Doris78 a co ty tak wiecznie jezdzisz do miasta i kupujesz
.Coś ostatnio była rozmowa o oszczędności.Chyba przeprowadzę się na BD12 to będę miała towarzystwo na zakupy bo widzę że wy wszystkie z BD12 je uwielbiacie:-).Mam pytanie nie na temat czy Accent ma tam u was na dzielnicy mieszkania z 3 sypialniami?
Kasia ano przerowadzaja sie do nas:-)zapraszamy:-)a z tymi 3 sypialaniami u Ciebie bedzie ciezko
bo macie tylko jeno dziecko i naleza wam sie tylko dwie,nawet jak potem urodzisz i to bedzie chlopiec:-)to tez dwie:-)glupota wiem ,ale bylismy tam i staralismy sie o 3 sypialnie i nam tak powiedzieli
Doris- kochana wczoraj zasnol mi o 24
, za to dzis byl wczesniej wybudzony to moze pojdzie mi wczesniej spac. A co ty tam tak kupujesz? No i ciekawa jestem czy sie zapakujesz? Przeciez z tymi kilosami w samolotach to przesada.
Ja kupuje bo mi teraz Sylwia codziennie pisze i wymysla jakies rzeczy:-)a z tymi kilosami sie nie boje bo w sobote Sylwii-Rafal jedzie autem do Polski i my to wszystko wezmie:-)
doris78 mam pytanko. z tego co zrozumialam to mieszkasz na socjalnej chacie.. jak dlugo czekaliscie na przyznanie? jak to po kolei wygladało? złozylismy podanie z uwzglednieniem faktu ze z poczatkiem wrzesnia bedziemy mieli dziecko, kazano nam dołaczyc ksiazke ciazy (babka sobie na miejscu skserowala co chciala)... po 2 tygodniach dostalismy pismo zebysmy przywiezli dokumenty (dowody osobiste, staly pobyt i jakis peyslip) jeszcze tego samego dnia wszystko zawiezlismy i czekamy dalej... jestem ciekawa co jeszcze moga od nas chciec i jak dlugo to moze trwac?
mam taka cicha nadzieje ze by nam mogli przyznc przed koncem sierpnia (zanim urodze) bo pozniej z dzieckiem sie przeprowadzac to masakra... Prosze powiedz, ze jest to mozliwe
My sie zapisalismy 3 lata temu
i na domek nie bylo szans
ale flat dostalismy odrazu
i u nas jak tylko zlozylismy dokumenty, moglismy sie zapisywac na jakies mieszkanie przez ineternet:-)no i tez musialam dolaczac zaswidczenie ,ze jestem w ciazy.I u nas jest tak ze ty sobie wybierasz mieszkanie czy domek,mozesz miec odrazu albo za pare lat,zalezy gdzie i czego szukasz
Oleska-wszystkie przychodza na 11-ta :-)No i raczej pomiescimy sie
salon mam spory,wiec damy rade.Zreszta jak licze to bedzie nas chyba 9
mam 6 krzesel i duza rogowke,wiec jest miejsca do siedzenia:-)
KASIEK83-JA nie wiem jak CFCGRIL bedzie jechala,moze wlasnie autobusem:-)