reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

OK.Asiunia221 będę jutro czekac na przystanku mam nadzieje że będziesz mnie widziała tylko teraz nie wiem co z Cfc girl czy ona będzie bo jeżeli tak to każda przyjedzie z innego kierunku jeżeli dobrze myślę i nie wiem na którym przystanku mam czekac. No i co z Doris ty poczekasz czy jak?

reklama
Kasia8118-wiesz co ja do ciebie zadzwonie o tak o 10.50.powiem tobie gdzie jestem i ty wtedy mi powiesz czy jestes na tym przystaku i czy dlugo mam jeszcze jechac.ok???mam nadzieje ze nie bedzie padalo bo wtedy nici z przyjazdu do ciebie!!!

No ja skonczylam czytac,troche tego bylo.:tak:
Ale dopiero dzisiaj mam czas zeby cos napisacv.

Kasiu8118 to ja chetnie przyjde na kawke,tylko nie wiem jak tam do Ciebie dojsc?Wiem,ze to blisko ale dokladnie nie wiem!!!:no::no::no:

Sylwia bardzo mi przykro z powodu tych testow.
4 muchy a ty idziesz do kasi na te kawusie,to moze ja bym sie z Toba zabrala?

Jak chcesz to możemy spotkac na tym przystanku tam gdzie wysiadałam jak jechałam z Tobą i Edytą na przeciwko poczty .Tak o 10.35. Muszę jeszcze odebrac Asiunie z przystanku i może cfc girl.Ja ci pasuje to napisz.

kasia8118-ale jak sie chce miec dziewczynke trzeba sie poswiecic!!!!!:-):-):-):-):-D:-D:-DNo i nie rozumiem tego,ze ja poczekam???na was u ciebie pod domem???Tak?A no poczekamy,poczekamy:-D:-D
Jestem ciekawa ile do mnie wpadnie dziewczyn na kawke,za tydzien???:-D:-):tak:do mnie jest prostu dojazd,z gory mowie:tak::tak:

No mam nadzieję że uda mi się jutro was wszystkie odebrac :-).Bardzo się postaram.Ale pogoda szkoda gadac.Już prawie jedną nogą byłam na klatce a tu wielki deszcz:wściekła/y:.Nie wiem co mam dzisiaj z sobą zrobic:no: brak chęci do wszystkiego.A z małym to różnie,ale ogólnie to tez bez humoru:crazy:.

reklama
Do góry