reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej dziewczynki:-):-):-)
Ja juz trochę się ogarnełam, można powiedzic że jestem gotowa:tak::tak:
Spotkanie mi się baaaaaardzo podobało, było miło i śmiesznie:tak: Szczególnie Janusz i ten rudy chinczyk na winklu:-p:-p
Będę bardzo za Wami tęsknic:-):-):-) Trzymajcie sie cieplutko i nie piszcie za dużo bo będę miała dużo do nadrabiania;-):-p
Przesyłam pozdrowienia i buziaki:blink:

KASIEK83-a jak tam zakupy sie udaly??pochlaw sie nam co kupilas!!:-):-):-)
SYLWIA-No mi tez sie podobal Janusz za winklem:-D:-D
KASIA8118-a jak twojemu Radkowi podobalo sie na gokartach??nie boli go nic?
ASIUNIA-a gdzie jest ten przepis na babke?bo mam na nia straszna ochote:tak::tak:

Dziewczynki wspaniały dzień.Dziękujemy bardzo. Ciesze się,że Wam się lokal spodobał. Możemy częściej robić takie wypady i nie muszą koniecznie być w niedziele. Można i w tygodniu
Nefretete fajnie,że wpadliście we trójeczkę. I kochana pamiętaj...Nie pal...:no:
Panowie chyba przpadli sobie do gustu. Jak sądzicie dziewczyny??W każdym bądź razie zapalili się do kupna gokartów. Czekam kiedy mój małżonek zacznie mi suszyć głowę..
Sylwuniu dużo
soceky7.gif
soceky7.gif

doris78 jezeli chodzi o Radka to myślę że jest zadowolony ze spotkania.Obiad mu smakował,najadł się do syta:tak:.Zapytałam się jak tam towarzystwo, a on na to że w sumie to z nikim za dużo nie pogadał więc trudno mu powiedziec.Ale widzę po nim że chyba będzie chętny na następne spotkanie.Mało w sumie z nim rozmawiałam bo ogląda mecz i nie jest zbyt rozmowny:baffled:.

reklama
A jeżeli chodzi Doris78 o twojego męża to ja Ci wcale nie zazdroszczę skoro mu tak wiecznie staje :-pno chyba że to tylko tak dzisiaj wyjątkowo na widok twoich pięknych koleżanek:-):-):-).

Do góry