reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Oj dziewczyny ,ale ten mój mały mnie zdenerwował parę minut temu:wściekła/y::no:.Ukradł mi cichaczem kosmetyczkę z łazienki i wysypał puder w kulkach i zmasakrował ulubioną pomadkę ,kredką do oczu.Ale byłam wściekła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Już od paru dni kombinował jak się dobrac,ale zawsze zdążyłam mu ją wyrwac w porę .Tym razem dupa :no:.

reklama
Czesc dziewczyny!!My mielismy popoludniowa drzemke,dopiero niedawno wstalismy!!!
Kasia8118-znam to!!!Ola tez kiedys mi zrobila cos takiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!masakra,takze wiem jak sie wkurzylas!!!
Jutro ma byc ladna pogoda,fajnie ze tyle nas bedzie
Kasiek83-na interchange wsiadasz w autobus 626,623 albo 622 ze stanowiska D.jak chcesz to ja moge po ciebie wyjsc na przystanek i pojdziemy do doroty razem.

KASIA8118-OJ Zaczyna sie z Twoim malym urwisem:-)moj Kuba tez mi zniszczyl ten puder kulkowy jak mieszkalismy w Polsce,stalam i plakalam,tyle sie wykosztowalam zeby go kupic i mialam zaledwie pare dni:wściekła/y::wściekła/y:
kasiek83-ja nie wiem ale Magda moze bedzie jechala autobusem 626 bezposrednio od niej jedzie i mozecie sie zdzwonic i Ci powie kiedy bedzie na interchange i do niej sie dosiadziesz :-)ja Magdzie powiedzialam ze wyjde po nia na przystanek:-)A od Ciebie odjezdza ,z tej bocznej drogi autobus 620 o 10.03:-)

Witam po dlugiej nieobecnosci :-) Ale sie za Wami stesknilam. :-D

My juz po wakacjach nad morzem. Bylo super i 2,5 tygodnia tak w sam raz, bo Kubus juz mial przesyt wrazen. Pogoda byla doskonala, sloneczko przygrzewalo, wiaterek chlodzil. Opalilismy sie troszeczke. Mialam malego pecha, bo bylam na poczatku chora. Z tych moich przeziebien przed wyjazdem wyklulo sie zapalenie zatok i zapalenie ucha i myslalam, ze umre przy ladowaniu. Ryczalam jak bobr.

Teraz jestesmy na Slasku od wtorku. Musialam sie troche zaaklimatyzowac po podrozy pociagiem. W przedziale facet nam tak chrapal, ze nikt nie spal w nocy poza moim Kuba. Maciek 10 godzin wisial na cycku z szeroko otwartymi oczami, dobrze ze nie plakal. Za to teraz nadrabia, bo mu chyba gorne zeby ida, i poplakuje tak strasznie zalosnie. Pogoda u nas upalna i sie troche stesknilam juz za angielska ;-)

Niezle napisalyscie przez ten czas. Tak przerzucilam pobierznie, co u Was slychac. Spotkanie goni spotkanie :-)
Sylwia - trzymam kciuki, zeby nastepnym razem sie udalo i zycze udanych wakacji; ceny mnie tez dolowaly, nawet nie chce sprawdzac ile wydalam
Niunka - fajnie, ze wyjazd sie udal i Szymek dzielnie wytrzymal bez mamy i gratulacje dla tatusia, ze sobie radzil; przykre, ze Wam sie wlamali; mieliscie ubezpieczenie? bo nas jak okradli to za starego, rozlatujacego sie laptopa dostalismy takiego fajnego wypasionego, do dzis super dziala, a minelo juz ponad 4 lata, od tamtej pory mam fiola na punkcie ubezpieczen
Karolina - ale Gabrys sie zmienil po strzyzeniu :-D teraz 100% chlopczyk

Pozdrawiam Was wszystkie i ide poczytac Kubusiowi bajki :-D

heheh moze wasze dzieci to przysli stylisci:-D i juz proboja doradzac mamom jakiego pudru uzywac a jaki nadaje sie do wywalenia;-)
pozdrowki dla urwisow-u nas narazie tylko oberwane uszka u maskotek:tak:

No to zapowiada się jutra spora imprezka u Doroty:-).Ja już się cieszę na samą myśl:-D.Doris78 to co masz dzisiaj zajęcie pewnie będziesz pół nocy sprzątac chałupę i liczyc kubki do kawy:-D:-D:-D.Niunka dzięki za mleczko i kawkę było miło:tak:.Ok.idę cwiczyc bo coś mi się wylewa ze spodni.Może to jakieś koło ratunkowe:-D:-).

hej dziewczyny widze ze u was po staremu plotkujecie i nic nie robicie :)
kamalodz gdybym wiedziała ze tak blisko mieszkasz dawno bym na kawe wpadła ja tez ls16 tylko cookridge a to nie daleko :)
nefretete101 mi powiedzieli ze mozemy dostac mieszkanie socjalne ale gdy dzidzia sie urodzi bo niestety na razie jestesmy rozpatrywani jako para bez dzieci czyli w sumie jakby mogli bezpośrednio to by powiedzieli marne szanse

pozdrowionka

KASIA.J-normalnie Niunka ciebie myslami sciagnela:-):-)ja tez tak myslalam o Tobie:-)A kiedy wracasz do nas:-)bo tez sie za Toba stesknilysmy:-)
KASIA8118-no a ja sprzatam i sprzatam i wogole porzadku nie widac:-D:-Dno nic bedziecie siedziec w brudzie:-D:tak:Kubki to ja mam,tylko kazdy inny:tak:gorzej bedzie z talerzykami po ciasto:tak:ale dam wieksze:tak:tagze problem rozwiazany:tak:
MAGDE-ty chyba dlugo bylas w Polsce?nie?bo dlugo Cie nie bylo:-)
kasiek83-wlasnie jak chcesz to mozesz sie umowic z Asiunia,wtedy szybciej dotrzesz bo mozesz jechac 3 autobusami

reklama
Doris ta droga ma numer A6120 ona prowadzi bezposrednio do Bradford.
Kasia J. witaj i wracaj do nas szybko bo niedlugo prawie wszystkie pojada do Polski i musisz zasilic nasz sklad na forum
Cocolino no widzisz:-). Musimy koniecznie sie kiedys umowic. Do mnie dojezdza autobus 18 i 56:-)

Do góry