reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Za Polską jeszcze nie tęsknię, chyba za krótko, bo co to jest rok, ale wakacje spędzam za granicą, trzeba sobie odbić ten ziąb - Pozdrowienia dla Polski :-)

reklama
niunka ja melduje ze bede z moim szkodnikiem w piatek tyklko poprosze o adres :tak:
No ja dzis mialam koszmarna noc Abi obudzila sie o 3.40 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i przez godzine probowala zasnac to u nas w lozku to u siebie wiec my zero snu wkoncu po godzinie tak sie zmeczyla ze dostala druga butle i zasnela, potem znowu sie obudzila i takie wedrowanie koszmar nie wiem co sie z nia ostatnio dzieje:wściekła/y: normalnie padam dzis na twarz z niewyspania:-:)-:)-(
Ale bylysmy juz na play grupie i na placu zabaw wiec moze sie teraz troche przespimy.
Nie zrobilam jeszcze tej szarlotki ale mnie len ostatnio dopadl:-D:-D:-D
A co tam u was?

NIUNKA-ja tez bede tylko PROSZE O ADRES:-):-):-)
kasia.j-Ale jak to Kubie pokaze to ,az peknie z zazdrosci:-D:-D:-DA powiedz gdzie to jest w Krakowie?bo my w lutym jedziemy do Rabki i napewno do Krakowa pojedziemy,tylko czy to jest daleko od cenrtum?np od Rynku?prosze Cie o adres:-)
KASIUNIA I FABIAN-NO Pogoda nawet nawet,ale ten wiatr jest wkurzajacy:wściekła/y:my tez juz zaliczylismy spacer,naszczescie obylo sie bez deszczu:-D

Ja właśnie z kolei skończyłam, co miałam w domu i idę na spacer po Sziplejowie, może się rozejrzę za ciuszkami dla Olka, no i zakupy i tak mnie czekają, choć strasznie jakoś mi dziś źle....
Pogoda do bani, normalnie aż nie wierzę, że środek lata, a my będziemy miały lato - w grudniu po południu :eek::eek::eek:
Idę na spacer - oby mnie nie zlało :-(

Witam wszystkie mamuśki :-)
mieszkamy w Bradford i razem z synkiem mamy 39 lat ,z tego on ma 4 i kawałek ;-),ja reszte .:-p.Niestety teraz Kubanty jest chory ale za kilka dni z chęcią byśmy poznali nowych znajomych.
A może któras z was wie czy w Bradford lub Leeds jest jakiś Polski lekarz ogólny lub pediatra .Z góry dziękuję za wszelkie informacje.

reklama
MONIKA1213-witaj na forum:-)a z jakiego bd jestes?no niestety nie znam tutaj zadnego polskiego lekarza:no::no:A co jest z Twoim Kuba?jesli mozna spytac:-)no i mamy juz na forum 3 Kubusiow:-D:-D

Do góry