reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

O rany coś nie mogę dupska oderwac od komputera,a miałam tylko coś sprawdzic ,ale tak jest zawsze.Niby tylko na chwile:baffled:.Nic mi się nie chcę :crazy:.Czy tu kiedyś będzie lato:baffled::confused:?Pamiętam jak przyjechałam tu pierwszy raz w odwiedziny do męża 2006 latem na miesiąc to wtedy to pogoda była super prawie cały miesiąc.A teraz :wściekła/y:.

reklama
kasia8118-Bo wtedy twoj maz zamowil ta pogode,zebys sie zgodzila przyjechac:-D:-D:-p:-pa ja nie pamietam ,zeby tu ktores lato bylo naprawde cieple:no:pare dni mozna policzyc i to wszystko:rofl2::baffled::confused:no coz pozostaje nam sie tylko przyzwyczaic:-)albo znowu emigrawac np do Hiszpani:-)
A ty KASIA mam nadzieje ze bedziesz w piatek u mnie?bo mam zamiar wypucowac dom:-p

Czesc dziewczyny!!!Pogoda jak zwykle do d...y!!!!!!!!!!Ja oczywiscie tez sie pisze na to spotkanie!!!!!Ale Sylwia ma dobrze,leszcze chwila i bedzie w Polsce!!!!!!!!!!!!!!!!A mi zostal rowniutki tydzien!
Ola zjadla sniadanie i teraz oglada bajki!!!musze sie wziac za sprzatanie bo wczoraj juz nie mialam sily na sprzatanie taka bylam zmeczona po pracy!!!!!!!!!!!!!!!!1
Doris-przepis na moja babeczke podam tobie jutro!A w piatek u ciebie na kawce oczywiscie babeczka bedzie obowiazkowo!!!!!!

Asiunia-A ja wlasnie planowalam na piatek upiec babke:tak:ale jak ty sie zreflektowals to bardzo sie ciesze:-p:-p:happy2:;-)
KASIA8118-Wlasnie weszlam do ciebie w nk i nie masz zadnej CIEPLEJ KOLEZANKI:no::-p

Hej
jeszcze nic nie czytalam ale zaraz zaczne
Sle sloneczne pozdrowienia z Polski. Tesknie troche ale pociesza mnie ze maly ma tu frajde, radoche i mnostwo zabawy. Tatusia wspomina wieczorami. Dzisiaj spal mi 12 godzin:tak:
No to ide czytac
Buziaki

cześć dziewczynki.
Doris jeżeli Twój nie pije to się z moim zgada,bo Michał tez nie pije...Zabroń Januszowi do kompa siadać , niech nie sprawdza niczego;-), bo pójdziemy z torbami. Ci to mają pomysły:-)
Marysia padła wczoraj. Dzisiaj niestety juz nei przespała calej nocy,ale i tak budzila się co 3 godzinki.
Teraz leży obok mnie i jest jedną nogą w świecie Morfeusza.Jak się obudzi i nie będzie padało idziemy na spacer
Ja jutro nie obiecuje,że będę w parku bo mam wizytę u lekarza i nie wiem o której skończę. Ale jak mi się uda to podjadę.
Życzę wszystkim miłego dnia.

reklama
dzieki za przemile spotkanko, bardzo milo bylo was poznac :-) dzieciaczki macie przeurocze... nic tylko schrupac...mniam Szkoda ze dopiero na koiec wyszlo sloneczko bo mozna by bylo posiedziec na zewnatrz... pub jest rewelacyjny!!! sama bym pozjezdzala na zjezdzalni prosto do basenu z pilkami :-D jak mozna bylo zauwazyc to ja raczej do tych niesmialych sie zaliczam, ale mysle ze jak wpadniemy na nastepne spotkanie to sie bardziej rozkrece... a zreszta moje kochanie zawsze gadaniem za mnie nadrabia hehehe:-) szkoda ze nie moglismy wybrac sie z wami na te gokarty, ale w niedziele popoludni chodzimy do klubu u nas w miescie co by moj sobie troche na bembenkach pogral ;-)
a propo pogody to w Doncaster tak samo jak wczoraj czyste niebo i słoneczko swieci... a ja sama w domku siedze i czekam az moi panowie z pracy wroca coby obiadek podac :baffled:a pozniej beda zbyt zmeczeni zeby mnie na spacerek wyprowadzic ech:zawstydzona/y: naszczescie wczoraj byl ostatni finalowy mecz euro

Do góry