reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Wiola witam serdecznie na forum.:-):-):-)

Cześć dziewczyny. Nie odzywałam się trochę ale ostatnie dwa dni głowa mnie tak bolała że myślałam że ją sobie urwę i będzie spokój.:growl:

Lato faktycznie jest do tyłka. Moje pierwsze lato w Anglii było bardzo słoneczne, trzy lata temu.

Jeśli chodzi o piątkowe spotkanie to jestem na tak. Może mi się nawet ciasto uda upiec ale nie obiecuję. Kasia1881- na pewno Cię ze sobą zabiorę. Jeśli chodzi chodzi o jutro to raczej nie, chyba nie dam rady.

reklama
Czytam o spotkaniu i żałuję że mnie z wami nie było. Może następnym razem zorganizujemy spotkanie w sobotę bo niestety mój mąż w każdą niedzielę pracuje. Dobrze tylko że on nie był na tych gokartach bo na pewno też chciałby kupić.

4MUCHY-no to super ,ze bedziesz i wezmiesz KASIE8118 ze soba,na prieva wysle Ci moj adres:-)ta knajpka byla bardzo fajna,szczegolnie ze byl tam taki kulowy plac,Kubus tak sie wyszalal,ze byl caly mokry:-):-)no i ceny tez bardzo przystepne:-)
NEFRETETE-oj nadrabial ten Twoj PAN za Ciebie,tak tak:-D:-D
Ampar-Nie pogubilas sie w tym czytaniu,bo ja kiedys tez jakis czas nie moglam wejsc w bb z pol dnia zebralo sie az 4 strony:szok::szok::szok:oj dajemy czadu!!!
CFCGRIL-Janusz juz wczoraj sparwadzal wlasnie te gokarty i nawet stwierdzil ze nie sa drogie:wściekła/y::wściekła/y:A potem do Kuby powiedzial,ze jak przyjedzie z Polski bedzie mial niespodzianke:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:powiedzialam mu ze jak kupi tego gokarta,to bedzie potem sobie w nim spal:angry::angry::angry::angry:

hej kolezanki ja jak zwykle nie w temacie :-( czy w piatek jest spotkanko?jesli tak to gdzie i o ktorej moze uda mi sie zabrac ze soba kolezankie z dzieckiem:-)
Moja mala ostatnio daje mi popalic normalnie calkiem sie rozregulowala ze spaniem nie wiem juz co robic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No jak miło wróciłam z zakupów ,a tu jest co czytac .Nie spodziewałam się tego:-).Nawet ciepło dzisiaj :-) .Musiałam dwa razy isc do marketu bo zapomniałam wszystkiego kupic w jednym,ale byłam zła:wściekła/y:.Ale dobrze że może tak wyszło to przynajmniej mały nie musiał siedziec w domu.Szkoda że coś mu nie chcę się dzisiaj spac,dziwne bardzo normalnie to już powinien spac,a w sumie to już nawet się budzic o tej porze.Fajnie że odezwałaś się Ampar3 myślałam dzisiaj o tobie i o tym kiedy wracasz bo całkowicie zapomniałam na ile jechałaś do Polski.4 muchy super że mogę jechac z tobą do Doroty bardzo dziękuje:tak:.Oleska może jutro wpadniesz do parku jak będzie ładna pogoda:-)?

Co to tego parku jutro to nie wiem czy bede miala samochod :-(O ktorej sie spotykacie ?Czy to o lister park chodzi?
Jesli chodzi o piatek to ja moge bardzo chetnie wpadne moze z kolezanka :-):-):-)A gdzie to spotkanko daleko?
Czy was tez dzis tak boli glowa bo mi normalnie ja rozsadza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
W sobote dostalam skierowanie wkoncu do poloznej ale o skanie jeszcze nic nie wiadomo ale wkurza mnie ten system tutaj:angry::angry::angry:
oj lece bo moj skarb sie obudzil

doris78 cale szczęście ze nie wpadł na temat muzyki bo byśmy tam do teraz siedzieli buahahaha :-D ale co tam kocham go za wszystko... jak jesteśmy sami to on mnie przegadać znów nie może... chyba dlatego odreagowuje na innych hahahaha;-):-):-D

reklama
Do góry