reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Ja jestem, ale standardowo po przyjściu Kamila musiałam obiad mu dać, Olka wykąpać no i gadaliśmy ( o was ) :-D. Znaczy się, ucieszył się, że jednak nie jest tak, że się chowają po kątach, to Ja wyszłam na chowającą :-) Obejrzeliśmy " The Kingdom " - wściekłam się na maksa, choć film rewelka. Bo weź tu człowieku kochaj muzułmanina, normalnie agresja we mnie taka się wzburzyła czego Ci ludzie uczą swoje dzieci. Dobra, luz.
Co do pralek. Olek miał fazę na zabawę, ciągle otwierał mi szafkę i włączał i wyłączał, ale szybko mu się znudziła. :-) Co do tabelek, nie wierzę w nie bo bawiłam się w to w ciąży i wszędzie powinno być, że urodzę dziewczynkę - My nie chcieliśmy wiedzieć do końca, ale lekarz się wygadał i dupens. Tych nie robiłam :sorry:
W każdym razie, mamy piękny dzień ( chyba ) bo poranek widzę bomba, Ja nie wyspana, ale co tam - Dzień Dobry :-)

reklama
Mnie wyszla dziewczynka:-):-). I ten mechanik nie przyjechal,na razie wyslalam mu sms-a ostrzegawczego,bo telefonow od nas standardowo nie odbiera:wściekła/y:
KAMA-A moze byscie sprobowali zadzwonic z innego numeru:-):-)i wtedy go ostro zje...c :tak:

Dziewczyny zobaczcie jeszcze tą tabele może ta będzie lepsza:-). Ancient Chinese Birth Gender Chart
Oj wedlug tej tabeli to ja powinnam miec dwie dziewczynki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DA tobie Kasia co wyszlo??No i widze sie wzielas ostro do roboty:-Dpoczekaj pare miesiecy,to razem bedziemy sie starac:-)

no i gadaliśmy ( o was ) :-D. Znaczy się, ucieszył się, że jednak nie jest tak, że się chowają po kątach, to Ja wyszłam na chowającą :-)
:-)
Oj to dlatego mnie wczoraj poliki piekly:-):-D:happy::rofl2::cool::growl::growl::growl:Ale Ty Brydka to taka gadula jestes ,co??Zupelnie jak naszza Kasia8118:-p:-p:-p

Dzień dobry.Jeżeli chodzi o te dwie tabele to mi się zgadza,ale to pewnie przypadek:-:)-:)-(.Szkoda bo nie trzeba się przy tej metodzie zbyt dużo gimnastykowac że tak żartobliwie to określę:-p:-p:-p.

KASIA8118-troche sie nagimnastykujesz w sposob mily:-Da nie na twoim rowerku:-Dno i bedziesz miala potem dziewczynke i jeszcze wieksza radosc:-D:-Dja jednak wole sie nagimnastykowac:-D:-D

Dziendobry

Tak czytam i czytam i widze, ze z tymi kolejnymi dzieciaczkami to sie bardzo nakrecacie :-)

Poczytalam wczoraj o pogodzie i u nas ma byc kolejna fala upalow, a w UK koniec lata, tylko czy lato u Was bylo? Zapowiadaja ulewy, czyli nic nowego :-(
A ja mam chwile dla siebie :-) Maciek z babcia na zakupach i spacerze, a Kubus z wujkiem pojechal odstawic auto na parking.

reklama
KASIA.J-nic nie mow:wściekła/y:Sylwia wlasnie do mnie pisala,ze sobie leza na plazy i sie opalaja:wściekła/y::growl:A tutaj tragedia,od 3 dni caly casz prawie leje,momentami tak ostro:szok::szok:wieje i ogolnie jest ponuro ,szaro i jesiennie:wściekła/y:nawet na spacer nie mozna wyjsc,bo zaraz zlapie Cie deszcz:wściekła/y::wściekła/y:No ale zostalo mi jeszcze pare dni i tez bede na plazy sobie lezala;-):-D
A co do dzieci ,no to ja chce corke:-):-)albo za pare miesiecy albo wogole,bo potem juz mi sie nie bedzie chcialo:no:

Do góry