reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Od ponad godziny kładę spać Julkę, a ona coraz bardziej szaleje i się śmieje. A jeszcze miesiąc temu 15 min i spała jak Aniłek. Mam nadzieję że zaraz zaśnie.

kasia1881- czy ja też mogę się jeszcze wprosić na spotkanie????

Cocolino ja pamiętam jak ciężko mi się spało:tak: Tak bardzo chciało mi się położyc na brzuchu:-:)-:)-( A obrót z jednego boku na drugi trwał wiecznosc. Ja wkładałam sobie poduszkę między kolana:-):-)
A szkoła rodzenia to zabij mnie ale nie pamiętam jak się nazywała:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ale któraś napewno będzie wiedziała:tak: Ja w każdym bądź razie nie uczęszczałam:no::no:

No udało mi się uśpic małego:-) ale jeszcze pewnie dzisiaj go usłysze:zawstydzona/y:. 4 muchy jasne ze możesz zaproszenie tyczyło się wszystkich dziewczyn z forum:-).Za parę minut wyślę Ci adres numer tel.To szykuje się spore spotkanie:-) bardzo mnie to cieszy:-).Mam tylko nadzieje że mój mały mężczyzna nie będzie mi fochów strzelał przy gosciach:-(.

Jacie,ale ulewa:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
COCOLINO-mnie tez bardzo pomogla poduszka miedzy nogami:-D:-D:-D:-Dpolecam,mam nadzieje ,ze ci tez pomoze:-D
Moi chlopacy tez juz spia,Dawid juz o 8ej zasnal,a, Kuba jakies pol godziny temu,wiec jestesm wolna:tak::tak:A wy co porabiacie??

Ola jeszcze nie spi:no::no::no::no:i narazie sie nie zapowiada!!!ale chyba zaraz tez pojde spac razem z nia moze wtedy zasnie.ja juz tez jestem zmeczona,a jutro musze wczesnie wstac bo babeczke trzeba upiec!!!!!!!!!!!!!!takze laseczki ja uciekam,spiszemy sie jutro rano.spokojnej nocy.pozdrawiam:-D:-)

reklama
Do góry