reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
KASIA8118-napwno od dzielnicy tez:-)my placilismy na starym domku 35 f i teraz nam tyle podliczyli:-)moze wyliczyli ze tam placilismy za duzo,nie wiem:no:

Tym razem tylko na 10 dni:-(. Ale ja srednio jestem w Polsce trzy razy w roku,chociaz teraz to bedzie chyba moja ostatnia wycieczka w 2008. Jedziemy na wesele,bede swiadkowa. Powiedzcie mi gdzie mam kupic kiecke???? Juz chyba wszedzie szukalam....:sorry2:

KAMA-Tosie wyszalejesz,fajnie:-)tez bym sobie poszla na jakies weselicho:tak:A co do kiecki,to ja osobiscie bym w pewnie w Polsce kupila:-)bo tutaqj ta moda i tez ciuchy to sa jak dla mnie tragiczne:-(

hej mamusie!ja mam pytanko:tak:mianowicie powiedzcie mi jak jest z dostepnoscia polskich kaszek,sloiczkow i roznych takich wynalazkow w naszym regionie?maz mi wraca juz do polski, wiec nie wiem czy go nie obładowac:-) gerberkami,boboftutami....
ciekawa jestem jak wygladaja pod tym wzgledem polskie sklepy w bradford i leeds:eek:

Dzień dobry.Za oknem mamy słoneczko.Pytanie jak długo:dry:?Oby cały dzień to ruszyłabym gdzieś dalej na spacerek z małym:cool2:.Mały bardzo ładnie spał dzisiaj:-).Opłacały się wczoraj te dwa wypady do parku.A ja dzisiaj krążę od rana i zaglądam do szafek i lodówki bo mam na coś ochotę a nie wiem na co :sorry:.

mw80 jeżeli chodzi o polskie sklepy w Bradford to można tu kupic różne przysmaki dla dziecki.A jeżeli nie znajdziesz tego co chcesz to zawsze można zamówic.Wiele osób to robi.Nie wiem czy jest sens przywozic słoiki sporo ważą chyba że ktoś jedzie samochodem to może sobie na to pozwolic.

DZIEN DOBRY WSZYSTKIM!!!

Pisze dopiero dzisiaj bo wczoraj nie bylo czasu:no::no::no:
Dzieki dziewczyny za spotkanie,krotkie ale milo bylo.;-);-);-)
Asiunia zakupy udane ale z maluchami to ciezko_O przymierzaniu nie ma szans.Ale ogolnie to kupilysmy co chcialysmy.:-)
No i dobrze ze kupilas tesciowej prezent!!!:-D:-D:-D:-D
A ha asiu jaki to byl film o ktorym rozmawialysmy?Bo chce go sobie sciagnac!

Mialo dzisiaj padac a pogoda jak narazie niezla.:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

reklama
Czesc dziewczyny!!u mnie tez sloneczko pieknie swieci:-)a ja musze do centrum jechac,bo moja kochana siostra chociaz jest daleko od domu,daje mi ciezkie zadania do wykonania:-p:-p:wściekła/y::wściekła/y:i musze jechac kupic pare rzeczy bo jej Rafal juz w sobote z rana wyjezdza:tak:
mw80-Ja nie wiem czy jest sens kupowac juz cos w Polsce,bo tutaj juz mamy prawie wszystko:tak::happy2:ja juz sie wyleczylam z kupowania wedliny i jakis produktow spozywczych w Polsce,tylko kilogramy zabieraja:-)Ale pamietam jak Kuba byl maly to przywozilam cala walizke kaszek:szok::szok:W bradford dostaniesz bobo fruty,deserki rozne i zupki i kaszki i hesrbatki:-)

Do góry