Brydka
Optymistycznie...
Ja jestem, ale standardowo po przyjściu Kamila musiałam obiad mu dać, Olka wykąpać no i gadaliśmy ( o was ) . Znaczy się, ucieszył się, że jednak nie jest tak, że się chowają po kątach, to Ja wyszłam na chowającą :-) Obejrzeliśmy " The Kingdom " - wściekłam się na maksa, choć film rewelka. Bo weź tu człowieku kochaj muzułmanina, normalnie agresja we mnie taka się wzburzyła czego Ci ludzie uczą swoje dzieci. Dobra, luz.
Co do pralek. Olek miał fazę na zabawę, ciągle otwierał mi szafkę i włączał i wyłączał, ale szybko mu się znudziła. :-) Co do tabelek, nie wierzę w nie bo bawiłam się w to w ciąży i wszędzie powinno być, że urodzę dziewczynkę - My nie chcieliśmy wiedzieć do końca, ale lekarz się wygadał i dupens. Tych nie robiłam
W każdym razie, mamy piękny dzień ( chyba ) bo poranek widzę bomba, Ja nie wyspana, ale co tam - Dzień Dobry :-)
Co do pralek. Olek miał fazę na zabawę, ciągle otwierał mi szafkę i włączał i wyłączał, ale szybko mu się znudziła. :-) Co do tabelek, nie wierzę w nie bo bawiłam się w to w ciąży i wszędzie powinno być, że urodzę dziewczynkę - My nie chcieliśmy wiedzieć do końca, ale lekarz się wygadał i dupens. Tych nie robiłam
W każdym razie, mamy piękny dzień ( chyba ) bo poranek widzę bomba, Ja nie wyspana, ale co tam - Dzień Dobry :-)