reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

INGRID-Ale fajne zdjecie,takie artstyczne i wyrazne,no i Helenka sliczna dzidzia.I fajnie jak bys tez byla,bysmy sie poznaly:-):-)ale nie powiem ci jak dojechac,bo nawet nie wiem gdzie jest Armley:no::no:

reklama
Wiecie co dziewczyny ja to chyba nigdy nie na uczę się angielskiego bo co wezmę książkę do ręki to mi mały wyrywa i taka to robota.:no::wściekła/y:.A za oknem wielkie słońce,ale ten kraj jest zje....:crazy:

oj Dorotko rzeczywiście nie ty pisalas, ale w rodzinie zostało. Oj ja gapa...O którym Morissonie ty mówisz Kasiu. Na jakiej on jest ulicy?? lub jaki dojeżdża autobus??
Dziewczynki ostatecznie kto jest chetny na nasz piknik, bo musimy omówic szczegóły??

Sylwuś działa, bardzo ci dziękuje. Według prognozy ma padać ale może się coś zmieni. A może znacie miejsce gdzie możemy pojechać gdyby padało. Całuski

Auto prawie zrobione!!!!! Huura:-D Jeszcze w poniedzialek cos z nim beda robic ale powiedzieli ze mozemy jezdzic. Wiec jesli pogoda dopisze to my tez bedziemy cala trojca:-):-D:rofl2:

reklama
Kasia8118 sofa wstawiłaś do prania??:-p:-p To musisz miec dużą pralkę:-);-)

Kama bardzo bym chciała Cię wreszcie poznac osobiście:-) Ale ciekawe jak to będzie z tą pogoda:crazy:

Cfcgirl ja nie mam pomysłu na alternatywny plan:-:)-( Myślę i myślę ale z marnym skutkiem (jak zwykle:-p)

Do góry