reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
jak my wyjedziemy to wraca Sylwia i ona za nnas bedzie tutaj aktywna:-)A Ty Kasia 8118 bedziesz miala dostep w Polasce do internetu?bo ja chyba tak:-):-)
KAMA-no to bys kiedys sie z nami wkoncu spotkala:-)bo bardzo bym Cie chciala poznac:-)

Doris ty mi pisalas kiedys o jakims mechaniku samochodowym,co przyjezdza do domu i naprawia. Czy to jest ten gosc co sie oglasza na leeds.pl,Polak? Firma sie nazywa bodajze 8 till 8???

To jest wlasnie ten ktory tak spieprzyl robote. A teraz nas unika. On podobno jest z Bradford,masz moze jakies namiary na niego? Bo telefonu od nas nie odbiera:wściekła/y:. Jutro ma ostateczny termin zeby przyjechac i zrobic. Jesli nie przyjedzie to mu wyrobie opinie w calym yorkshire i nigdzie juz klientow nie znajdzie:no:

Mial byc w zeszly poniedzialek i nie przyjechal,my do niego dzwonimy wieczorem a on nam mowi ze jest na urlopie w Posce:szok:. Skur.....l,wzial kase a teraz sie miga

Szaleju dostaje, że tak powiem, cały weekend w domu i dziecko same też świra DOSTAJE. Dzięki za powitanie, to taka ulga, jak cholera, że w końcu po roku kogoś znalazłam do rozmowy :)
No i mam nadzieję, że uda się mi do Was dołączyć, bo sama dostaje kota. Gadam z koleżankami z Polski na gg, siedzę na Gronie, ale to nie to samo. Mam sąsiada Polaka, mechanika, ale jego nie ma w domu ciągle, a jego dziewczyna wróciła do Polszy więc kiepsko. A Ja, czasami w Sziplejowie mam okazję usłyszeć mamę po Polsku z dzieckiem, ale co, podejdę i powiem " Cześć, słuchaj, bo ja chcę kogoś poznać ? " :-)
Sobie znalazłam zajęcie, jak Olek śpi, jak pada deszcz, siedzę i scrapy robię - wciągnęło mnie, ale człowiekowi i tak za mało - także od teraz zaglądam.
Podałam swój numer gg, ale ja zawsze jestem na niewidocznym :)

Dzień Dobry wszystkim.

Jak wszyscy widzą pogoda nie nastraja optymistycznie a do tego Julia wstała dzisiaj o 4,30:wściekła/y::wściekła/y: i położyła się dopiero o 7. Cały dzień rozwalony. Nie wiem co mam teraz zrobić za godz wychodzę odprowadzić Adasia do szkoły. Mam nadzieję że się obudzi.

Mój Olek siedział do 00.00 i wymuszał na mnie bajkę. Szlag mnie trafiał bo mój Kamyk zero reakcji, ze dzieciak wyje, bo bajkę chce. Włączyłam dla Świętego spokoju i padł o 00.30 w salonie. Dnia rozwalonego nie mam, ale kurna, boje się Myszki Miki :eek:

reklama
Czesc dziewczyny:-)
kama-ja tego mechanika nie znam:no:tylko widzialam te ogloszenie i wydawalo sie ciekawe:-)ale teraz jak piszesz,to normalnie nikomu nie mozna wierzyc:szok::szok:on sie chyba oglasza na bradford i leeds ,napisz cos o Nim ,niech inni maja sie na bacznosci,ja pewnie tez bym tak zrobila:tak:i jeszcze taka kase wzial:wściekła/y::wściekła/y:
4 muchy-to mialas wczesnie pobudke:-D:-D:-D:-Doj ta Julcia,rozrabiara:-)
brydka-pisz do nas czesciej:-)no i tez przychodz na spotkania:-)bo jest bardzo fajnie i my nigdy sie nagadac nie mozemy:no:
I co to jet ta myszka miki??czy masz w domu lokatora?:dry:

Do góry