reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Czesc dziewczyny!My dopiero wstalysmy,jak pogoda sie nie pogorszy to tez bedziemy w parku bo nie wiadomo czy za chwile z tych chmur deszcz nie spadnie!!!

Dziewczyny ja juz zaraz wychodzę węc Doris albo Asiunia bardzo proszę o smska z informacją czy spotkanie jest czy nie, żebym w razie co na darmo tam nie jechała:-)

Ja raczej tez będę. Muszę tylko poczekac na faceta z Avonu, bo mam mi paczkę przywieść. Najwyżej się spóźnie parę minut. Napiszcie tylko ostatecznie czy będziecie.
A moja Marynia wczoraj jakas marudka była. Jak była u Kasi na włoskach to tak biadolila,że szok. Czy wasze skarby tez taki okres przechodzily,że tylko Mama i mama?? Potem padła o 22 i do 3.30 spała. Za to od 3.30 do prawie 5 szalała , dyskutowała, spać nie mogła. Cycka nie mogla dobrze chwycić, walczyła z nim. Dopiero jak ja wzięłam do łóżka naszego usnęła i spała do 8.30. Teraz leży koło mnie na kanapie i zasypia.
Pozdrawiam Was

Ja tez bede napewno,bo te chmurysa potem slonce wychodzi,nie jest tak zle,jak zacznie padac to wejdziemy do tej kawiarni:-)i problem z glowy:-)
CFCGRIL-to jest ten okres wlasnie kiedy mala wyczuwa juz ciebie i poznaje juz Cie,wiec sie tylko cieszyc:-):-)

Dziewczynki ja chyba dzisiaj odpadam. Za oknem nieciekawie i zbierają się chmurzyska. Nie będe ryzykowała. Mała dopiero zasnęła więc nie mam jej sumienia budzić. Widzimy się jakby co w piatek. :-)
Kasiu napisz jak z Shipley do ciebie dojechać??Pozdrawiam Was

reklama
Do góry