reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Dzien dobry z samego ranka:-):-):-)
No to co,spotykamy sie w Lister Park o godz,12.00 na placu zabaw:tak::-):-)??A moze kocyki wezmiemy,bo jest bardzo ladnie za oknem i mocno nie wieje??A przynajmiej KASIA8118 bedzie mogla swobodnie pogadac:-):-p

Dzień dobry:-) wszystkim mamusią w ten słoneczny poranek:-).Noc była ciężka i to bardzo nawet nie pamiętam ile razy zostałam kopnięta przez mojego małego mężczyznę :no:.Wczoraj jak [pisałam do was po 22 to mały się obudził i zaczęła się jazda i skończył bardzo pózno:crazy:.Mimo to że wyglądam jak jeti to postaram się byc w parku o standardowo 12 godzinie bo żal mi tak pięknej pogody:happy:.Reszta niech też się ubiera i nie mówi mi że miała ciężką noc lub coś podobnego:wściekła/y:.Kto potwierdza przybycie na 100 procent:-).Bierzemy kocyki?

No to bierzemy koce:-D:-Djest o wiele lepiej ,przynajmiej nie krecimy sie niewiadomo gdzie.Nie??
A kto jeszcze potwierdza przybycie??

KAMA-Kurcze ale macie z tym autem:-(tyle kasy wydanej i jeszcze nie dziala!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzień Dobry:-):-):-):-)
Jeszcze przed chwilą nie było nikogo a tu już Doris i Kasia zdąrzyły napisac:tak:
Ja wczoraj nie mogłam długo usnąc i myslałam że dzisiaj będę nieprzytomna ale o dziwo wstawało mi się bardzo dobrze. Pewnie przez to słoneczko za oknem. Od razu chce się życ:tak::tak:
Ja nie moge potwierdzic na 100% że będę bo umówiłam się juz wcześniej z koleżanką i nie wiem jak długo nam zejdzie, no i czy potem będą chcieli mnie podrzucic do centrum:crazy: bo jak zawiozą mnie do domu to juz mi się nie opłaci wyruszac autobusem bo załapałabym sie może na 15 minut spotkania:-p
Ale myślę, że dzisiaj frekfencja będzie dobra ze względu na pogodę:-):-)

Kurcze za oknem chmury i nie wiadomo co będzie dalej:no::no::no:.Oczywiście mały nic nie chcę jesc i jest bardzo marudny:wściekła/y:.Nie wiem co mam zrobic czy warto jechac z nim do parku jak ma taki nastrój :no:tak już jest trzeci dzień z rzędu nie wiem co się z nim dzieje czy jest chory czy co:confused::baffled:.Nic mu nie smakuje i ma jakieś dziwne napady płaczu:crazy:.Ach szkoda gadac:confused:.Idę robic obiad bo nie wiem co będzie dalej:baffled:;.

No właśnie ja też ubrałam się na letniaczka ale chyba się przebiorę bo tak słońce zachodzi:-)

Kasia8118 jedź to przynajmniej się wyszaleje Krystian a Tobie chociaż półdnia zleci:tak: Bo w domu to zwariujesz:-)

kasia8118-ja Krystian nie ma temeratury i nic sie nie dzieje to pewnie ze przyjedz,tak ja Sylwia napisala przynajmiej sie wyszaleje:tak:no i swieze powietrze zawsze jest lepsze od domowego zaduchu:tak:ja to z moimi nawet wychodze jak sa przeziebieni:tak:A co do jedzenie nie martw sie,moze ma spadek apetytu,moj Kuba wiecznie to ma:-Da Dawid tez ostatnio przestal jesc tyle co wczesniej:-(
Zeszta jak przyjedziesz to pogadamy:-)musisz byc ,bo chcialabym zebys mi wytlumaczyla droge do ciebie!!A nastepne DOMOWE SPOTKANIE u mnie!!!!
Ale nikt wiecej sie nie odzywa:-:)-(

Ostatnia edycja:
reklama
No jestem w trakcie robienia zupy,ale zaglądam tu żeby sprawdzic co reszta dziewczyn na to dzisiejsze spotkanie a tu cisza:baffled::baffled::baffled: to znaczy że chętnych brak czy jak to rozumiuec:crazy:.A co z nowymi dziewczynami:confused::baffled: .Oleska i 4 mucha a wy co śpicie:confused::baffled:?

Do góry