reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

hej dziewczynki... z tego co wiem to z remontami chat socjalnych to tragedii nie ma. moj kochany dostal wlasnie zlecenie na malowanie w chatach socjalnych w Rotherhamie. przed nimi byly ekipy ktore wymienialy cala instalacje gazową, elektryczna, robili gładzie, kładli płytki, zmieniali szafki w kuchni, oraz drzwi wejsciowe. Mieszkancy tylko mają troche przerypane bo podczas tych wszystkich prac ktos musial byc w domu.
Breydka ja tez czekam na mieszkanie socjalne tylko, że w Doncaster... i podobnie jak ty jestem w goracej wodzie kąpana i chcialabym juz w tej chwili hehe ;-)

reklama
fajny Nick :) No mieszkasz w mieście do którego chciałam się przenieść :)
jak jesteś taka jak Ja to pewnie już nie wytrzymujesz - Ja sobie tłumaczę to tak, że " Brygida, już tyle się naczekałaś, że bankowo ktoś, zaraz zapuka z listem " - i czekam.
Ile taka ekipa remontowa bierze ?!
Jakby co się ukłonię ku Nefretete :-D

Jejku wkoncu moge cos napisac!!!!nie wytrzymam z tym kompem:wściekła/y::wściekła/y:10 minut mi otwiera strony:wściekła/y::wściekła/y:zawiesza mi sie :wściekła/y::wściekła/y:i ogolnie chodzi tragicznie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
niunka-mi tez jest obojetne,pasuje mi i sroda i czwartek i piatek:-):-)ja sie dostosuje:-)
A my nic ie dostalismy na remont,bo mieszkanie bylo po remoncie:-)u nas w bloku jakis czas temu na parterze,wyprowadzila sie taka para i teraz jest remont:-)wiec BRYDKA Miej sie na bacznosci moze wkoncu do Ciebie zadzwonia i bedziesz mieszkla obok mnie!!:-D:-Dale by byly jaja:-D

Nefretete- królowa Egiptu. imie jej znaczylo- PIęKNA NADCHODZI :-)
aktualnie maja placoną stawke godzinowa,jak ida do kogos prywatnie to juz cena jest ustalana od roboty. zalezy co jest do zrobienia. moj kochany wspolpracuje z moim tatuskiem ktory w remontach siedzi odkad pamietam...robil miedzy innymi dla jednej z projektatek z programu "podaj cegłe"...

Niunka piatek juz lepiej niż czwartek, oby tylko nie padało, bo lipa będzie i nie przyjedziemy.
Marysia przez ta pogodę strasznie marudna, sama nie wie czego chce. Tragedia. Dopiero mi usnęła. Kocham ją nad życie,ale czasami jestem tak zmęczona ,że :sad: iryczeć mi się chce...Teraz perełka śpi a ja zaraz z kolezanką jadę na przesłuchania na tłumacza. Ona ma dzisiaj , ja w środę.Trzymajcie kciuki...:-)
Brydka ja już jestem w Homehunter prawie 2 lata i nic.Miałam jedną propozycję,ale kto inny dostał mieszkanko. Czekam cierpliwie. Wiesz, ja jestem wybredna i nie biorę byle gdzie. Zanim biduje sprawdzam dzielnice , okolice itd. Wolę poczekać aniżeli brac dla sztuki, bo nie o to mi chodzi.

No martwi mnie też brak, ale byliśmy u lekarza i nawet nie zajrzała a test mi zrobiła i powiedziała, że odchudzać się powinnam :wściekła/y: a co ma piernik do wiatraka, po ciąży zgubić nie mogę - a to siedzenie w domu nie pomaga !!!! :no:
Poczekam jeszcze i z awanturą pójdę, chce mieć jeszcze - córeczkę :tak:
A co do mieszkania, moi znajomi z Accentu oboje po miesiąc czekali i bach :-)
ja tam mogię mieć blisko koleżankę, jestem za :-)

Świat według bubu

reklama
niunka mi pasuje piatek tylko :tak:
My nie dostalismy zadnych pieniedzy na remont ale w sumie nasze bylo ladnie odmalowane wiec my tylko podlogi kladlismy:-) ale i tak to duzy wydatek.
No my juz po skanie jestem w ciazy juz 13 tygodni i 6 dni;-);-);-)Jestem taka szczesliwa wszystko jest w normie dzidzia zdrowa oby tak dalej:tak:Fajnie bylo ja lub jego zobaczyc wkoncu dotarlo do mnie ze jestem w ciazy hehe:-DStrasznie ruchliwy ten nasz dzidzius pokazal nam sie z kazdej strony juz widac ze jest inny niz Abi ona to sie plecami odkrecila i wcale sie nie chciala pokazywac:-D:-D:-D
Choc obawiamy sie z mezem ze bedzie tak samo szybki jak Abi:-D:-D:-D
kasia8118 mojej na kupe pomagaja jablka, suszone sliwki, winogrona i jak surowego mleka troche sie napije to napewno zacznie robic:-D:-D:-D
cfcgirl pamietam ze moja mala tez tak mi spala po troszku ale potem sie jej unormowalo tez mnie to wkurzalo poprostu trzeba przeczekac ten okres;-)
Dobra lece bo chce wkoncu ta szarlotke zrobic hehe:-)

Do góry