reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Oj ja wkoncu wolna:-):-):-)Dzisiaj Dawid zaliczyl pierwszy wypadek,pelzal sobie po podlodze i zwalil kwiata na siebie:wściekła/y::wściekła/y::-:)-(Na szczescie nic mu sie nie stalo ale sie przestraszyl.
Niunka-moze na 11 ta ,tak jak u KASI8118 bylysmy:-)
Pasuje wam dziewczyny??
CFCGRIL-a Ty mam nadzieje bedziesz:-)Nic nie piszesz
Ingrid-Ja robila juz kiedys golabki:-)mieso mielone,cebula lekko zrumieniona,jajko,pzryprawy, bulka czerstwa namoczona,ryz ugotowany ale nie za duzo i to wszystko wymieszac:-)kapuste gotujesz a potem odlamujesz kazdy listek i wkladasz troche miesa i zawijasz ,potem wkladasz je do tej wody z kapusty i znowu gotujesz ,tylko nie na duzym ogniu:-)potem jak sie ugotuja ,wyjmujesz je i na tej wodzie robisz sos:-)dodajesz koncentrat i zageszczasz maka(ja zawsze zageszczam maka kukurydziana ,nie robia sie zadne grudki:-))i troche przyprawiasz.Potem te golabki znowu wkladasz do tego sosu,zeby byly takie pomidorowe w smaku:-)
mam nadzieje ze nie zagmatwalam i przydalam sie na cos.Smacznego:-):-)
KAMA-A gdzie ty w leeds mieszkasz??Ja bym mogla przyjechac,ale nie mam nawigacji:-:)-(moglabym jechac za kims kto ma nawigacje:tak:

Ja mieszkam na west parku,to jest ls16. Od was to jest prosta droga. Zapytam Krzyska jaki numer ma ta droga,ona prowadzi bezposrednio z Bradford. Ja tu jestem udupiona,niby duze miasto ale mam chyba tylko dwie kolezanki i moja super mądra szwagierkę. Ostatnio mnie objechala ze Maksikowi daje warzywka ze słoiczka a nie gotuje mu sama:sorry2: Ach.....szkoda gadac:-(

reklama
Buziaki dziewczynki za przepisy gołąbkowe! Z takim instruktarzem nie boje sie niczego. Jutro bedzie obiad w deche!!!

Tak Kama z całego serca popieram Twoja propozycję- zróbmy zlot w Leeds. Ja mieszkam obok pięknego parku z placem zabaw itp. I u mnie też mozna sie napić kawki i ogródek mam przyjemny, i dzielnica Armley nie jest tak daleko od Bradford. No co Wy na to, baby miłe?

Do góry