reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
przeżyliśmy. Biedna moja królewna, tak rozpaczliwie płakała. Do tej pory jest strasznie rozżalona...Moja dziecinka.Dlatego wybaczcie,że na razie nie będę się rozpisywać bo muszę ją utulić.
Pszczólkę zamknęli już.
Dorotko czekam na adres.
Caluski dla Was

Właśnie co wróciliśmy z zakupów:blink:.Pojechaliśmy dla odmiany do Shipley na zakupy do Asdy i myślałam że po drodze kupie coś w tym polskim sklepi,ale dupa już nie istnieje.Szkoda bo jeszcze tam nie byłam:no:.Wracając do domu mieliśmy prawie wypadek bo pies wpadł nam pod samochód.Na szczęście nikomu się nic nie stało,ale właściciel tego psa to jakiś totalny debil :wściekła/y:on sobie spacerował po chodniku a pies biegał po jezdni jak oszalały.Po tym jak my go prawie przejechaliśmy facet dalej pozwolił mu biegac bez smyczy po jezdni.Szok :szok::szok::szok:.Strasznie lubię zwierzęta więc strasznie się zdenerwowałam:zawstydzona/y:.Dobrze że Radek zdążył zachamowac,ale wiem że pies i tak pewnie trochę ucierpiał,ale to nie nasza wina.

Guuupi facet! Ja jestem psiara na maxa i takich czubów bym od razu pozbawiała zwierzątek domowych. Niech se dupek kupi rybki w akwarium o ile ich nie zagłodzi to może mają szanse przeżyć. Sorki, zdenerwował mnie ten głupi facet....

A wogóle to witam sie dziewczynki!!!:-)
Cfcgirl- wiem dokładnie co czujesz. Przeżywałysmy to obie z Helenką bardzo niedawno (następne szczepienie 22 lipca- taki prezencik na 4 miesiąc dla Helenki- brrryyy!!!)
A tak przy okazji to mam pytanie:
jak sie robi gołąbki? Tak z grubsza to wiem, ale nigdy jeszcze ich nie robiłam a nie chce spartolić. Postanowiłam upichcić pyszny obiad na jutro bo mój luby ma jutro egzamin na prawko. Byłoby miło- w ramach ucztowania żeby uczcić lub pocieszyć.

Hej, wiedze ze tu nudno, gdzie sie podziewacie. No tak tylko wam wakacje w Polsce;-)
Ja dzis od rana sprzatam i dojasc do ladu nie moge:wściekła/y:, ciagle mam balagan od moich polskich gosci.
Spacerek dzis zaliczony, jutro jedziemy na badanie kontrolne sluchu z Szymkiem, no a w piatek do Doroty na kawke.
Doris- dostalam sme-a bede napewno tylko napisz mi na ktora.

Wiecie pisze z kompa moich rodzicow i zaraz szlag mnie trafi bo wszystko tu na odwrut i wogole jakie on ma tempooo:wściekła/y::wściekła/y:. No i moge tylko pisac jak jest wolny ich pokoj i jak Szymon zasnie - wiec same rozumiecie jak ciezko.:wściekła/y:Planujemy niedlugo kupic laptopa ( mam nadzieje ze tego nam nie ukradna) To bede pisala codziennie .

No lece - musze sprawdzic jeszcze poczne , nasza klase i takie tam. papa

reklama
Ingrid - wiesz ja sama nie robilam jeszcze golabkow, ale moja mama robi tam.
Mielone laczy z ryzem zawija w kapuste ( wczesniej ugotowana ) i wsio. No a potem tylko na patelnie i dalej gotuje. Wazne jest zeby kapusta byla duza , zeby sie wszystko nie rozwalalo.To na tyle:-D, ale szybki przepis., co?
Szczegolow nie znam jesli , chodzi o przyprawy i proporcje. Ale wydaje mi sie ze to chyba na oko i jak kto lubi, ;-):-)

No kobitki co tu taka cisza?
Wiecie co Szymon zasnol o 6-30:szok:, az sie boje co bedzie dalej, :confused:, narazie spi ale jak dlugo, ????????

Do góry