reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Zapisaliśmy się na okolice Bradford i leeds, Ja już wiem mniej więcej że muszę się przygotować na wydatki - to mnie przeraża, ale jak mam tu zostać, to chyba warto w swoje inwestować.
W każdym razie wiem, że chcę mieć już coś własnego i tak czekam i czekam, aż coś ktoś powie - zawsze się nastawiam i nie wychodzi ::sorry2:
Dziś znów muszę siedzieć w domu i czekać na hydraulika, super :wściekła/y: pogoda do bani i tylko czekam aż zacznie lać jak wczoraj, myślałam, że deszcz rozwali światło i nie będzie. Kolejny wspaniały dzień :(
Co chciałam jeszcze. Czy czynniki takie jak przedszkole, znaczy fakt, że już zapisałam Olka w Shipley wpłyną na to gdzie dostaniemy mieszkanie ?! Mój Kamyk ma 5 min do kolejki i 15 min jest w pracy w Leeds, wezmą to pod uwagę, że nam w Shipley dobrze ? Tysiąc pytań do, przepraszam was :)

kasia8118-a gdzie Ty sie podziewasz???spisz jeszcze???oj chyba Krystian szalal do pozna i teraz odsypia:-):-D:-Dhallllllllllllllllllllllooooooooooooooooooooo:-)
4muchy-a na dlugo przyjezdzaja??

doris - strasznie jestem wsciekla :wściekła/y: jak do tej pory bylo wszystko ok, ale tym telefonem to mnie wkurzyla, jakos to jej panikowanie do tej pory bralam z humorem, bo we wszystkim widzi problem, jak za rzadko jest kupa to napewno skret kiszek, a jak za czesto kupa to pewnie robaki, kiedys nawet wziela kupke Kuby do badania bez pytania, jak dziecko zakaszle czy zakicha to juz gruzlica, i pelno takich teorii

Ale to Ty sobie wybierasz dom i dzielnice:-)a sprawdzasz sobie przez internet?jak ja sprawdzalam to duzo bylo domo czy mieszkan w Shipley:-):-)

doris - strasznie jestem wsciekla :wściekła/y: jak do tej pory bylo wszystko ok, ale tym telefonem to mnie wkurzyla, jakos to jej panikowanie do tej pory bralam z humorem, bo we wszystkim widzi problem, jak za rzadko jest kupa to napewno skret kiszek, a jak za czesto kupa to pewnie robaki, kiedys nawet wziela kupke Kuby do badania bez pytania, jak dziecko zakaszle czy zakicha to juz gruzlica, i pelno takich teorii
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:Kurcze a ja narzekalam na mojego tescia,ze nam do lodowki zagladal i ciagle sie pytal i sprawdzal czy my w lodowce zarowke wymienilismy!!!Ale Kasia ty masz o wiele gorzej.Widac ze kobiecie nic nie pasuje,szuka dziury w calym:szok:

reklama
Do góry