reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
wiola223-witaj na forum:-):-)moze tym razem cie wciagnie te forum:tak:bo mnie strasznie wciagnelo i nie wiem czy nadejdzie taka chwila zebym przestala tu pisac:-D:-D

Jestem. Sprawdzałam pogodę i jutro w Bolton paskudne deszcze, więc myślę,że bezpeiczniej będzie się nastawić na obiadek w pubie. Kama spokojnie możesz z małym, bo w tym pucie co wkleiłam link, jest dla dzieci katek i wiem,że na zewnątrz też jest zakątek dla dzieci. Myślę,że 14 jest super. Także jutro rano zobaczymy czy aby nam pogoda nie spłata symoatycznego figla i ostatecznie dogadamy szczegóły. Caluski i dobranoc:-)

Dzisiaj ja pierwsza na posterunku:tak::-):-p
Pada deszcz więc jak dla mnie piknik odpada bo nawet jak jakimś cudem wyjrzy słoneczko to i tak ziemia będzie mokra:-p:-p
Więc godzina 14 przed pubem:-)

Ps. ale ja jestem zestresowana:szok::szok:

czesc dziewczynki!!!pogoda paskudna pewnie bedzie caly dziern lalo,ale lato tutaj jest do d...y to dobrze ze lece do Polski,tam moze sie zalapie na lepsza pogode:-):-)
no to o 14 przed pubem:-)obysmy trafili:-)
KASIA8118-A TY co zamilklas??chyba bedziesz w pubie??chyba nie zrezygnowalas?
Ps. ale ja jestem zestresowana:szok::szok:
nie stresuj sie to tylko obiad:-p:-p:-p:-D:-D:-D

reklama
Witam to ja:-).Wieczór był nudny bo jakiś dureń odłączył mi internet:no:.Kiepsko się wyspałam bo nie mogłam spac i ogólnie humoru brak:crazy:.No piknik to dzisiaj odpada:baffled:.Postaram się byc o 14 chyba że mój mnie zdenerwuje od rana to sama idę na spacer.Jak co to będę dzwonic do Doroty bo tylko do niej mam numer tel.Viola witaj drugi raz mam nadzieje że tym razem nie uciekniesz tak szybko jaj ostatnio.Pisz dużo.Pozdrawiam:-).

Do góry