reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Więc poszliśmy do Centrum Planowania rodziny - mówię dobrze, ale w języku medycznym ciężko mi idzie, więc poszłam z moim.
Stara baba nas obsługiwała, że tak powiem:wściekła/y: To jej Kamyk powiedział, o zaburzeniach w krążeniu ( po wypadku samochodowym ) i o całej reszcie. Zamiast mnie zabrać za parawan, to ona mi kazała siusiu zrobić i przynieść fiolkę i test mi zrobiła o 19.oo. No dobra, czekałam aż mnie weźmie a ona do mnie z tekstem, że brak okresu może być spowodowane tym, że za dużo ważę. Z 58 kg ważę teraz 78, ale kurna, okres miałam.
Czekam na wolne Kamyka i idziemy do normalnego, sama nie dam rady :eek:

reklama
kasiu8118 mozesz malemu tez zrobic masaze brzuszka co pomoga przy wyproznieniu. dookola pempka, zgodnie z ruchami wskazowek zegara. delikatne przeglaskane w gore, mocniej gdy schodzisz ręką ku dołowi. u takiego malego dzieciaczka nie proponuje zbyt mocnego rozcierania czy ugniatania. dokładniej tego nie opisze bo terminy i tak raczej nic Ci nie powiedza chyba ze mialas stycznosc z fizykoterapia?
Uwielbiam fizykoterapie...i pana od fizykoterapii ehhh... :-D

ostatnio mam urwanie jajec... w piatek wystawilam na allegro mojego skarba, gdyz nie znalazlam osoby ktora mialaby ochote przyprowadzic mi go tu do anglii... niedosyc ze jest to dla mnie trudna decyzja to jeszcze ludziska caly czas do mnie pisza zebym wycofala aukcje bo chca juz teraz go brac... ech tylko ze ja nie potrafie podac jego ceny, dlamnie ma on wartosc sentymentalna ktorej wycenic sie nie da :no: postanowilam ze ludzie o tym za decyduja... juz w czwartek o 14.25 przekonam sie ile moja duma jest warta...
a to link jakbyscie chcialy zobaczyc to cudo Fiat 126p Włoch (394149815) - Aukcje internetowe Allegro

sorry musialam sie wyzalic bo żal mi go jak cholera, az ryczec mi sie chce...
pewnie wiekszosc z was pomysli sobie ze jestem walnieta ze sie nad...rozczulam :baffled:

Pozdrowienie dla wszystkich z Krakowa :-) Tesciu mi zrobil niespodzianke i juz dzis mnie przywiozl, bo jutro nie mogl. Ale sie ciesze. Maciek po drodze zwalil taka kupe, ze nie wiedzialam od czego zaczac jak go przewijalam :szok:

nefretete - fajne autko, Kubusiowi juz sie spodobalo, on takie bardzo by chcial juz miec, ostatnio uczy sie rozpoznawac marki i jak tylko idziemy ulica to mnie pyta, a co to za autko? a czasem sam mowi, sporo ich juz zna :-)

cfcgirl - rozumiem Cie, moj Maciek tez sypia czesto, a krotko, do tego ma tak lekki sen, ze podloga skrzypnie, a on juz ma oczy otwarte

Oj dziewczyny ,ale jestem zła na Krystiana szkoda gadac co on dzisiaj na wywijał :no:.Zaczęło się od tego że wstawiłam pranie a on co parę minut zmieniał mi program prania.Jak wyszłam z pokoju na chwilkę to jak wróciłam to pralka już nie działała,ale to jeszcze nie koniec bo jak drugi raz wyszłam z pokoju i wróciłam do kuchni to już była zalana bo otworzył drzwi od pralki:szok::szok::szok:.Oczywiście jeszcze przy okazji chyba się uderzył w buzie i wystraszył lecącej wody z pralki więc jeszcze ostro na to wszystko się rozryczał.A ja nie wiedziałam co mam robic ścierac podłogę,dac mu w dupę czy go pocieszac:no::no::no:.Na końcu jeszcze walczył o to żeby mi pomagac przy ścieraniu podłogi i przewrócił się jeszcze na mokrej podłodze i to nie raz:szok:.On to chyba do przeciętnych dzieci nie należy co:confused:?

nefretete-no autko klasyka:-):-)tez kiedys takim jezdzilam:tak::tak:ale cena niczego sobie:tak:
kasia8118-wedlug tej tablicy mi wyszlo,ze Kuba powinien byc Kuba a Dawid powinnien byc dziewczynka:wściekła/y::wściekła/y:A tobie co wyszlo??
No ale Ty masz ciekawie z tym Twoim synkiem:szok::szok::szok:moj Kubus nigdy nie wpadl na takie pomysly:no::no::no:
brydka-a Ty gdzie jestes??
Jasmina-bardzo sie ciesze ze to nie jest padaczka u Dawidka

hej dziewczyny
jak zwykle trudno za wami nadąrzyc ale widze ze wszystko ok
może sie powtórze ale pogoda do ...... i nawet na spacer nie da sie wyjśc tylko w domu siedziec i nic nie robic a szczegulnie jak sie z pracy wróci :(
kasia8118 mnie wychodzi chłopak a z tego co mi powiedzieli będę miała córkę ale nigdy nic do końca sie nie wie :)
a co do mieszkań s consilu to koleżanka dostała i musiała wszystko za własne pieniądze zrobic a jedna odmówiła przyjęcia z powodu dzielnicy i powiedzieli jej ze wypada z listy na koniec za odmowe

pozdrowionka :)

reklama
a i gdybyście były tak uprzejme i podały strony internetowe gdzie się można zapisac do tego homehuntera i accenta byłabym wdzięczna w końcu trzeba zacząc cos robic bo odmowili nam wtc i home benefitu bo za dużo zarabiamy gdyby minimalna stawka to było dużo śmiechu warte :(

z góry dzięki

Do góry