reklama
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
KAMA-no to nie za ciekawie masz ze swoja szwagiergaprzeciez to twoja sprawa i twoje dziecko i to ty decydujesz:-)tez nie rozmumiem ludzo ktorzy w takie sprawy sie wcinaja
kasia8118
Fanka BB :)
HAllo to ja lekko przymulona i obolała bo chyba jutro dostanę okres.Czuje się jak balon tak mi wysadziło brzuch że szkoda gadac,ledwo dzisiaj wcisnęłam się dziny.
Ostatnia edycja:
kasia8118
Doris78 jeżeli chodzi o piątek to może byc 11:-).
ingrid77x7
mama Helenki i Hani
Kama ja do Kirkstal (lub do Morrisona) mam jakies 30-40 min spoacerkiem wzdłuż kanałku. Casem wyciągam tam mojego miłego na zakupy.
Jasne, że mozemy sie umówić. powiedz tylko kiedy Ci pasuje. Jestem ogólnie dostępna :-)
Jasne, że mozemy sie umówić. powiedz tylko kiedy Ci pasuje. Jestem ogólnie dostępna :-)
ingrid77x7
mama Helenki i Hani
KAMA-no to nie za ciekawie masz ze swoja szwagiergaprzeciez to twoja sprawa i twoje dziecko i to ty decydujesz:-)tez nie rozmumiem ludzo ktorzy w takie sprawy sie wcinaja
doris takich ludzików niestety wszędzie pełno. Wydaje im sie że każdy tylko czeka na ich swięte rady. Trzeba to zwyczajnie puszczać koło ucha i robić swoje.
4muchy
doris78 mi też pasuje 11. Kasia8118- podjatę po Ciebie ok 10.30 ok?
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
doris ja tez do ciebie wpadne
chcialam sie tylko przywitac żebyście o mnie nie zapomniały:-) Pogode mam piękną ale te ceeenyyy tutaj są kosmiczne
Pozdrowienia i buziaki:-)
chcialam sie tylko przywitac żebyście o mnie nie zapomniały:-) Pogode mam piękną ale te ceeenyyy tutaj są kosmiczne
Pozdrowienia i buziaki:-)
asiunia221
Mama Oleńki i Philipa
Czesc dziewczynki!!!!U nas za oknem pada!!!!My niedawno wstalismy,moj maz jest dzis w domu i jedziemy na zakupy bo nie moge go zostawic z pusta lodowka!!!!
Sylwia-zapraszamy na ta kawke i babeczka tez bedzie!!!!Pogody zazdroszcze!!!!
Sylwia-zapraszamy na ta kawke i babeczka tez bedzie!!!!Pogody zazdroszcze!!!!
reklama
kasia8118
Czesc dzioewczyny.Noc była ok.ale mały postanowił wstac o 5.20 i strasznie mnie tym zdenerwował.Dostałam okres rano więc nie miałam humoru ,dałam mu mleko i tak długo z nim walczyłam aż daklej go uśpiłam.Powiedziałam sobie że nie wstane chocby nie wiem co i się udało;-).Tu nie pada pogoda ok.
Podziel się: