reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Zapisaliśmy się na okolice Bradford i leeds, Ja już wiem mniej więcej że muszę się przygotować na wydatki - to mnie przeraża, ale jak mam tu zostać, to chyba warto w swoje inwestować.
W każdym razie wiem, że chcę mieć już coś własnego i tak czekam i czekam, aż coś ktoś powie - zawsze się nastawiam i nie wychodzi ::sorry2:
Dziś znów muszę siedzieć w domu i czekać na hydraulika, super :wściekła/y: pogoda do bani i tylko czekam aż zacznie lać jak wczoraj, myślałam, że deszcz rozwali światło i nie będzie. Kolejny wspaniały dzień :(
Co chciałam jeszcze. Czy czynniki takie jak przedszkole, znaczy fakt, że już zapisałam Olka w Shipley wpłyną na to gdzie dostaniemy mieszkanie ?! Mój Kamyk ma 5 min do kolejki i 15 min jest w pracy w Leeds, wezmą to pod uwagę, że nam w Shipley dobrze ? Tysiąc pytań do, przepraszam was :)

kasia8118-a gdzie Ty sie podziewasz???spisz jeszcze???oj chyba Krystian szalal do pozna i teraz odsypia:-):-D:-Dhallllllllllllllllllllllooooooooooooooooooooo:-)
4muchy-a na dlugo przyjezdzaja??

doris - strasznie jestem wsciekla :wściekła/y: jak do tej pory bylo wszystko ok, ale tym telefonem to mnie wkurzyla, jakos to jej panikowanie do tej pory bralam z humorem, bo we wszystkim widzi problem, jak za rzadko jest kupa to napewno skret kiszek, a jak za czesto kupa to pewnie robaki, kiedys nawet wziela kupke Kuby do badania bez pytania, jak dziecko zakaszle czy zakicha to juz gruzlica, i pelno takich teorii

Ale to Ty sobie wybierasz dom i dzielnice:-)a sprawdzasz sobie przez internet?jak ja sprawdzalam to duzo bylo domo czy mieszkan w Shipley:-):-)

doris - strasznie jestem wsciekla :wściekła/y: jak do tej pory bylo wszystko ok, ale tym telefonem to mnie wkurzyla, jakos to jej panikowanie do tej pory bralam z humorem, bo we wszystkim widzi problem, jak za rzadko jest kupa to napewno skret kiszek, a jak za czesto kupa to pewnie robaki, kiedys nawet wziela kupke Kuby do badania bez pytania, jak dziecko zakaszle czy zakicha to juz gruzlica, i pelno takich teorii
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:Kurcze a ja narzekalam na mojego tescia,ze nam do lodowki zagladal i ciagle sie pytal i sprawdzal czy my w lodowce zarowke wymienilismy!!!Ale Kasia ty masz o wiele gorzej.Widac ze kobiecie nic nie pasuje,szuka dziury w calym:szok:

reklama
Do góry