reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

no ja tez sie umowilam z Cfcgirl wiec pewnie dojade :D
Doris ciekawe co Twoj Jausz powie jak zobaczy tyle bab i dzieciaczkow hehe
Kasia j fajnie ze sie odezwalas - kiedy wracasz do UK?
Ja tu slucham o tych upalach i az sie boje jechac bo nienawidze takiego skwaru

reklama
chodzi mi o rozliczenie z taxu. to byl moj pierwszy rok pracy w anglii i z tego co sie dowiedzialam to powinnam dostac calkowity zwrot podatku-taxu. akurat pani w revenue pomogla mi z wypisaniem wszystkiego i powiedziala ze nie musze wysylac tylko zostawic u niej w urzedzie i tak zrobiłam....podobno mieli sie wyrobic w ciagu 6-8tyg, a to juz dawno minelo:wściekła/y:
cfcgirl-w sumie to masz calkowita racje, ze moge zlozyc topic...tylko ja nie jestem az taka wygadana hahahaha:-):-D, ale sprobuje:cool2:

Cocolino ja bede miala czas chyba w niedziele,ale to tak na 100% bede ci mogla dac odpowiedz w sobote:sorry2: Jesli ci to nie przeszkadza. Bo byc moze moj Krzysiek bedzie mial wolne w niedziele to bysmy sobie na jakas wycieczke pojechali:tak:

Dzien dobry!!!
wlasnie mialam zabierac sie za ciasto ale nie mam cukru!!!i jeszcze musze isc do sklepu!!!wiec moge sie troche spoznic!!

Dzień dobry:-).My wstaliśmy dzisiaj o 6.15.Mały biega właśnie po pokoju z gaciami taty na głowie bo zdjął sobie z linki ja już nie reaguje bo brak mi pomysłu na tego gagatka.Szkoda Doris78 że mieszkasz w bloku i nie masz ogródka bo fajna dzisiaj pogoda dobra na opalanie.Ale co zrobic ja mam ten sam problem też kiszę się w mieszkaniu :cool:.Kurcze szkoda że nie mam chociaż balkonu:no:.

Dziendobry wszystkim :-)

U nas dzis mila zmiana pogody, w nocy burze, a teraz jest przyjemnie chlodno. Dorotka my wracamy 20 lipca wiec sie mijamy, bo z tego co pamietam Ty wtedy wyjezdzasz.
Kasiek - Ty sie tak nie denerwuj tymi podrozami autobusem, bo mlody to wyczuwa i pewnie dlatego daje Ci w kosc, kup sobie dzienny bilet, jak dojedziesz nie tam gdzie trzeba to wrocisz, tylko bez paniki :-)
nefretete101 - ja czesto bywam w Doncaster, wiec kiedys sie mozemy umowic i spotkac :-) bylas juz w tej polskiej knajpce?

Udanych ploteczek.

kasia.j-no wlasnie ja tak myslalam,ze my jakos bedziemy sie mijac,ale Sylwia mi mowila zew Ty wracasz jak ona jedzie:rofl::rolleyes::confused2:z tego wrazenia ze jedzie do Polski pomylilo jej sie:confused:A nie wiesz jaka pogode zapowiadaja na sierpien?:cool:bo jestem ciekawa ,czy sie zalapie na jakis upal:cool2:

hej
ja juz uszykowana :-) o 10:19 mam autobus na interchange i teraz tylko trzymac kciuki zeby mnie zabral :dry: bo bede z wozkiem
Najgorsze jeste ze Michal o 12 idzie spac i bedzie dawal cza:dry:du wiec bede musiala gdzies go w wozku uspic bo nie da nam zyc.

reklama
Kasiu.j - niestety nie mielismy ubezpieczenia, ale teraz juz zakupimy, Szkoda , szkoda.

My tez gotowi do drogi na bd 12:-)

Do góry