reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Kasiunia a masz jakąś wersję mini??? Chodzi mi o Ciebie i Fabianka bo miejsca w walizce to ja nie mam za bardzo:-p:-p:-p

Kasiek ja nie mam pojęcia gdzie jest bradford road:no::no:

Więc mamy ustalone że jutro z samego rańca wszystkie się meldują na bb i podejmujemy decyzję:-)

Ja sobie nalałam wody do wanny i ten mój mały bąbel się obudził. Trochę czasu minęło zanim znowu zasnął i teraz muszę czekac na starego żeby mu kolację podac:-p:-p Echh. Ale za to jestem już prawie spakowana:laugh2::-D

Kasia8118 ja dopiero teraz zobaczylam na meilu ze wyslalas mi dzis zaproszenie. mi nic nie wyskakuje na BB ze mam jakies zaproszenie, mam zablokowane wyskakujace okienka - nie wiem czemu :crazy: ale juz mam Ciebie wiec jest ok :-)
Syliwa ja tez sama nie wiem gdzie jest te bradford road bo jade tam zawsze samochodem jakimis dziwnymi skrotami :rofl2::rofl2: heh ja to mam orientacje w terenie:rolleyes::oo:

Dziewczyny a jesli dojdzie do spotkania w Bolton to powiedzcie mi czy robimy tego grilla,czy nie? Bo musze kielbache rozmrozic i rano kupic grilla. Maly poplakuje przez sen:-(. Po kapieli zagladalam mu w paszczę i widze ze drugi sie szykuje:tak:. Kurcze czemu to moje dziecie tak szybko te zębole dostaje:confused::szok:

reklama
Do góry