reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej ja juz jestem bylam na play grupie z Abi ale ona juz sobie spi:-)a ja mam chwile dla siebie
Niestety ja dzis nie moge isc na spotkanie bo moj mily wzial samochod bo ma rozmowe o prace
Napiszcie pozniej jak bylo:tak:

Ciekawa jestem dziewczyny kto dotarł z was do parku;-).Ja zostałam w domu i przed 12 położyłam małego spac.Szybko zasnął bo to już był jego czas.Załuję że trochę ze zostałam w parku,ale może i lepiej bo mały marudził od rana i pewnie bym się znowu umęczyła w parku.A w środku w kawiarni to wiecie jak on się zachowuje.Najlepiej jak jest ciepło to rozłożyc się na trawie i wtedy mam chwilę spokoju żeby pogadac .

doris78 ta ulica na której jest Malatan to chyba Harrogate Road.Dziewczyny jeżeli faktycznie będzie problem żeby trafic do mnie to ja mogę spotkac się z wami np.koło Malatana czy gdzie wam pasuje i pójdziemy razem do mnie .Najbliżej mnie stają autobusy 645 670 640 641 .

Czesc dziewczyny!
My juz po spotkanku,bylam ja,doris,sylwia i 4 muchy!!!Szkoda ze nas tak malo bylo i rownie dobrze moglysmy sie spotkac u nas w wyku a nie przez cale miasto jechac,ale i tak dobrze ze zabralam sie z doris i nie musialam sie tluc autobusem.
Kasia-ja niestety nie obiecuje czy bede,bo nie wiem czy dojade.

Organizatorki wymiękły bo się chmurek przestraszyły:-p:-p Musicie na Majorkę się wyprowadzic bo tutaj chmury są zawsze;-):tak::-p
Tak jak Asia mówiła mogłyśmy spotkac się gdzieś koło nas:-(

reklama
Kasia-nigdy nie jechalam autobusem w tamte strony???bede musiala jechac najpierw na interchage a potem do ciebie i nie wiem czy dojade, nie wiem gdzie wysiasc a jak pojade niewiadomo gdzie?!jak dlugo jedzie autobus do ciebie z interchage??

Do góry