reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

cfc girl sprawdzam właśnie rozkład jazdy Firsta i myślę sobie że możesz w Shipley do Morissona dojechac 610 611 612 810 a pózniej przesiąsc się na 640 641 670 i wysiąsc prawie koło siłowni odrobine przed zapytasz w autobusie kierowcy.W okolicy jest zakład o nazwie Love bites może znasz pracują tam polacy.To jest taki zakład z kanapkami.

reklama
No tak Asiunia221 i Sylwia.m kawkę sobie piją a na forum cisza.Tylko ja biedaczka tu się produkuje i to chyba sama dla siebie:-).Tak sobie myślę czy w tym lokalu znajdzie się taki duży stolik żeby wszyscy mogli usiąsc razem:baffled::-p?

Doris78 a ty już wiesz jak zabrac się do robienia dziewczynki bo ja jeszcze nie do końca w temacie,ale muszę się zorientiowac jak to się robi bo mąż mi coś tam zaczyna marudzic że chce córeczkę.

NEFRETETE-MAmy w planie grila w BOLTON ABBEY,ale jak bedzie brzydka pogoda to na obiadek do jakiegos pubu:-)i wlasnie jest dyskusja do jakiego:-):-)
KASIA8118-JA mam zamiar kupic taka ksiazke,wlasnie jak to sie robi zeby byla dziewczynka:-D:-D:tak::-)ale wiem ,ze mozna i tak:robisz sobie test owulacyjny codziennie pare dni po miesiaczce i dzialasz:-Dcodziennie:-D:-Dpamietaj tylko ,ze musisz codziennie:-D:-D:-D:-D:-D:-Di jak ci na tym tescie wychodzi ze za 24 godziny albo 36 bedziesz miala owulacje,przestajesz dzialac:tak::tak:rozumiesz??:rofl2::confused::happy2::-)napisalam ci to w skrocie,jak chcesz to poczytaj w internecie duzo jest tego.Chodzi o to ze zenskie plemniki zyja dluzej do 72 godzin a meskie krocej,wiec maja wieksza szanse na przezycie .

Kasia8118-chyba jednak dojade do ciebie!!!!!!!!!!!:laugh2:Sprawdzalam rozklad jazdy?(z pomoca sylwii.m-dzieki)i bede jechac autobusem 641.Wyszlo mi ze o 11 bede na bolton road wiec gdybys mogla czekac na mnie na przystanku!?????????to byloby super:tak::-D:-);-)bo nie wiem dokladnie na ktorym przystaku mam wysiasc!!!patrze teraz na ten rozklad i wyszlo ze tam spod barclaysa do ciebie autobus jedzie 9 minut a potem 5 minut na piechotke,zgadza sie????
No a kawka byla pyszna zwlaszcza w towarzystwie tak przystojnego mezczyzny jak Marcelek!!!:-)

KASIA8118-dzialaj ,dzialaj,Zeby Krystianek nie byl samotny,wiem to z wlasnego doswiadczenia:-)i teraz zaluje ze miedzy moimi chlopakami jest taka roznica,ale wiesz,Kuba mi strasznie chorowal,potwm przyjechalismy tutaj,sie klimatyzowalam,pracowalam i nie myslalm o tym ,a Kuba byl corsz starszy.A teeeraz to by normalnie zjadl Dawidka z milosci:tak::-DNo i oczywiscie czeka na siostre a potem na brata:-D:-Dpowiedzialam,ze soistre mu zalatwie ale juz brata nie:no::no::-D:-D:-D

Popiłyśmy sobie z Asią kawę i obgadałyśmy Was wszystkie pokolei;-) uszy was nie piekły???;-):-p Żartuję oczywiście:-)

dzialasz:-Dcodziennie:-D:-Dpamietaj tylko ,ze musisz codziennie:-D:-D:-D:-D:-D:-D.

Kasia8118 a nawet kilka razy dziennie;-);-);-)

Doris a czy Ty wiesz, że mój syn sie dzisiaj do Ciebie wybiera???? Bądź miła dla niego i przypilnuj żeby Dawid mu palca do oka nie wsadził:-);-):-p

doris hehe tak sobie wlasnie mysle ze nie jestem z Bradford i nie mam pojecia gdzie to jest... jakbys podala dokladniejsza lokalizacje...? :zawstydzona/y:i o ktorej godzince?
postaram sie poszukac na necie tego miejsca :-) a pozniej to w nawigacje sie wstuka i bedzie git

idem na spacerek pozdrowionka

reklama
Doris78 z tym robieniem codziennie to jak dla mnie to za ciężko bo ja nie z tych kochających seks i lubiących robic non stop :-) :-):-).Coś czytałam na temat tych testów owulacyjnych.Mam nadzieje że istnieje jeszcze jakaś inna metoda zrobienia dziewczynki:happy:.Jakaś wersja dla leniwych:-p.

Do góry