reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Ja tez tam byłam:tak:
Tak sobie myślę że to miejsce jakoś nie sprzyja takiej integracji:-) Mam na myśli, że każdy będzie w parach chodził a nie wszyscy razem:-)
Mój Rafał mówi do jakiejś knajpy posiedziec ale chyba wózków mamy za dużo:-)

no właśnie, za dużo wózków, chociaż tak sobie myślę,że gdtby umówić się w jakimś pubie, na obiadek, to można podjechać pod pub i nie wjeżdżać wózkami.
U nas jest Noble Comb, tam są posiłki 2za 1. Za śmieszne pieniądze mozna fajnie zjeść.
No ale trzeba nam się modlić zeby byla pogoda i problem się sam rozwiąże.

Niunka-fajnie ze sie odezwalas!!!widzisz wszystkie pisalysmy ze tata i babcia sobie poradza z malym!!!i co na dobre to wyszlo!!!:-):tak::-D
Ja Ole wykapalam,nakarmilam i teraz tatus ja usypia!!!I ja mam chwile wolnego,ale wy juz spac idziecie!!!Nie,nie ja juz tez zaraz zmykam,bo jestem padnieta,Ola dala mi dzis czadu!!!
Zajrze napewno jutro!!!Spokojnej nocy!!:tak:

Dzień Dobry:-):-)
Co tam dziewczynki??? Jakie humorki macie z rana???
Kasia jak Krystian?
Kurcze tutaj wogole lata nie ma:szok::wściekła/y: Juz lipiec zaraz a było raptem kilka upalnych dni:wściekła/y: Mam nadzieję, że w Polandii będę miała pogodę:tak: Chciałabym żeby był już poniedziałek:-) Jestem bardziej iecierpliwa niż Kubuś Doroty:-p;-)

Witam wszystkie śpiochy:-).Właśnie uciekłam małemu bo mnie maltretuje od rana o słodycze:no: .To jakieś świecie tylko słodycze by chciał jesc.Koniec nic już słodkiego nie dostanie:wściekła/y: mam już dosyc tych jęków i pokazywania palcem na szafkę z przysmakami:crazy:.Strasznie śpiąca dzisiaj jestem.A wyglądam lepiej nie mówic.

reklama
Do góry