reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Kasia nie robię sobie jaj, pytam tylko. Patzrę na mapęi widze,że od Lister Parku można do ciebie jakoś dojechać i szukam alternatywnej drogi. Mam nadzieje ze nie bedzie lało jak dzisiaj to z małą nie bedziemy sie pchać...

No ja też mam nadzieję że nie będzie padac i że wszystkie dacie jakoś rade się pojawic.Nie wiem gdzie dokładnie mieszkasz,ale ja proponuje wsiąśc w centrum Shipley w jeden z tych autobusów co podałam i pozniej jak przesiądziesz się w następny koło Morrisona to już może 3 lub 4 przystanki w małych odległościach i jesteś na miejscu.

Kasiu czy to ten Morrison ??
275 Bradford Road
Idle
BD10 8EG

bo ja tak patrzę,że do Ciebie mogę dojść na piechotę. Nie jest aż tak bardzo daleko. Pod warunkiem,że będzie pogoda.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny jak zwykle ciężko nadążyc za wszym pisaniem ale ciesze sie ze u was jak najbardziej ok.
Co do pogody to jak najbardziej obrzydliwa a tak ładnie było.
Mam małe pytanko jakies porady co do spania bo brzuszek coraz większy człowiek coraz bardziej zmęczony i coraz ciężej spac.

Pozdrawiam i życze ładnej pogody :)

Dziewczyny,mam nadzieje ze jutro nie bedzie padac!!!!!!!!!!!!bo jak tak to ja odpadam:-:)-:)-:)-(!ale narazie o tym niemysle,mam nadzieje ze bedzie ladnie bo sie napalilam na to spotkanko,a jutro z samego rana mam zamiar upiec babeczke:tak:wiec co jak co ale pogoda musi byc.No i fajnie ze tyle dziewczyn ma byc!!!!!!!!!!!!!!!!:-);-):tak::-D:laugh2::happy::happy2::blink:

reklama
O rany,ale jestem zmęczona:no: nie mam siły na tego małego potwora wiecznie coś wyciąga mi z szaf:crazy: ratunku kiedy on będzie mądrzejszy:baffled:?Już go umyłam więc góra 30 minut i kładę go spac.Mam już dosyc jak na dzisiaj.

Do góry