reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Dzien dobry dziewczyny!!!
Mialo padac a tutaj taka mila niespodzianka!!!!!:cool2::cool::tak:;-):-):-D
Kasiunia-ten film to"nie klam kochanie"-zadna rewelacja ale fajny!!!
Zaraz sie ubieramy i idziemy na spacerek!!!szkoda w domu siedziec!A ja wczoraj zaszalalam i sam wypilam prawie cala butelke wina!!!!Ale chociaz humor miala dobry

witam w ten słoneczny poranek :-) byle pogoda sie utrzymala do konca dnia co bym mogla pranie wywiesic...
wysprzatalam pokuj dla mojego malenstwa i od przyszlego tygodnia zaczynam kupowac wszystko od podstaw :szok: zrobilam ostatnio liste co potrzeba, troche tego jest... naszczescie wozek mi odpada- moj tatus kupi ( juz nawet mu pokazalam jaki mi sie podoba) biedaczek :-D

Mw80 ja wszystko kupuje na leeds market,a sloiczki z hippa sa chyba wszedzie:tak: Akurat Hippa polecam najbardziej bo sa najmniej alergenne,czego nie mozna powiedziec o naszym polskim Gerberze:-(

hej.Wczoraj nie mialam siły i weny na nic. Marysia bardzo marudna była a ja miałam atak migreny. Lekarz dopiero mnie wysle do neurologa jak wróce z Polski.Tragedia.Dzisiaj sie szykujemy na pierwsze szczepienia. Pogoda w miarę i mam nadzieje,że nie zacznie padać.
Potem sie pojawie i wkleję zdjecia chłopców rajdowców :-)
A dzisiaj migreny ciąg dalszy. Marynia na razie w miarę spokojna i mam nadzieje,że tak jej zostanie. Caluski dziewczynki

hej
Weszlam sobie tutaj zeby poczytac co napisalyscie od dwuch dni i....
nagle wlaczyl mi sie alarm w domu :szok: zapomnialam ze gotuje obiad Michalowi i ryz razem z garnkiem poszly z dymem, jak polecialam do kuchni to Micho zdazyl sobie przyciac palce drzwiami, nie wiedzialam za co sie lapac :crazy::crazy: a wszytsko przez Was bo tyle piszecie hehe - zartuje
Doris prosze wyslij mi na priva adres to sprawdze autobusy do Ciebie :-)
Mw80 ja z Polski wozilam zawsze kaszki i te misiowe ogrodki nestle. ale teraz zamawiam w tym internetowym sklepie pszczolka i przywoza mi do domu - kaszki sa tam taniej niz w innych sklepach o prawie 1f a sloiczki tutaj polecam Hippa , tez ich uzywam i jestem zadowolona- a raczej Michal.
SLoneczko bylo z rana ale teraz sie gdzies juz chowa :baffled: ale musze wyjsc na zakupy bo pustki sie zrobily na polkach w lodowce :-)
no i jak zwykle problem : co na obiad???:confused::wściekła/y::rofl2:

Hej Wam
Rzeczywiscie truno za wami nadazyc i chyba nawet nie bede sie starala.:no:
Ja wracam 9 lipca . Mam nadzieje ze jeszcze troche was bedzie. Tez mam ochote na spotkanie z mezami. Pogoda dopisuje. Czasami nawet za bardzo i strach w poludnie z malym wychodzic. Moj chlopiec demolka sie rozwija w swoim fachu- niestety:-(W piatek ide na balety:-) Hurrrrrrrrrrrrrrra wreszcie

Do pozniej- bo ja tylko od tesciow z neta korzystam
papapapapap

Kama wpisz w google - polski sklep internetowy "pszczolka" i wyskoczy bo ja wlasnie zawsze tak ich znajduje :) nie wiem czy koles dowiezie ci do domu do leeds ale oni maja sklep w Shipley wiec mozesz podskoczyc samochodem i sama powybierac. tam jest mapa dojazdowa na tej ich stronie.

reklama
No co tam nowego dziewczynki:-).Ja właśnie uśpiłam potworka:tak:.Czekam na mojego jak wróci z pracy to zjemy obiad i jedziemy na zakupy do marketu bo w lodówce straszne echo:szok:.No Kasiek83 widzę że jest szansa że się poznamy w piątek :-).Oj Ampar3 co ty taka chętna na spotkanie z mężami :sorry2::-p?

Do góry