reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Wiola witam na forum.:tak:

Super dziewczyny ze wam sie spotkanie udalo.

Ja jestem padnieta.nic mi sie nie chce.:no:

Na spotkanie jestem chetna,oby nie czwartek,piatek.bo pracuje.
napewno niunka tez da rade,bo goscie dzisiaj pojechali.:angry:
A MOJ FABIANEK MA DZISIAJ 9 MIESIECY

reklama
kurde napisalam posta i go nie ma :crazy:
Ciesze sie ze spotkanie sie wam udalo ;-);-)
Ja dzis caly dzien z kolezanka w sumie nic nie kupilam ale i tak bylo milo bo jej chlopak zawsze zabiera Michalka i sam sobie z nim chodzi a my buszujemy po sklepach. pozniej wszyscy w domu wypilismy piwko i taka senna sie zrobilam wiec ide lulu
Sylwia milej podrozy i duuzo slonca, milych wakacji

CFCGRIL-nic mi nie mow o tych gokartach,bo Janusz juz sprawdzal w internecie bo ile chodza!!:-):wściekła/y::crazy::rofl2:
KASIA8118-Moj tez wlasnie mowil ze w sumie to sobie nie pogadali,no bo sie dopiero rozkrecali!!Ale nastepnym razem to nadrobia!!I Janusz jeszcze powiedzial,ze fajnie by bylo spotkac sie przy piwku!!Szok !!on i piwko!!!
A to nasi panowie!!Oprocz Michala
690646.jpg

Ostatnia edycja:
A mój kochany synek ledwo wszedł do domu to dorwał się do ołówka i uciekł do swojego pokoju in wymalował sobie ścianę i jeszcze mnie zawołał żebym zobaczyła jego arcydzieło.SZOK:wściekła/y:.

Dzień dobry wszystkim.Jak tam minęła nocka?U mnie dobrze.Za oknem słoneczko aż miło i przyjemnie :-).Myślę że wybiorę się dzisiaj na długi spacerek z Krystianem.Trzeba korzystac bo ładna pogoda nie jest zbyt częstym zjawiskiem w tym kraju:baffled:.To co Doris zostały nam nie całe trzy tygodnie do wakacji,ale fajnie ja już się ciesze :-).To co kto się pisze na jutrzejsze spotkanie bo mało osób wczoraj odpowiedziało z tego co pamiętam to chętne były 3 lub 4 osoby Ja ,Kasia i fabianek,Asiunia221 i może Niunka19-82 a reszta :confused:?Piszcie bo na środę i czwartek zapowiadają deszcz więc jutro to jedyna szansa na spotkanie w parku w tym tygodniu:nerd:.

reklama
CZESC DZIEWCZYNY!!Ja dopiero teraz wolna,Kuba odprowadzony do szkoly,Dawid spi a ja mam swoj czas przed kompem:-)uwielbiam to:-)
KASIA8118-NO wlasnie tez sie zdziwilam jak to powiedzial:szok::szok::szok:No i ja na jutro tez sie chetnie pisze,zreszta jak zawsze:-)
No i racja,ze do wyjazdu zostalo juz troche czasu.Ale jak jest coraz blizej wyjazdu,to juz bardziej tesknie za tym moim domem tutaj:-(ale ja jestem maruda,nie dogodzi mi sie:no::-Doby pogoda dopisala:-)
KASIA.J-a Ty kiedy do nas wrocisz??Sylwia mowilaze jak ona wyjezdza to Ty wracasz,tak??
No i Ampar jakos za tydzien wraca,nie??Fajnie zawsze tutaj ktos wyjezdza i wraca i sie tak kreci:-D:-D

Do góry