reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Oj dziewczyny ,ale jestem zła na Krystiana szkoda gadac co on dzisiaj na wywijał :no:.Zaczęło się od tego że wstawiłam pranie a on co parę minut zmieniał mi program prania.:confused:?

Mi Julka też próbuje przestawiać w pralce programy. Raz jej się udało i włączyła suszenie do rzeczy które zupełnie nie nadają się do suszenia. Całe szczęście że na niską temp. ustawiła i dość szybko to zauważyłam.:eek::eek::eek:

Mnie wyszla dziewczynka:-):-). I ten mechanik nie przyjechal,na razie wyslalam mu sms-a ostrzegawczego,bo telefonow od nas standardowo nie odbiera:wściekła/y:

kasia8118 Krystianek toż to aniołek hahaha przynajmniej nie mozesz narzekac ze sie nudzisz :-)
doris78 ta cena to pikuś... od jakiegos czasu obserwowalam aukcje tego modeu z lat 78-80 i chodza po około 1500-2000 zl... ja nie ustalilam ceny minimalnej wiec moze zejsc po nizej tej kwoty. chyba ze ludzie beda o niego ostro walczyc... nie ukrywam ze jest o co zwlaszcza dla fanow malych fiatow. moja pomarańczowa alternatywa kapki rdzy nie ma, pare razy byla blacha konserwowana, wiec jak na 28lat jest jak nowka sztuka.
ja juz mykam do łóżeczka bo o 6.30 musze kochanego obudzic ;-)
dobrej nocki zycze i slodkich snow dla dzieciaczkow

reklama
Do góry