reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Oj dziewczyny ,ale ten mój mały mnie zdenerwował parę minut temu:wściekła/y::no:.Ukradł mi cichaczem kosmetyczkę z łazienki i wysypał puder w kulkach i zmasakrował ulubioną pomadkę ,kredką do oczu.Ale byłam wściekła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Już od paru dni kombinował jak się dobrac,ale zawsze zdążyłam mu ją wyrwac w porę .Tym razem dupa :no:.

reklama
Czesc dziewczyny!!My mielismy popoludniowa drzemke,dopiero niedawno wstalismy!!!
Kasia8118-znam to!!!Ola tez kiedys mi zrobila cos takiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!masakra,takze wiem jak sie wkurzylas!!!
Jutro ma byc ladna pogoda,fajnie ze tyle nas bedzie
Kasiek83-na interchange wsiadasz w autobus 626,623 albo 622 ze stanowiska D.jak chcesz to ja moge po ciebie wyjsc na przystanek i pojdziemy do doroty razem.

KASIA8118-OJ Zaczyna sie z Twoim malym urwisem:-)moj Kuba tez mi zniszczyl ten puder kulkowy jak mieszkalismy w Polsce,stalam i plakalam,tyle sie wykosztowalam zeby go kupic i mialam zaledwie pare dni:wściekła/y::wściekła/y:
kasiek83-ja nie wiem ale Magda moze bedzie jechala autobusem 626 bezposrednio od niej jedzie i mozecie sie zdzwonic i Ci powie kiedy bedzie na interchange i do niej sie dosiadziesz :-)ja Magdzie powiedzialam ze wyjde po nia na przystanek:-)A od Ciebie odjezdza ,z tej bocznej drogi autobus 620 o 10.03:-)

Witam po dlugiej nieobecnosci :-) Ale sie za Wami stesknilam. :-D

My juz po wakacjach nad morzem. Bylo super i 2,5 tygodnia tak w sam raz, bo Kubus juz mial przesyt wrazen. Pogoda byla doskonala, sloneczko przygrzewalo, wiaterek chlodzil. Opalilismy sie troszeczke. Mialam malego pecha, bo bylam na poczatku chora. Z tych moich przeziebien przed wyjazdem wyklulo sie zapalenie zatok i zapalenie ucha i myslalam, ze umre przy ladowaniu. Ryczalam jak bobr.

Teraz jestesmy na Slasku od wtorku. Musialam sie troche zaaklimatyzowac po podrozy pociagiem. W przedziale facet nam tak chrapal, ze nikt nie spal w nocy poza moim Kuba. Maciek 10 godzin wisial na cycku z szeroko otwartymi oczami, dobrze ze nie plakal. Za to teraz nadrabia, bo mu chyba gorne zeby ida, i poplakuje tak strasznie zalosnie. Pogoda u nas upalna i sie troche stesknilam juz za angielska ;-)

Niezle napisalyscie przez ten czas. Tak przerzucilam pobierznie, co u Was slychac. Spotkanie goni spotkanie :-)
Sylwia - trzymam kciuki, zeby nastepnym razem sie udalo i zycze udanych wakacji; ceny mnie tez dolowaly, nawet nie chce sprawdzac ile wydalam
Niunka - fajnie, ze wyjazd sie udal i Szymek dzielnie wytrzymal bez mamy i gratulacje dla tatusia, ze sobie radzil; przykre, ze Wam sie wlamali; mieliscie ubezpieczenie? bo nas jak okradli to za starego, rozlatujacego sie laptopa dostalismy takiego fajnego wypasionego, do dzis super dziala, a minelo juz ponad 4 lata, od tamtej pory mam fiola na punkcie ubezpieczen
Karolina - ale Gabrys sie zmienil po strzyzeniu :-D teraz 100% chlopczyk

Pozdrawiam Was wszystkie i ide poczytac Kubusiowi bajki :-D

heheh moze wasze dzieci to przysli stylisci:-D i juz proboja doradzac mamom jakiego pudru uzywac a jaki nadaje sie do wywalenia;-)
pozdrowki dla urwisow-u nas narazie tylko oberwane uszka u maskotek:tak:

No to zapowiada się jutra spora imprezka u Doroty:-).Ja już się cieszę na samą myśl:-D.Doris78 to co masz dzisiaj zajęcie pewnie będziesz pół nocy sprzątac chałupę i liczyc kubki do kawy:-D:-D:-D.Niunka dzięki za mleczko i kawkę było miło:tak:.Ok.idę cwiczyc bo coś mi się wylewa ze spodni.Może to jakieś koło ratunkowe:-D:-).

hej dziewczyny widze ze u was po staremu plotkujecie i nic nie robicie :)
kamalodz gdybym wiedziała ze tak blisko mieszkasz dawno bym na kawe wpadła ja tez ls16 tylko cookridge a to nie daleko :)
nefretete101 mi powiedzieli ze mozemy dostac mieszkanie socjalne ale gdy dzidzia sie urodzi bo niestety na razie jestesmy rozpatrywani jako para bez dzieci czyli w sumie jakby mogli bezpośrednio to by powiedzieli marne szanse

pozdrowionka

KASIA.J-normalnie Niunka ciebie myslami sciagnela:-):-)ja tez tak myslalam o Tobie:-)A kiedy wracasz do nas:-)bo tez sie za Toba stesknilysmy:-)
KASIA8118-no a ja sprzatam i sprzatam i wogole porzadku nie widac:-D:-Dno nic bedziecie siedziec w brudzie:-D:tak:Kubki to ja mam,tylko kazdy inny:tak:gorzej bedzie z talerzykami po ciasto:tak:ale dam wieksze:tak:tagze problem rozwiazany:tak:
MAGDE-ty chyba dlugo bylas w Polsce?nie?bo dlugo Cie nie bylo:-)
kasiek83-wlasnie jak chcesz to mozesz sie umowic z Asiunia,wtedy szybciej dotrzesz bo mozesz jechac 3 autobusami

reklama
Doris ta droga ma numer A6120 ona prowadzi bezposrednio do Bradford.
Kasia J. witaj i wracaj do nas szybko bo niedlugo prawie wszystkie pojada do Polski i musisz zasilic nasz sklad na forum
Cocolino no widzisz:-). Musimy koniecznie sie kiedys umowic. Do mnie dojezdza autobus 18 i 56:-)

Do góry