reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Czesc dziewczyny!!
My juz w domu.Ola oglada bajke i je loda!!!
Doris-bylo bardzo milo-nie chcialo mi sie wracac na piechotke wiec pojechalam autobusem razem a magda i kasia!!
Magda-Marysia jest bardzo slodka,i rzeczywiscie jest krolawa serc bo moje juz skradla!!!:tak::-D:-)
Dziewczyny jak wroce z PL to zapraszam na spotkanie do mnie!!!!

No dziewczyny ja też już dawno w domu dzięki Ewie:-).Dziękuje za sympatyczne spotkanie.Doris78 mam nadzieje że mały nic ci nie zbroił starałam się go pilnowac :sorry2:.4muchy dziękuje że mnie zabrałaś:tak:.Mały strasznie zmęczony poszedł spac:-p.

Ostatnia edycja:
no my tez juz w domku :) nie bylo latwo michas ze tak powiem zwalil niezla kupe w autobusie i troszke sie smrodzik rozniosl :D ja z @ tez w ostatniej chwili doszlam do domu - dobrze ze mialam czarne spodnie:-):-D no i oczywiscie w drugi autobus juz musialam zlozyc wozek i wejsc z michaskiem na rekach ;//
teraz on szaleje w lozeczku u gory a ja pelna nadzieji ze zasnie odpoczywam :-)
Doris dziekujemy za mile spotkanko, mam nadzieje ze moj wulkan energi nic nie popsul i nikogo nie zrazil do siebie (chodzi o dzieci heh)

Nefretete101 widzę że założyłaś wątek mam z Doncaster :-)to fajnie może poznasz jakieś fajne dziewczyny z dziecmi zawsze to jakaś rozrywka wyskoczyc gdzieś na kawkę w tygodniu.

Kasiek83 fajnie że w końcu była okazja żeby się poznac:-).Twój mały strasznie fajny.I taki wesołek.Bo mój to taki rozrabiaka co wiecznie trzeba miec na oku.Ale co zrobic i tak go kocham nad życie.

Witam
My z Marynią tez w domu, a właściwie Marynia z Tatusiem na spacerku...
Dorotko super było, mam nadzieje,że jakoś ogarnęłas ten bałagan po nas...
Asia-:)
Kasia twój Michaś jest niesamowity. Zresztą wszystkie dzieciaczki sa takie śmieszne. Te ich rozmowy, kłótnie. Dziecięcy świat pełen jest radości...
a oto zdjęcia
tn1tp1.jpg
tn2dm2.jpg
p2906081714gs6.jpg

Hej - ja tez sie melduje, dzieki za mile spotkanko:-). Dzieciaczki po prostu super.
No kasiek 83 - twoj Michas to chyba bije wszystkich z tymi smieszkami:-D

W srode zapraszam do mnie na 11:-).

reklama
No dziewczyny mój mały to spał już dzisiaj wszędzie i we wszystkich pozycjach.Pierwsze co to spał w samochodzie u 4 muchy w drodze do domu pózniej się przebudził więc uśpiłam go wózku i następnie spał na sofie a na końcu na wykładzinie w dużym pokoju,ale on jest dzisiaj wykończony tym spotkaniem:-D.Ostatecznie wstał po 18 więc zapowiada się wesoły wieczór.Ciekawe o której pójdzie spac:sorry2::dry:.

Do góry