reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
kasia.j-Ale jak to Kubie pokaze to ,az peknie z zazdrosci:-D:-D:-DA powiedz gdzie to jest w Krakowie?bo my w lutym jedziemy do Rabki i napewno do Krakowa pojedziemy,tylko czy to jest daleko od cenrtum?np od Rynku?prosze Cie o adres:-)

Dorota - trzeba miec wujka motorniczego :-) zabral dzis Kube rano na zajezdnie i mu pokazal wszystko z bliska, moze bedziemy rowniez w lutym, to moze cos sie uda zalatwic

No moja mala wstala i oczywiscie ogladamy upsi daisy:-D:-D:-D ona tak ja kocha ze wiecej chyba o niej mysli niz o mnie:-(hehe czy wasze dzieci tez tak?

Moj Kuba uwielbia Pinky Ponk (chyba tak to bylo)

To ja od was najdalej i coś czuję, że ucierpię :)

Brydka - ja czesto bywam w Shipley, jezdze do ASDY na zakupy

Kasia j. - jakis czas temu wklejalas link do strony z nauka angielskiego dla dzieci:tak: mozesz wkleic jeszcze raz?

Mingoville.com – English for Kids for Free. Approved by Teachers - Frontpage

.05.07 mielismy 1 urodzinki Naszej niuni zaplanowalismy wyjazd nad ocean a tu ta paskudna pogoda i tylko siedziec w domku:wściekła/y:

Wszystkiego najlepszego dla maluszka z okazji 1-ych urodzinek

I witam kolejna kolezanke.

Ale dziewczyny zmalowlayscie dzisiejszego popoludnia:szok::szok:
Doris - a Sylwia jest w Gdansku?
Tak dwa tygodnie sa w Gdansku a potem jada na tydzien do Rudy Slaskiej bo z tamtad jest Rafal:-)

:-) Dziecko śpi, mama robi koleżance scrapy i jest good - już na Naszej Klasie zobaczyła i wyprosiła :-D i już sie nie nudzę :-D
Wlasnie a jak ty to robisz??jakos komputerowo,czy na szydelku:-p:-p?

.Dominika chorowala bylysmy w szpitalu wszystko przez zabki wirusa jakiegos zlapala do tego doszlo odstawianie od cycka.przez pare dni myslalam ze sie zaplacze.dobrze ze juz jest lepiej w koncu zaczela jesc z buteleczki :tak:kurde kobitki nie zycze nikomu szpitala wyobrazcie sobie ze jak pojechalysmy to w calym szpitalu nie bylo pradu nie wspomne o tym przenoszeniu z sali do sali na szczescie jestesmy w domku.05.07 mielismy 1 urodzinki Naszej niuni zaplanowalismy wyjazd nad ocean a tu ta paskudna pogoda i tylko siedziec w domku:wściekła/y:
Oj wspolczuje szpitala,ja tutaj tez z Kuba lezalam,ale prad byl!!!No i wszystkiego Najlepszego dla Dominiczki i zycz jej zdrowka:-):-)

brydka czy ty masz na nazwisko Kwoczko?
A ja znam ta Brygide Kwoczko:-p:-p:-p:-D:-D
czy jutro każda z was jest zajęta ? Bo jeśli zaświeci słońce chcę iść do Listera, o ile zaświeci ?!:-)
Ja moge przyjechacjak bedzie ladnie,ale to jutro zobaczymy:tak:
KASIA.J-aLe Ty masz fajnie z tym wujkiem:-):-):tak::tak:

doris - no w koncu na cos sie teraz Ci moi bracia przydaja :-) tyle lat za nich sprzatalam, scielilam im lozka, to teraz niech troche poniancza siostrzencow ;-);-);-)
To Sylwia podobnie jak ja, najpierw morze, potem Slask :-)

malenkaM- wspolczuje pobytu w szpitalu, my tez to przezylismy , ale jak Szymek mial 4 miesiace.
No i wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzinek:-)
Oj kobitki wy to macie tempo, czasami nie nadazam za wami z tym czytaniem.:zawstydzona/y:

reklama
Do góry