reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Wiola witam na forum.:tak:

Super dziewczyny ze wam sie spotkanie udalo.

Ja jestem padnieta.nic mi sie nie chce.:no:

Na spotkanie jestem chetna,oby nie czwartek,piatek.bo pracuje.
napewno niunka tez da rade,bo goscie dzisiaj pojechali.:angry:
A MOJ FABIANEK MA DZISIAJ 9 MIESIECY

reklama
kurde napisalam posta i go nie ma :crazy:
Ciesze sie ze spotkanie sie wam udalo ;-);-)
Ja dzis caly dzien z kolezanka w sumie nic nie kupilam ale i tak bylo milo bo jej chlopak zawsze zabiera Michalka i sam sobie z nim chodzi a my buszujemy po sklepach. pozniej wszyscy w domu wypilismy piwko i taka senna sie zrobilam wiec ide lulu
Sylwia milej podrozy i duuzo slonca, milych wakacji

CFCGRIL-nic mi nie mow o tych gokartach,bo Janusz juz sprawdzal w internecie bo ile chodza!!:-):wściekła/y::crazy::rofl2:
KASIA8118-Moj tez wlasnie mowil ze w sumie to sobie nie pogadali,no bo sie dopiero rozkrecali!!Ale nastepnym razem to nadrobia!!I Janusz jeszcze powiedzial,ze fajnie by bylo spotkac sie przy piwku!!Szok !!on i piwko!!!
A to nasi panowie!!Oprocz Michala
690646.jpg

Ostatnia edycja:
A mój kochany synek ledwo wszedł do domu to dorwał się do ołówka i uciekł do swojego pokoju in wymalował sobie ścianę i jeszcze mnie zawołał żebym zobaczyła jego arcydzieło.SZOK:wściekła/y:.

Dzień dobry wszystkim.Jak tam minęła nocka?U mnie dobrze.Za oknem słoneczko aż miło i przyjemnie :-).Myślę że wybiorę się dzisiaj na długi spacerek z Krystianem.Trzeba korzystac bo ładna pogoda nie jest zbyt częstym zjawiskiem w tym kraju:baffled:.To co Doris zostały nam nie całe trzy tygodnie do wakacji,ale fajnie ja już się ciesze :-).To co kto się pisze na jutrzejsze spotkanie bo mało osób wczoraj odpowiedziało z tego co pamiętam to chętne były 3 lub 4 osoby Ja ,Kasia i fabianek,Asiunia221 i może Niunka19-82 a reszta :confused:?Piszcie bo na środę i czwartek zapowiadają deszcz więc jutro to jedyna szansa na spotkanie w parku w tym tygodniu:nerd:.

reklama
CZESC DZIEWCZYNY!!Ja dopiero teraz wolna,Kuba odprowadzony do szkoly,Dawid spi a ja mam swoj czas przed kompem:-)uwielbiam to:-)
KASIA8118-NO wlasnie tez sie zdziwilam jak to powiedzial:szok::szok::szok:No i ja na jutro tez sie chetnie pisze,zreszta jak zawsze:-)
No i racja,ze do wyjazdu zostalo juz troche czasu.Ale jak jest coraz blizej wyjazdu,to juz bardziej tesknie za tym moim domem tutaj:-(ale ja jestem maruda,nie dogodzi mi sie:no::-Doby pogoda dopisala:-)
KASIA.J-a Ty kiedy do nas wrocisz??Sylwia mowilaze jak ona wyjezdza to Ty wracasz,tak??
No i Ampar jakos za tydzien wraca,nie??Fajnie zawsze tutaj ktos wyjezdza i wraca i sie tak kreci:-D:-D

Do góry