reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

ej no dziewczyny zadna sie jutro nie przesiada na interchange? wezcie mnie nie dolujcie :-:)-( ja sama nie pojade bo nawet jak Asiunia bedzie na mnie czekac to pewnie ja jej nie zauwaze znajac mnie i Michala krzyki w autobusie.
Doris ta strona pokazuje mi trase do ciebie nie przez interchange ale tak skomplikowana ze sie za glowe zlapalam :sorry2::szok:
nie no ja musze sie wyprowadzic z tego wygwizdowia, wszedzie daleko.
wiecie ze dzis znowu koles mnie nie wpuscil do autobusu bo byl juz jeden wozek i na szczescie bylamz bratem to zlozylismy wozek i maly na kolanach :wściekła/y: popier... sa te autobusy wiec nie dziwcie mi sie ze boje sie sama jechac:-p

reklama
Kasiu ja będe na Interchange na stanowisku D o godzinie 10,40 a właściwie mój bus 626. Wysłałam ci mój numer telefonu.
Kasia j witaj kochana. Jak cudownie,że jeszcze się leniwicie. Ja odliczam dni jak wsciekła.
Nefretete zgadzam się z tobą co do filmiku...porażka...Słuchaj a co do twojej odległości od nas. Spróbuj tak jak my założyć podforum Mamy z...i wpisz nazwę swojej miejscowości. Może się okazać ,że jest was więcej i będziesz się mogła częściej wyrywać z domu...
Do zobaczenia jutro dziewczyny...

No ja już skończyłam sie torturowac na mojej maszynie :-p.Małego już uśpiłam i mam luz:-p.Wiecie co jak go usypiałam to mnie olśniło że on nie spał dzisiaj w dzień,ale jestem matka co:-D?

kamalodz nie ma sprawy podaj dokładny kod zapodam do nawigacji i bede w 10 min nie chce się narzucac ale mam wolne sobota niedziela co się zadko zdaża więc jak masz czas to chetnie ale jeśli nie to nie wiesz o co chodzi :)

no a ja wlasnie skonczylam malowac sciany:-):-poczywiscie zartuje:-)ale fajnie ze was jutro tyle bedzie:-Dbedzie wesolo ,oj bedzie:tak:
kama-wiesz ja jechalam do Leeds chyba juz 3 drogami:-)musze zobaczyc na mape leeds:-)to wtedy moze bede wiedziala:-)

reklama
Do góry