reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Dzien dobry!!!
A te dwie(sylwia i kasia) jak zwykle sa pierwsze!!
Ja dzis wstalam o 6.30 az mi sie wierzyc nie chce bo jestem wyspana.Trzeba jakos kawke zaliczyc,pranie rozwiesic i za jakis obiad sie wziac!!!!!bo co tutaj w taka pogode robic.Ja tez sie nie moge juz doczekac kiedy bede w Polandii!!!
Sylwia-a moze wpadniesz na kawke???wiem ze masz duzo pakowania ale pol godziny chyba mozesz wziac wolnego?!:tak::-D:-);-)

reklama
Kasia8118-Ja niestety nie wiem czy trafie,nie wiem gdzie jest ten matalan o ktorym piszesz:no::no::no:A chcialabym przyjechac bo kolejna kawka mnie ominie:-:)-:)-(Ale mozesz wpasc na kawke razem ze sylwia do mnie:tak::tak::tak:

Czesc dziewczyny!!!Ale wy sie od wczoraj rozpisalyscie!!!:szok::szok::szok:
Niunka-fajnie ,ze juz jestes z nami:-):-)troche tych stron Ci sie nazbieralo do czytania:-)przeczytalas wszystko:-)chyba nie,bo to by caly dzien zajelo:-):-)
CFCGRIL-dobry ten alternatywny pomysl z pubem,by byla okazja zeby cos zjwesc na miescie,ale czy jest jakis taki wiekszy pub ,bo troche nas bedzie:tak::tak:A dobrze by bylo jak bysmy wszyscy sobie razem usiedli:-)
KASIA8118-JA jutro moge byc,ale wlasnie okolo 11tej i przed pierwsza bym uciekala:-):-)Ale za tydzien kawka u mnie i jak sie wymigasz to...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tylko mi napisz,jak bym jechala z gorkii najpierw jest basen i gdzie mam skrecic ???bo ja jade z tej strony,albo wczesniej jest takie rondo i tam jest COOPERATIVE to dalej jak???

Widzicie dziewczyny jak to jest znacie język a macie problem żeby się wybrac do mnie w odwiedziny a co ja mam powiedziec jak języka nie kumam :-p.Kurcze Asiunia221 A nie możesz kierowcy w autobusie zapytac gdzie jest np.Matalan,albo pojechac do centrum Shipley i z cfc girl razem przyjechac zawsze we dwie razniej a i tak kupisz bilet całodzienny to nic nie stracisz.A jak co to ja mogę wyjsc po was .

doris78 Tak to rondo jest ok 300 metrów od mojego domu.Jak już będziesz na tym rondzie to musisz skręcic w ulice Viktoria Road i po 200 metrach za pubem skręc w prawo i znowu prosto i po 150 m znowu w prawo i jesteś u mnie.:-):-):-)

reklama
witajcie dziewczyny. Pub o którym pisałam jest spory. W niedziele może być tam dużo ludzi, więc powiedzmy czas oczekiwania będzie dłuższy ale sympatycznei jest. Wiem,że za Bingley jest pub gdzie jest jedno skrzydło dla dzieci, więc można tam się wybrać. Także dogadamy sie , ale mniejmy nadzieje,że będzie pogoda. Tak czy inaczej uważam,że warto się spotkać, bo poznamy się rodzinami i może to w przyszłości zaoowocować wartościowymi przyjaźniami...:-):-)
Marynia wlasnie obudziła , zjadła i się kręci. Patrzy na mnie i się śmieje. Moja Kruszynka. W nocy super do 4,30 spała a od 4.30 z nami w łóżeczku.:rofl2:Spryciara...
Życzę wszystkim miłego dnia

Do góry