reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Za Polską jeszcze nie tęsknię, chyba za krótko, bo co to jest rok, ale wakacje spędzam za granicą, trzeba sobie odbić ten ziąb - Pozdrowienia dla Polski :-)

reklama
niunka ja melduje ze bede z moim szkodnikiem w piatek tyklko poprosze o adres :tak:
No ja dzis mialam koszmarna noc Abi obudzila sie o 3.40 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i przez godzine probowala zasnac to u nas w lozku to u siebie wiec my zero snu wkoncu po godzinie tak sie zmeczyla ze dostala druga butle i zasnela, potem znowu sie obudzila i takie wedrowanie koszmar nie wiem co sie z nia ostatnio dzieje:wściekła/y: normalnie padam dzis na twarz z niewyspania:-:)-:)-(
Ale bylysmy juz na play grupie i na placu zabaw wiec moze sie teraz troche przespimy.
Nie zrobilam jeszcze tej szarlotki ale mnie len ostatnio dopadl:-D:-D:-D
A co tam u was?

NIUNKA-ja tez bede tylko PROSZE O ADRES:-):-):-)
kasia.j-Ale jak to Kubie pokaze to ,az peknie z zazdrosci:-D:-D:-DA powiedz gdzie to jest w Krakowie?bo my w lutym jedziemy do Rabki i napewno do Krakowa pojedziemy,tylko czy to jest daleko od cenrtum?np od Rynku?prosze Cie o adres:-)
KASIUNIA I FABIAN-NO Pogoda nawet nawet,ale ten wiatr jest wkurzajacy:wściekła/y:my tez juz zaliczylismy spacer,naszczescie obylo sie bez deszczu:-D

Ja właśnie z kolei skończyłam, co miałam w domu i idę na spacer po Sziplejowie, może się rozejrzę za ciuszkami dla Olka, no i zakupy i tak mnie czekają, choć strasznie jakoś mi dziś źle....
Pogoda do bani, normalnie aż nie wierzę, że środek lata, a my będziemy miały lato - w grudniu po południu :eek::eek::eek:
Idę na spacer - oby mnie nie zlało :-(

Witam wszystkie mamuśki :-)
mieszkamy w Bradford i razem z synkiem mamy 39 lat ,z tego on ma 4 i kawałek ;-),ja reszte .:-p.Niestety teraz Kubanty jest chory ale za kilka dni z chęcią byśmy poznali nowych znajomych.
A może któras z was wie czy w Bradford lub Leeds jest jakiś Polski lekarz ogólny lub pediatra .Z góry dziękuję za wszelkie informacje.

reklama
MONIKA1213-witaj na forum:-)a z jakiego bd jestes?no niestety nie znam tutaj zadnego polskiego lekarza:no::no:A co jest z Twoim Kuba?jesli mozna spytac:-)no i mamy juz na forum 3 Kubusiow:-D:-D

Do góry