reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Czesc dziewczyny!!A ja dzisiaj znowu do Bradford musze jechac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:codziennie dostaje liste z Polski no i trzeba kupic:-):-)
Sylwia-nie strasz mnie cenami,ja mam zamiar w Polsce sobie buty kupic.Planuje sobie 3 pary kupic:-):tak:
KASIEK83-I CO bedziesz jutro???musisz byc i sprobowac tej pysznej babki:-)mi juz teraz slinka leci:-p:confused::cool::eek:

reklama
4muchy napisz mi czym mam zabrac fotelik samochodowy dla małego czy masz już jakiś tam zamontowany bo jeżeli tak to może nie będę robic ci kłopotu z wyciąganiem.Jak wolisz mi jest bez różnicy.Daj mi odpowiedz dzisiaj po południu żeby jak co to mąż mi wyciągnął z samochodu jeszcze dziś bo w piątek od rana będzie w pracy.

Doris78 a co ty tak wiecznie jezdzisz do miasta i kupujesz :sorry2:.Coś ostatnio była rozmowa o oszczędności.Chyba przeprowadzę się na BD12 to będę miała towarzystwo na zakupy bo widzę że wy wszystkie z BD12 je uwielbiacie:-).Mam pytanie nie na temat czy Accent ma tam u was na dzielnicy mieszkania z 3 sypialniami?

Ostatnia edycja:
WITAM my juz po badaniu kontrolnym uszu i wszystko ok, Szymek byl grzeczny nawet jak pani mowila ciiiiiiiiiii to byl cichutko:-):tak:.
Doris- kochana wczoraj zasnol mi o 24 :wściekła/y:, za to dzis byl wczesniej wybudzony to moze pojdzie mi wczesniej spac. A co ty tam tak kupujesz? No i ciekawa jestem czy sie zapakujesz? Przeciez z tymi kilosami w samolotach to przesada.

My teraz czekamy na Kasie i Krystianka

doris78 mam pytanko. z tego co zrozumialam to mieszkasz na socjalnej chacie.. jak dlugo czekaliscie na przyznanie? jak to po kolei wygladało? złozylismy podanie z uwzglednieniem faktu ze z poczatkiem wrzesnia bedziemy mieli dziecko, kazano nam dołaczyc ksiazke ciazy (babka sobie na miejscu skserowala co chciala)... po 2 tygodniach dostalismy pismo zebysmy przywiezli dokumenty (dowody osobiste, staly pobyt i jakis peyslip) jeszcze tego samego dnia wszystko zawiezlismy i czekamy dalej... jestem ciekawa co jeszcze moga od nas chciec i jak dlugo to moze trwac?
mam taka cicha nadzieje ze by nam mogli przyznc przed koncem sierpnia (zanim urodze) bo pozniej z dzieckiem sie przeprowadzac to masakra... Prosze powiedz, ze jest to mozliwe:zawstydzona/y:

Hej
Doris ty nie szalej z tymi zakupami bo sie nie spakujesz a z tymi cenami w Polsce to niestety prawda. ja juz sie nauczylam ze wszytsko kupuje tu. tez w sumie mi tylko butow brakuje, ale kupie sobie w polsce takie cichobiegi, bo se skory albo jakies lepsze to ok 200z; :szok:
To jest czyste szalenstwo w tej Polsce pieluchy drozsze, obiadki drozsze, wszytsko droooogie :shocked2::shocked2::shocked2:
DZIEWCZYNY KTORA Z WAS BEDZIE SIE PRZESIADAC NA INTERCHANGE JUTRO? NINKA MOZE TY Z KASIA CO?? BO JA WTEDY DOJADE NA INTERCHANGE I Z WAMI POJADE BO SAMA TO NIE TRAFIE.

Nefretete- My tez mamy dom z housingu, wiesz czasami czekasz krotko a czasami dlugo, zalezy czy maja wolne mieszkania. Napewno fakt ciazy posunie sprawe do przodu, my np. czekalismy tylko miesiac na pierwsze mieszkanie, ale juz na drugie , bo zamienialismy na wieksze to czekamilsmy chyba ponad pol roku.
Kasiek 83- mnie zawozi maz , wiec sorki ja ci nie pomogie:-(

Cześć dziewczynki. Sorki,że wczoraj nie napisałam,ale Marysia bardzo była roztrzęsiona wczoraj po tej szczepionce. Obeszło się na szczęście bez gorączki,ale biedna strasznie wczoraj mnie potrzebowała. Od 14 nie mogła usnąć.Cały czas na rączkach, az w końcu usnęła u nas na dużym łóżeczku i nawet jej nie wykąpalismy, bo spała do 22 i obudziła się na karmienie. W sumie ładnie przespała całą prawie noc. No a dzisiaj od rana rzuca mi usmiechami.
Nefretete z tymi mieszkaniami to tak jak Niunka napisała różnie bywa. Żadko sie dostaje od razu.My już czekamy od 2006 roku od listopada. Także widzisz, uzbrój się w cierpliwość. A ten filmik- sorki, ale żałosny i nie znalazłam w nim nic smiesznego, szkoda czasu na coś takiego....
Dorotko będe jutro , wyslij mi adres...
całuski dla was i miłego dnia

reklama
Do góry