reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Sylwia dzis wlasnie rozmawialam z Krzyskiem na temat niedzieli. Jesli autko bedzie zrobione:crazy::baffled::no::wściekła/y: to przyjedziemy:-). Moze sie w koncu z wami wszystkimi poznam:tak:

reklama
Oby tylko pogoda nam dopisała:tak:

Kasiek ostatnie zdanie tylko. Nikt się nie obraża. Ja tylko napisłąm jakie zdanie mam na ten temat:tak: Chyba mam prawo nie? Tak samo jak wy macie prawo spotykac się w centrum na kawie. I naprawde koniec tematu bo to niewarte:-) Ja się jie chcę kłócic:no:

Dziewczyny KONIEC TEMATU bo nie warto:-):-):-) Plissssss

To o której jutro??? I kto będzie???? Ja chciałabym zdąrzyc ale nie wiem czy mi się uda
Kasiek83????
Doris????
Asia????
Będziecie????

No mogę w końcu coś napisac:-).Nic nie pisałam bo mój mały tak pisał dzisiaj ma klawiaturze że aż przestała działac:no: a że ciemna jestem w tych sprawach to musiałam czekac aż mój mąż wróci z pracy.No i jestem:-).No faktycznie Asiunia221 i Kaska83 to dobre aparatki że spotykają się na mieście, a do parku żadna nie dotarła w zeszły czwartek.No biada jak jutro ich nie będzie:wściekła/y:.Ja też chcę poznac Kasiek83:-p.

reklama
Jeszcze nie poszlam spac i jakos trudno mi sie od komputera oderwc!!!!!!!!
Kasia8118-jak jutro bede w parku to nadrobimy,nie ma problemu!!!!!:tak:;-):-):laugh2:

Do góry