reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Cześć dziewczynki. Własnie podniosłam glowę z poduszki i niestety wstrętna pogoda. Także do zobaczenia przed pubem o godzinie 14...
Sylwia walnij sobie 50 gram i będzie lepiej. ;-);-)
Całuski i do zobaczenia

reklama
Witajcie dziewczynki z rana :) dziekuje za milutkie powitanie mnie :) ja juz po sniadanku wlasnie i znow nic mi sie nie chce :/ to przez te kobiece dni...nie lubie takich dni, ale chyba trzeba wziac sie za siebie i wyjsc na zewnatrz nie? moze az tak zle nie jest z ta pogoda? ;)

Witaj Wiola na forum - ponownie :-)
Zycze wam dziewczyny milego spotkanka i smacznego obiadu :-)
Ja zaraz udaje sie do tego centrum kolo ikei - moj maz zbankrutuje przeze mnie :rofl2:

Przykro mi dziewczyny ale niestety nie przyjedziemy:-:)zawstydzona/y:. Gdyby byl piknik to chetnie,ale pub z placzacym Maksikiem bylby porazka. Spi bidulek,wlozylam mu Viburcol moze troche usmierze mu bol. Drugiego zębola juz widac:-) Moze nastepnym razem jak pogoda dopisze:tak:

VIOLA-Ty pisalas,ze pracujesz od pn do pt,tak?to Twoja mala chodzi do przedszkola??

No a na dworzu nawt ladnie,ja bylam na troche to jest fajnie,moze wkoncu zawita u nas lato:-)
Oj nasza KASIA8118- nie ma cos dzisiaj humoru:no::no:jestem tutaj dzisiaj czesciej niz ty:-D:-D:tak::szok::szok:

DORIS - niestety jeszcze nie, a chcialabym zeby chodzila bo ona tak lubi dzieci...ale poki co nie wiem co i jak, a jeszcze do 3 roku zycia to ma 10 m-cy :) moj maz niestety obecnie nie pracuje i jest z nia w domu. Pracowal na nocki, ale jak to przez agecje stracil prace po m-cu :( ciagle szukamy ale ciezko...ja mam kontrakt wiec jest ok. Przynajmniej u mnie pewne. No i niestety nic mi sie nie chce :( szukamy jakiejs weny ale nic z tego..i jeszcze wszystko mnie wkurza, a mialo tak nie byc :wściekła/y:

Kochane my już w domku.Dzięki wielkie za spotkanie było bardzo miło:-):-):-). nefretete101 fajnie że przyjechaliście mieliśmy okazje się poznac:-):-):-).Mój mały niestety nie zmęczył się zbytnio i właśnie biega po mieszkaniu:no: a myślałam że już się wyszalał,a tu dupa:confused:.Mam nadzieję ze spotkamy się kiedyś jeszcze w podobny gronie a może i większym.Lokal bardzo ładny.Super atrakcje dla dzieci:-).Ok.kończę bo pewnie macie mnie już dosyc :-p.

No my tez juz w domciu:tak:Spotkanie oczewiscie udane i piszemy sie na kolejne,:tak:Moj Janusz powiedzial ze teraz moga faceci zalozyc Tatusiowie z Bradford i okolic:-D:-D:-D
NEFRETETE-bardzo milo Ciebie bylo poznac,tymabrdziej ze jechaliscie z tak daleka:-)
VIOLA-to jak twoj maz pracowal na nocki a ty w dzien,to rozumiem ze on sie opiekowal wasza corcia,tak?i dawal rade??jak tak to jestem pelna podziiwu:tak::tak:nie martw sie jakos sie wkoncu ulozy:tak:tutaj sa jednak lepsze persperktywy niz w polasce,nie?

reklama
No ja jestem ciekawa co to będzie się działo od jutra na forum jak sylwia .m nie będzie czy będę pisac sama do siebie czy ktoś ją może zastąpi:baffled: niby miała to zrobic Asiunia221 ,ale coś się nie odzywa :confused:.Czy my dziewczyny planujemy jakieś spotkanie w parku bo pogoda niby ma byc ładna we wtorek:nerd:.

Do góry