reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Kasiunia a masz jakąś wersję mini??? Chodzi mi o Ciebie i Fabianka bo miejsca w walizce to ja nie mam za bardzo:-p:-p:-p

Kasiek ja nie mam pojęcia gdzie jest bradford road:no::no:

Więc mamy ustalone że jutro z samego rańca wszystkie się meldują na bb i podejmujemy decyzję:-)

Ja sobie nalałam wody do wanny i ten mój mały bąbel się obudził. Trochę czasu minęło zanim znowu zasnął i teraz muszę czekac na starego żeby mu kolację podac:-p:-p Echh. Ale za to jestem już prawie spakowana:laugh2::-D

Kasia8118 ja dopiero teraz zobaczylam na meilu ze wyslalas mi dzis zaproszenie. mi nic nie wyskakuje na BB ze mam jakies zaproszenie, mam zablokowane wyskakujace okienka - nie wiem czemu :crazy: ale juz mam Ciebie wiec jest ok :-)
Syliwa ja tez sama nie wiem gdzie jest te bradford road bo jade tam zawsze samochodem jakimis dziwnymi skrotami :rofl2::rofl2: heh ja to mam orientacje w terenie:rolleyes::oo:

Dziewczyny a jesli dojdzie do spotkania w Bolton to powiedzcie mi czy robimy tego grilla,czy nie? Bo musze kielbache rozmrozic i rano kupic grilla. Maly poplakuje przez sen:-(. Po kapieli zagladalam mu w paszczę i widze ze drugi sie szykuje:tak:. Kurcze czemu to moje dziecie tak szybko te zębole dostaje:confused::szok:

reklama
Do góry