reklama
asiunia221
Mama Oleńki i Philipa
A czy to jest cos zlego ze sie spotkalysmy?!To chyba normalne,i nie zdziwiloby mnie to jakbyscie i wy sie spotykaly nie mowiac nam o tym!!!Przeciez to nic zlego.Ale dobra szkoda pisac,i sie przejmowac!!!!Jak kogos urazilysmy to trudno.:-(
Nie afera
I nie przepraszajcie bo ja wcale tego nie oczekuję
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Oby tylko pogoda nam dopisała
Kasiek ostatnie zdanie tylko. Nikt się nie obraża. Ja tylko napisłąm jakie zdanie mam na ten temat Chyba mam prawo nie? Tak samo jak wy macie prawo spotykac się w centrum na kawie. I naprawde koniec tematu bo to niewarte:-) Ja się jie chcę kłócic
Kasiek ostatnie zdanie tylko. Nikt się nie obraża. Ja tylko napisłąm jakie zdanie mam na ten temat Chyba mam prawo nie? Tak samo jak wy macie prawo spotykac się w centrum na kawie. I naprawde koniec tematu bo to niewarte:-) Ja się jie chcę kłócic
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
,i nie zdziwiloby mnie to jakbyscie i wy sie spotykaly nie mowiac nam o tym!!!Przeciez to nic zlego.Ale dobra szkoda pisac,i sie przejmowac!!!!Jak kogos urazilysmy to trudno.:-(
Oj Asia nie ladnie,oj nieladnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Dziewczyny KONIEC TEMATU bo nie warto:-):-):-) Plissssss
To o której jutro??? I kto będzie???? Ja chciałabym zdąrzyc ale nie wiem czy mi się uda
Kasiek83????
Doris????
Asia????
Będziecie????
To o której jutro??? I kto będzie???? Ja chciałabym zdąrzyc ale nie wiem czy mi się uda
Kasiek83????
Doris????
Asia????
Będziecie????
asiunia221
Mama Oleńki i Philipa
U mnie juz wszyscy spia wiec ja tez zaraz do nich dolacze.
Spokojnej nocy wam wszystkim zycze!!!
Spokojnej nocy wam wszystkim zycze!!!
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
ja jutro bedeOby nie padalo ,bo u mnie za oknem deszcz
kasia8118
Fanka BB :)
No mogę w końcu coś napisac:-).Nic nie pisałam bo mój mały tak pisał dzisiaj ma klawiaturze że aż przestała działac a że ciemna jestem w tych sprawach to musiałam czekac aż mój mąż wróci z pracy.No i jestem:-).No faktycznie Asiunia221 i Kaska83 to dobre aparatki że spotykają się na mieście, a do parku żadna nie dotarła w zeszły czwartek.No biada jak jutro ich nie będzie.Ja też chcę poznac Kasiek83.
kasia8118
Fanka BB :)
Ale jaja w końcu coś się dzieje na forum .To co Kasia83 musisz jutro przyjechac do parku żeby było sprawiedliwie.
reklama
asiunia221
Mama Oleńki i Philipa
Jeszcze nie poszlam spac i jakos trudno mi sie od komputera oderwc!!!!!!!!
Kasia8118-jak jutro bede w parku to nadrobimy,nie ma problemu!!!!!;-):-)
Kasia8118-jak jutro bede w parku to nadrobimy,nie ma problemu!!!!!;-):-)
Podziel się: