reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Witam. Ależ pogoda. Poszłam z Marysią na krótki spacer po Shipley, zaszłam do koleżanki do pubu na małą przekąskę i wróciłam do domu. Głowa mi pęka. Ja zawsze tak reaguje na taki wiatr.Marysia w nocy co 2 godziny się budziła na jedzonko a męża o 4 na miłośc wzięło. Ja nie wyrobię...:sorry2:.teraz w końcu moje dzieciątko zasnęło. Leży koło mnie na kanapie ,usmiecha się przez sen i dziwnie kręci więc obawaim się,że ten sen nie będzie długo trwał.
Dorotka ja tak jak i ty odliczam już dni do wyjazdu...Alez się cieszę, bo to juz tylko 3 tygodnie:-)
Życzę kochane miłego popołudnia. Miejmy nadzieje,że się Bóg nad Yorkshire zlituje i ześle nam dobrą pogodę:-)

reklama
Monika witam serdecznie,

Kurcze ale fajnie:tak: coraz nas wiecej nie?
My juz spacerek mamy zaliczony.tylko co tu teraz robic?Nudy straszne.
Obiadu dzis nie gotowalam strajk!!!
Fabianek sie bawii.
Wczoraj ogladalam "lejdis" mi sie bardzo podobal. Co za teksty:shocked2:
Teraz musze sobie sciagnac ps. kocham cie podobno tez dobry.:sorry2:
A co do piatku to ja u niunki nie bende pracuje jak zreszta zawsze spotkanie mnie ominieeeeeeeee:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A Ja sobie poszłam w dół do Aldiego - trafiłam na moją " truskaweczkę " ( wódka z truskawką, a raczej odwrotnie 15 % ) , więc na weekend akurat - mniam ona jest.
Olek mi padł w drodze do Asdy, poczuliśmy odrobinkę kropelek, ale jak wyszłam z Asdy to już spokój i dziecko śpi, więc mama siedzi :-)

MONIKA1213-witaj na forum:-)a z jakiego bd jestes?no niestety nie znam tutaj zadnego polskiego lekarza:no::no:A co jest z Twoim Kuba?jesli mozna spytac:-)no i mamy juz na forum 3 Kubusiow:-D:-D

Ja mieszkam teraz na BD5 prawie na wprost lodogryfu ,czyli w samym centrum ,co drugi tydzień mam do dyspozycji auto ,bo moja połowa jeździ do pracy na zmiane z kolegą :tak:.A jeśli chodzi o Kubantego :-(to totalny katar ,gardło i kaszel.
Strasznie się cieszę za to, że znalazłam to forum :-)

Witam dziewczynki my już po spacerku:-).Udało się deszcz nas nie złapał :-).Monika 1213 witamy serdecznie:tak::tak::tak:!Nie wiem co tu robic dalej:no:.Robota by się jakaś znalazła ,ale chęci brak:sorry2:.Idę zrobic sobie rybki bo obiadku jeszcze nie jadłam.Faceci już jedli a ja jeszcze nie:no:.Piszcie coś bo nuda:blink:.

Monika witamy na forum :-)

No moja mala wstala i oczywiscie ogladamy upsi daisy:-D:-D:-D ona tak ja kocha ze wiecej chyba o niej mysli niz o mnie:-(hehe czy wasze dzieci tez tak?
Ja dzis mam gosci wiec musze posprzatac chalupke bo Abi oczywiscie nabalaganila czasami mam wrazenie ze wiecznie sprzatam :-D

\Fabianek spi.a ja objadam sie bigosem:-)Maz w pracy!!
Moze Niunka zaraz wskoczy na kawe,chyba ze Szymek zasnal.
Ale nudy co?
Chyba upieke dzisiaj ciasto a co tam sproboje checi sa;-):tak:.
Najwyzej bendzie zakalec.:sorry::sorry::sorry::sorry:

Nuda, zimno bo tak to bym do Listera poszła albo do NorthCliffie, a tak siedzę i szukam sobie materiałów i czekam jak głupia nie wiem na co - jutro to samo, cały Boży dzień z Olkiem sama, jak nie zwariuję w końcu to będzie dobrze :-D
Ja nowa tak samo, ale serdecznie witam normalnie :tak: Ciepło - w sensie witam.
To ja od was najdalej i coś czuję, że ucierpię :)

brydka-wcale nie mieszkasz najdalej:wściekła/y:CFCGRIL mieszka w Shipley,Kasia.j mieszkaz niedaleko Shipley KASIA8118 niedaleko!!!O kurcze teraz tak pisze i mysle ,ze to chyba ja mam od was najdalej:szok::szok::-D:-D
MONIKA-a ile tutaj juz jestes??planujesz zostac na stale??

reklama
CZESC
My juz dzis po zakupkach, jutro czeka nas maly balagan z tym oknem, a do tego wszystkigo ta pogoda mnie chyba wykonczy.:wściekła/y: Chyba kupie bilet i lece do polski sie poopalac- zazdrozcze Sylwi.Ta to ma dobrze:wściekła/y:

Olekasa - wyslalam ci adresic wiadomoscia prywatna tylko nie wiem czy doszlo.:confused:
Doris- do ciebie wysylam sms-a.
Cfcgirl - bedziesz w piatek???

Lece na obiadek , a potem do K i F na kawe.

Do góry