reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Witaj Moniko na forum.:-)
A ja chce lato! slonka slonka mi trzeba! :frown::frown::frown::frown:
Obiad dzisiaj juz mam zrobiony i czekam na meza.
Doris - a Sylwia jest w Gdansku?
Kasia j. - jakis czas temu wklejalas link do strony z nauka angielskiego dla dzieci:tak: mozesz wkleic jeszcze raz?

doris78 -jestem w bradford od stycznia z przerwami na wizytę w Polsce,narazie nie mamy określonego terminu powrotu do kraju ,napewno będę chciała tam wrócic ale kiedy nie wiem,jakiś czas temu miałam ustalony termin ale po ostatniej wizycie w domu ,po tym jak zobaczyłam jak strasznie Polska stała się drogim krajem w kwestji utrzymania ,takich podstawowych codziennych zakupów to sie załamałam i już nie trzymam sie swojej daty........

Witam ! ja sie przyznam ze podczytuje jakos nie mam sily pisac.Dominika chorowala bylysmy w szpitalu wszystko przez zabki wirusa jakiegos zlapala do tego doszlo odstawianie od cycka.przez pare dni myslalam ze sie zaplacze.dobrze ze juz jest lepiej w koncu zaczela jesc z buteleczki :tak:kurde kobitki nie zycze nikomu szpitala wyobrazcie sobie ze jak pojechalysmy to w calym szpitalu nie bylo pradu nie wspomne o tym przenoszeniu z sali do sali na szczescie jestesmy w domku.05.07 mielismy 1 urodzinki Naszej niuni zaplanowalismy wyjazd nad ocean a tu ta paskudna pogoda i tylko siedziec w domku:wściekła/y:

Ano to super, że nie jestem taka daleka :D
Chyba mi słońce wyszło, mam nadzieję, że mój dziś nie zmarzł bo poszedł do pracy w krótkim rękawku :sorry2:
Mam na dziś trylogię Bourne'a więc jestem happy a nadal wałkuję muzę z : " P.s. I love you " - no zakochałam się w tym filmie i takie znajome okolice, może nie dosłownie, ale zawsze :-) Dziecko śpi, mama robi koleżance scrapy i jest good - już na Naszej Klasie zobaczyła i wyprosiła :-D i już sie nie nudzę :-D

reklama
Oj współczuję szpitala :-( Nie wiem co to znaczy dla dziecka, ale wiem ile musi cierpieć, pamiętam jak nie wiedziałam co jest z Olkiem, jak ząbki szły - dużo zdrówka, szczęścia i wszystkiego dobrego :-)
Monika, co do wyjazdu, dużo osób z moich znajomych chciało wracać, ale po wakacjach uznało, że życie drogie a pensja 2500 to nic i tak - bo tak jest.

Do góry