reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Ingrid a daleko masz do Kirkstal parku? Mozemy sie kiedys nawet umowic kolo Morrisona na kirkstall i gdzies sie wybrac,albo nawt w centrum. Zapoznamy nasze dzieciatka ze soba;-)

reklama
KAMA-no to nie za ciekawie masz ze swoja szwagierga:no:przeciez to twoja sprawa i twoje dziecko i to ty decydujesz:-)tez nie rozmumiem ludzo ktorzy w takie sprawy sie wcinaja:wściekła/y::no:

HAllo to ja lekko przymulona i obolała bo chyba jutro dostanę okres:wściekła/y:.Czuje się jak balon tak mi wysadziło brzuch że szkoda gadac,ledwo dzisiaj wcisnęłam się dziny.

Ostatnia edycja:
Kama ja do Kirkstal (lub do Morrisona) mam jakies 30-40 min spoacerkiem wzdłuż kanałku. Casem wyciągam tam mojego miłego na zakupy.
Jasne, że mozemy sie umówić. powiedz tylko kiedy Ci pasuje. Jestem ogólnie dostępna :tak::-)

KAMA-no to nie za ciekawie masz ze swoja szwagierga:no:przeciez to twoja sprawa i twoje dziecko i to ty decydujesz:-)tez nie rozmumiem ludzo ktorzy w takie sprawy sie wcinaja:wściekła/y::no:

doris takich ludzików niestety wszędzie pełno. Wydaje im sie że każdy tylko czeka na ich swięte rady. Trzeba to zwyczajnie puszczać koło ucha i robić swoje.

doris ja tez do ciebie wpadne:-p:-p:-p:-p:-p

chcialam sie tylko przywitac żebyście o mnie nie zapomniały:-) Pogode mam piękną ale te ceeenyyy tutaj są kosmiczne:szok::szok::szok::szok:

Pozdrowienia i buziaki:-)

Czesc dziewczynki!!!!U nas za oknem pada!!!!My niedawno wstalismy,moj maz jest dzis w domu i jedziemy na zakupy bo nie moge go zostawic z pusta lodowka!!!!
Sylwia-zapraszamy na ta kawke i babeczka tez bedzie!!!!Pogody zazdroszcze!!!!

reklama
Czesc dzioewczyny.Noc była ok.ale mały postanowił wstac o 5.20 i strasznie mnie tym zdenerwował.Dostałam okres rano więc nie miałam humoru ,dałam mu mleko i tak długo z nim walczyłam aż daklej go uśpiłam.Powiedziałam sobie że nie wstane chocby nie wiem co i się udało;-).Tu nie pada pogoda ok.

Do góry