reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Wiola witam serdecznie na forum.:-):-):-)

Cześć dziewczyny. Nie odzywałam się trochę ale ostatnie dwa dni głowa mnie tak bolała że myślałam że ją sobie urwę i będzie spokój.:growl:

Lato faktycznie jest do tyłka. Moje pierwsze lato w Anglii było bardzo słoneczne, trzy lata temu.

Jeśli chodzi o piątkowe spotkanie to jestem na tak. Może mi się nawet ciasto uda upiec ale nie obiecuję. Kasia1881- na pewno Cię ze sobą zabiorę. Jeśli chodzi chodzi o jutro to raczej nie, chyba nie dam rady.

reklama
Czytam o spotkaniu i żałuję że mnie z wami nie było. Może następnym razem zorganizujemy spotkanie w sobotę bo niestety mój mąż w każdą niedzielę pracuje. Dobrze tylko że on nie był na tych gokartach bo na pewno też chciałby kupić.

4MUCHY-no to super ,ze bedziesz i wezmiesz KASIE8118 ze soba,na prieva wysle Ci moj adres:-)ta knajpka byla bardzo fajna,szczegolnie ze byl tam taki kulowy plac,Kubus tak sie wyszalal,ze byl caly mokry:-):-)no i ceny tez bardzo przystepne:-)
NEFRETETE-oj nadrabial ten Twoj PAN za Ciebie,tak tak:-D:-D
Ampar-Nie pogubilas sie w tym czytaniu,bo ja kiedys tez jakis czas nie moglam wejsc w bb z pol dnia zebralo sie az 4 strony:szok::szok::szok:oj dajemy czadu!!!
CFCGRIL-Janusz juz wczoraj sparwadzal wlasnie te gokarty i nawet stwierdzil ze nie sa drogie:wściekła/y::wściekła/y:A potem do Kuby powiedzial,ze jak przyjedzie z Polski bedzie mial niespodzianke:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:powiedzialam mu ze jak kupi tego gokarta,to bedzie potem sobie w nim spal:angry::angry::angry::angry:

hej kolezanki ja jak zwykle nie w temacie :-( czy w piatek jest spotkanko?jesli tak to gdzie i o ktorej moze uda mi sie zabrac ze soba kolezankie z dzieckiem:-)
Moja mala ostatnio daje mi popalic normalnie calkiem sie rozregulowala ze spaniem nie wiem juz co robic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No jak miło wróciłam z zakupów ,a tu jest co czytac .Nie spodziewałam się tego:-).Nawet ciepło dzisiaj :-) .Musiałam dwa razy isc do marketu bo zapomniałam wszystkiego kupic w jednym,ale byłam zła:wściekła/y:.Ale dobrze że może tak wyszło to przynajmniej mały nie musiał siedziec w domu.Szkoda że coś mu nie chcę się dzisiaj spac,dziwne bardzo normalnie to już powinien spac,a w sumie to już nawet się budzic o tej porze.Fajnie że odezwałaś się Ampar3 myślałam dzisiaj o tobie i o tym kiedy wracasz bo całkowicie zapomniałam na ile jechałaś do Polski.4 muchy super że mogę jechac z tobą do Doroty bardzo dziękuje:tak:.Oleska może jutro wpadniesz do parku jak będzie ładna pogoda:-)?

Co to tego parku jutro to nie wiem czy bede miala samochod :-(O ktorej sie spotykacie ?Czy to o lister park chodzi?
Jesli chodzi o piatek to ja moge bardzo chetnie wpadne moze z kolezanka :-):-):-)A gdzie to spotkanko daleko?
Czy was tez dzis tak boli glowa bo mi normalnie ja rozsadza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
W sobote dostalam skierowanie wkoncu do poloznej ale o skanie jeszcze nic nie wiadomo ale wkurza mnie ten system tutaj:angry::angry::angry:
oj lece bo moj skarb sie obudzil

doris78 cale szczęście ze nie wpadł na temat muzyki bo byśmy tam do teraz siedzieli buahahaha :-D ale co tam kocham go za wszystko... jak jesteśmy sami to on mnie przegadać znów nie może... chyba dlatego odreagowuje na innych hahahaha;-):-):-D

reklama
Do góry