reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Kasia i Asia udanego urlopu w Polsce kochaniutkie poopalajcie sie za nas hehe:tak:
Jakie spotkanie ja znowu nic nie wiem:-(czy ja tez moge przyjsc?
Dzis idziemy na skan drugiego dzidziusia:-)juz nie moge sie doczekac mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze, zawsze sie stresuje tym pierwszym skanem:eek: czy wszystko jest ok z dzidzia oby bylo
Musze sie zapisac do tego accentu bo potrzebuje domu na szybko nie wiem czy wam juz mowilam ale zrobilam kurs na nianke tzw childmindera ale zeby sie zarejestrowac to musze kurcze miec dom bo mi tu council nie pozwolil bo to blok i za glosno dla sasiadow ale mnie wkurzyli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mogla bym juz miec swoje male przedszkole hehe ale jak narazie to sobie poczekam:-(
4 muchy no to niezle z Julka moja Abi dzis budizla sie okolo 4 razy chyba jej znowu te kly sie przeijaja juz jej dlugo wychodza i wyjsc nie moga

reklama
, Ja już wiem mniej więcej że muszę się przygotować na wydatki - to mnie przeraża, ale jak mam tu zostać, to chyba warto w swoje inwestować.
no my tez troche zaiwestowalismy:dry::sorry2:szcczegolnie w podlogi:tak:ale mowie,ze jak bedziemy sie przeprowadzac to panele zabierzemy ze soba:-)Bo my chcemy pomieszkac w tym mieszkaniu jakies 3-4 lata i kupic, bardziej wziasc mortage na swoj domek z ogrodkiem,bo ja w bloku nie wytrzymam dlugo:no::no::no:albo sprobojemy za jakis czas zamienic na domek socjalny,ale ciezko jest dostac:-:)-(

No właśnie wiem, w Londynie moje dwie koleżanki dostały takie domy z ogródkami, że ciężko mi było uwierzyć iż są z Cuncilu :)
Podłogi zabierz, a jasne, zostawiać ?! Ja bym nie zostawiła :tak:W każdym razie ja mam nadzieję, że szybko coś dostanę i nie to bym strasznie narzekała, bo lubię to mieszkanie. Tez chcemy swoje - Gratuluje kursu, dobra sprawa tu :) A co tam jeszcze, acha spotkanie ? To Ja z Olkiem też się zjawię :D

A to najnowsze zdjęcia moich pociech

Załączniki

• P1030885.jpg
    P1030885.jpg
    66,6 KB · Wyświetleń: 24
  • P1030899.jpg
    P1030899.jpg
    82,3 KB · Wyświetleń: 25
a no i zaczęłam pisać synkowi Bloga... to się pochwalę :)
Świat według bubu
napewno przegladne:-):-)

Na stronie homehuntera sobie sprawdzasz i sie zapisujesz na jakie chcesz,oczewiecie pewnie wam sie naleza dwie sypialnie ,wiec mozesz sie zapisac na jakies dwie sypialnie, a potem jak sie zapiszesz, to patrzysz na jakim jestes miejscu,
i jak jestes blisko 1 to czekasz az oni sie odezwa ,zebys sobie mogla te mieszkanie ogladnac:-):-)
oleska-Niunka pisala,duzymi niebiskimi literami,ze w srode spotkanie u niej o 11tej:-):-)
A co do tego przedszkola twojego to fajnie,jak bede musiala kiedys pilnie do pracy wrocic napewno do Ciebie sie zglosze:-):-)

a to ja już opcję tę HomeHunterową znać i nic :no: No, ale liczę na accent, zobaczymy.
Nudzę się strasznie :( Olek nie chce kolorować książeczek, tylko sam ze soba :(

No ale na tej stronie tez sa mieszkania czy domu z ACCentu:-):-)bo my tak dostalismy,ja nie zapisywalm sie do accentu:no:tylko przez internet zalogowlam sie na tym mieszkaniu i dostalismy a jest z accentu:-)jak taka kobieta nam tlumaczyla ze na tej stronie sa mieszkania ogolnie z homehuntera,accenta i brunela:-):-)

Tak też właśnie myślałam, ale jak powiedziałam, że potrzebuję domu jak najszybciej to babka powiedziała ( w Accent właśnie ) bym jak najszybciej odesłała formę i postara się nam pomóc ( bardzo fajna zresztą ). ja jestem w gorącej wodzie kąpana, taka zwariowana osobowość, szybko załatwiam, lubię wiedzieć na czym stoję. idę się zaraz ubrać i lecę na pocztę, mam nadzieję, że mój Kamyk do niej zadzwonił, bo prosiła.
Swoją szosą mam nadzieję, że on szybko zmieni pracę - pracuje w Banku, ale mówi, że szare komórki mu umierają od tych skaRG :-D

reklama
My wlasnie mamy przez homehuntera ale teraz czekamy na domek choc pewnie zejdzie sie ze 2 lata hehe:-)
Zapisalismy sie do brunela a teraz chce do accent tez sie zapisac gdzie jeszcze mozna?
Jesli chodzi o to spotkanko to ja tez chcialabym wpasc tylko gdzie ty niunka mieszkasz?

Do góry