reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

hej dziewczynki... z tego co wiem to z remontami chat socjalnych to tragedii nie ma. moj kochany dostal wlasnie zlecenie na malowanie w chatach socjalnych w Rotherhamie. przed nimi byly ekipy ktore wymienialy cala instalacje gazową, elektryczna, robili gładzie, kładli płytki, zmieniali szafki w kuchni, oraz drzwi wejsciowe. Mieszkancy tylko mają troche przerypane bo podczas tych wszystkich prac ktos musial byc w domu.
Breydka ja tez czekam na mieszkanie socjalne tylko, że w Doncaster... i podobnie jak ty jestem w goracej wodzie kąpana i chcialabym juz w tej chwili hehe ;-)

reklama
fajny Nick :) No mieszkasz w mieście do którego chciałam się przenieść :)
jak jesteś taka jak Ja to pewnie już nie wytrzymujesz - Ja sobie tłumaczę to tak, że " Brygida, już tyle się naczekałaś, że bankowo ktoś, zaraz zapuka z listem " - i czekam.
Ile taka ekipa remontowa bierze ?!
Jakby co się ukłonię ku Nefretete :-D

Jejku wkoncu moge cos napisac!!!!nie wytrzymam z tym kompem:wściekła/y::wściekła/y:10 minut mi otwiera strony:wściekła/y::wściekła/y:zawiesza mi sie :wściekła/y::wściekła/y:i ogolnie chodzi tragicznie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
niunka-mi tez jest obojetne,pasuje mi i sroda i czwartek i piatek:-):-)ja sie dostosuje:-)
A my nic ie dostalismy na remont,bo mieszkanie bylo po remoncie:-)u nas w bloku jakis czas temu na parterze,wyprowadzila sie taka para i teraz jest remont:-)wiec BRYDKA Miej sie na bacznosci moze wkoncu do Ciebie zadzwonia i bedziesz mieszkla obok mnie!!:-D:-Dale by byly jaja:-D

Nefretete- królowa Egiptu. imie jej znaczylo- PIęKNA NADCHODZI :-)
aktualnie maja placoną stawke godzinowa,jak ida do kogos prywatnie to juz cena jest ustalana od roboty. zalezy co jest do zrobienia. moj kochany wspolpracuje z moim tatuskiem ktory w remontach siedzi odkad pamietam...robil miedzy innymi dla jednej z projektatek z programu "podaj cegłe"...

Niunka piatek juz lepiej niż czwartek, oby tylko nie padało, bo lipa będzie i nie przyjedziemy.
Marysia przez ta pogodę strasznie marudna, sama nie wie czego chce. Tragedia. Dopiero mi usnęła. Kocham ją nad życie,ale czasami jestem tak zmęczona ,że :sad: iryczeć mi się chce...Teraz perełka śpi a ja zaraz z kolezanką jadę na przesłuchania na tłumacza. Ona ma dzisiaj , ja w środę.Trzymajcie kciuki...:-)
Brydka ja już jestem w Homehunter prawie 2 lata i nic.Miałam jedną propozycję,ale kto inny dostał mieszkanko. Czekam cierpliwie. Wiesz, ja jestem wybredna i nie biorę byle gdzie. Zanim biduje sprawdzam dzielnice , okolice itd. Wolę poczekać aniżeli brac dla sztuki, bo nie o to mi chodzi.

No martwi mnie też brak, ale byliśmy u lekarza i nawet nie zajrzała a test mi zrobiła i powiedziała, że odchudzać się powinnam :wściekła/y: a co ma piernik do wiatraka, po ciąży zgubić nie mogę - a to siedzenie w domu nie pomaga !!!! :no:
Poczekam jeszcze i z awanturą pójdę, chce mieć jeszcze - córeczkę :tak:
A co do mieszkania, moi znajomi z Accentu oboje po miesiąc czekali i bach :-)
ja tam mogię mieć blisko koleżankę, jestem za :-)

Świat według bubu

reklama
niunka mi pasuje piatek tylko :tak:
My nie dostalismy zadnych pieniedzy na remont ale w sumie nasze bylo ladnie odmalowane wiec my tylko podlogi kladlismy:-) ale i tak to duzy wydatek.
No my juz po skanie jestem w ciazy juz 13 tygodni i 6 dni;-);-);-)Jestem taka szczesliwa wszystko jest w normie dzidzia zdrowa oby tak dalej:tak:Fajnie bylo ja lub jego zobaczyc wkoncu dotarlo do mnie ze jestem w ciazy hehe:-DStrasznie ruchliwy ten nasz dzidzius pokazal nam sie z kazdej strony juz widac ze jest inny niz Abi ona to sie plecami odkrecila i wcale sie nie chciala pokazywac:-D:-D:-D
Choc obawiamy sie z mezem ze bedzie tak samo szybki jak Abi:-D:-D:-D
kasia8118 mojej na kupe pomagaja jablka, suszone sliwki, winogrona i jak surowego mleka troche sie napije to napewno zacznie robic:-D:-D:-D
cfcgirl pamietam ze moja mala tez tak mi spala po troszku ale potem sie jej unormowalo tez mnie to wkurzalo poprostu trzeba przeczekac ten okres;-)
Dobra lece bo chce wkoncu ta szarlotke zrobic hehe:-)

Do góry