reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Dzień dobry.U mnie wszystko ok.internet działa.Moje dziecko było dzisiaj łaskawe i pozwoliła mi wstac o 8 rano co jest wielkim świętem:-):-):-).Trochę mnie za skoczyłyście że tyle miałam do czytania od rana miła niespodzianka:tak::tak::tak:.

Doris78 z tym dostępem do internetu w Polsce to będzie kiepsko :no:.Brydka ja tez mam mieszkanie z Accenta i czekałam około 9miesięcy ,ale jestem zadowolona.Budynek czysty i zadbany okolica spokojna.Ale wiadomo że na początku to sporo inwestycji podłogi do zrobienia ,kupno kuchenki ,malowanie ścian itp.

Nas właśnie zlał deszcz, ale pozałatwiałam co miałam, dziecko mi się słania, więc może będzie dobrze i mi zaśnie.
Nie zmienia to faktu, że Ja tu umieram, chyba jak każda - brak słońca dobrze na mnie nie wpły
82d35baa4b8f1ed8med.jpg
wa:zawstydzona/y:

Tak, ja sobie zdaję z tego sprawę, choć to wywalanie podłóg to jakaś mania dziwna :)
jednak lepiej już chyba na swoim nie ? Ja zapisana jestem w Homehunterze już 7 - 8 miechów ?!
Czekam, a co mi pozostało :) jeesu, jakie wielkie zdjęcie włożyłam :sorry2:

Wpadaj do Nas :) Ja i Olek siedzimy sami, bo tata pracuje do 18.oo więc wraca tak 18.45 i też ciągle sama :(
A Olek - dzięki, nie obetnę mu :) Nie ma opcji, grzywkę podcinam i wsio :tak:

Szaleju dostaje, że tak powiem, cały weekend w domu i dziecko same też świra DOSTAJE. Dzięki za powitanie, to taka ulga, jak cholera, że w końcu po roku kogoś znalazłam do rozmowy :)
No i mam nadzieję, że uda się mi do Was dołączyć, bo sama dostaje kota. Gadam z koleżankami z Polski na gg, siedzę na Gronie, ale to nie to samo. Mam sąsiada Polaka, mechanika, ale jego nie ma w domu ciągle, a jego dziewczyna wróciła do Polszy więc kiepsko. quote]
witaj Brydka. To już wiem gdzie mieszkasz bo znamy tego samego mechanika- Adasia. witaj w naszym gronie:-)
Nie pisłam bo Marysia miała ciężkie dni, marudka straszna. Zasypiała na rekach a spała po góra 40 min. Czy u Was też tak było?/ Pewnie przez pogode taka jest.Dzisiaj w radio mówili, ze ma być tak całe lato.Dobrze że mamy Polske

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też się z domu nie ruszam, niby teraz nie pada, ale to moment i zaraz znów zacznie :wściekła/y:, nie ma opcji, siedzę i czekam, Bóg wie na co ;-).
W każdym razie - Mój Olek jak był malusi to aniołek, sam zasypiał, budził się kiedy chciał i taki cichy, a teraz masakra:-D

Świat według bubu

Do góry