reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Pralka jest standardowa więc całej sofy nie zmieściłam:-):-):-).Wyprałam same poszewki od poduch.Ale tobie Sylwia.m żarciki w głowie:-p.Idę cwiczyc może uda mi się odchudzic do niedzielnego pikniku:-D:-D:-D.

reklama
A tam będziesz się odchudzac:rofl2: pojedziesz na grilla, zjesz kiełbasę i kilogramy wrócą:tak: Nie odchudzaj się za dużo bo niedługo całkiem znikniesz:tak:;-)

kama-no fajnie ze autko juz PRAWIE zrobione:-)moze sie wkoncu poznamy:-)
kasia8118-nie maltretuj sie tymi cwiczeniami:no:przeciez nie musisz:tak:i wlasnie zjesz kielbaski i znowu bedziesz musiala cwiczyc:tak:

Sylwia tak patrze na Twoj profil i sie zastanawiam jak Ty to zrobilas,ze masz male dziecko,zarejestrowana jestes na BB od stycznia tego roku i napisalas ponad 1200 postow??? Marcelek rzeczywiscie musi byc aniolkiem;-):tak::-D:-):happy2:

czesc dziewczyny:-)

Przepraszam ze tak pozno sie odzywam , ale Kasia wam juz pisala o naszej przygodzie.Tyle mam do przeczytania ze sama nie wiem czy dam rade:confused:

U nas wszystko ok, Szymek odstawiony od cycka pije mleczko,,aptamil,, no i narazie nic mu po nim nie jest.
Wyjazd do polski dobrze zrobil , moj maz spisal sie na medal no i babcia tez.:tak::-)
No gdyby nie ta przykra niespodzianka:-(, smutno nam , bo czlowiek sie dorabia , odklada, a tu przyjda jakies pier..... gno... i zaje...:wściekła/y::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry: No coz satlo sie nie ma o gdybac, wazne ze synek i babcia cali i zdrowi.Az strach pomyslec co my moglo byc:no:

Dzis bylismy w Blacpool ( moze zle napisalam) , ale bylo fajnie , Szymek i Fabian grzeczni , tylko troszkie wialo.Ale ogolnie super.:-)

No a kiedy spotkanko? bo sie za wami stesknilam.
No musze juz leciec, nie mam za duzo czasu bo mamy gosci , wiec sorki, ale w niedziele odlatuja i bede z wami codziennie;-):-).
Pozdrawiamy i caluski dla wszystkich maluszkow:-)

reklama
Do góry