalu wszystko przez zabki wirusa jakiegos zlapala do tego doszlo odstawianie od cycka.przez pare dni myslalam ze sie zaplacze.dobrze ze juz jest lepiej w koncu zaczela jesc z buteleczki :tak:kurde kobitki nie zycze nikomu szpitala wyobrazcie sobie ze jak pojechalysmy to w calym szpitalu nie bylo pradu nie wspomne o tym przenoszeniu z sali do sali na szczescie jestesmy w domku.05.07 mielismy 1 urodzinki Naszej niuni zaplanowalismy wyjazd nad ocean a tu ta paskudna pogoda i tylko siedziec w domku:wściekła/y:
Oj wspolczuje szpitala,ja tutaj tez z Kuba lezalam,ale prad byl!!!No i wszystkiego Najlepszego dla Dominiczki i zycz jej zdrowka:-):-)

brydka czy ty masz na nazwisko Kwoczko?
A ja znam ta Brygide Kwoczko:-p:-p:-p:-D:-D
czy jutro każda z was jest zajęta ? Bo jeśli zaświeci słońce chcę iść do Listera, o ile zaświeci ?!:-)
Ja moge przyjechacjak bedzie ladnie,ale to jutro zobaczymy:tak:
KASIA.J-aLe Ty masz fajnie z tym wujkiem:-):-):tak::tak:

doris - no w koncu na cos sie teraz Ci moi bracia przydaja :-) tyle lat za nich sprzatalam, scielilam im lozka, to teraz niech troche poniancza siostrzencow ;-);-);-)
To Sylwia podobnie jak ja, najpierw morze, potem Slask :-)

malenkaM- wspolczuje pobytu w szpitalu, my tez to przezylismy , ale jak Szymek mial 4 miesiace.
No i wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzinek:-)
Oj kobitki wy to macie tempo, czasami nie nadazam za wami z tym czytaniem.:zawstydzona/y:

reklama
Do góry