reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej Hej:-):-):-):-)
A ja jestem padnięta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zakupy nawet udane ale muszę pojechac jeszcze raz bo nie zdążyłam kupic wszystkiego:wściekła/y::wściekła/y: Musiałam wracac żeby Małemu kolację dac:szok::szok::szok:

Wiecie co????? Nie wiem czy powinnam się chwalic, ale mam jutro egzamin:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: Trzymajcie za mnie kciuki bo jak nie zdam to będzie Wasza wina:-p:-p

Sylwia-Tez trzymam kciuki:-):confused::happy2::nerd::cool2::cool::rolleyes:Napewno Ci sie uda:-)
Ampar-a TY co juz pewnie na walizkach siedzisz i czekasz:-D:-D:-DMilego i wesolego urlopu Ci zycze,mam nadzieje ze jak wrocisz zdazymy sie zobaczyc,zanim ja wyjade:-):-)

hej
Ja juz przezywam wyjazd z moim wulkanem. Zapakowana jestem:-). W wizzair jest 20kg wiec sie udalo po kilku przepakowaniach.

Sylwia- powodzenia jutro i jak wroce to chce z toba na zakupy:tak:
Kasia8118- buziaczki dla krystianka. Moj juz od tygodnia ma gile:szok: na szczescie przeszla mu temperatura

Doris78- ja tez mam nadzieje ze sie zobaczymy przed twoim wyjazdem:-D

Papapa dziewczyny i cos tam pewnie skrobne z Polski

Dzien dobry!
Wczoraj juz nic nie napisalam bo mi sie nie chcialo!:-p
Ampar-udanego urlopu zycze!!!Ja tez nie wiem jak sie zapakuje bo moge tylko 15 kg.ale na szczescie Ola ma swoj bagaz-dam rade.Ampar-odpoczywaj!!!!!
Sylwia-rowniez powodzenia zycze!!!!Nic wczoraj mi nie pisalas ze masz egzamin!:no:
Kasia8118-czy to spotkanie u ciebie nadal aktualne???Bo mam pytanie-jak do ciebie dojechac z interchage?dzieki za informacje
Juz zazdroszcze dziewczynom ze sa w Polsce:-:)-(Tez juz chce!!!!
Ola jak narazie jest w zlym humorze!!!Podeszla do mnie i z niewiadomych powodow mnie uderzyla:-(.Takze dzien sie zaczal super,jakos kawke musze strzelic bo tak mi sie chce spac ze nie moge!

Dzien dobry wam!!!Widze ja tu dzisiaj pierwsza:szok::szok::szok:
Jak dla mnie to jutro ,jest dobrym dniem na nasze tradycyjne spotkanko w Lister Park:-)A reszta jak sie na to pisze??:-)
KASIA8118-co sie z Toba dzieje??Zaczynam sie martwic:tak:tak malo sie odzywasz,wszystko ok??A co z piatkiem,dalej aktualny??Bo jak tak ,to ja moge tak wczesniej ok 11tej:-)bo na 13,30 mam w szkole Kubusia wystep jego klasy:tak:wiec obecnosc w szkole obowiazkowa:-)NO i napisz mi jak dojechac samochodem,bo ja tylko znam droge do matalana i sainsbyry i dalej nie wiem jak jechac!!!
SYLWIA-A Ty zaraz masz test,wiec trzymaj sie i nie zjedz dlugopisa ze strachu:-D:-D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!Nocka minęła fatalnie tak jak cały wczorajszy dzień:no:.Mały spał z nami ,całą noc mnie kopał:zawstydzona/y: jak oszalały więc wszystko mnie boli:zawstydzona/y:.Nic nie pisałam bo cały dzień miałam małego na rękach :zawstydzona/y:.Zaglądałam tu czasami,ale nic się nie działo więc odpuściłam sobie pisanie.Jeżeli chodzi o jutro to zobaczymy jak to będzie z małym teraz się bawi i jeszcze nie jęczy więc nie wiem czy jest już wszystko ok.czy to tylko chwilowa cisza.Jeżeli będzie zdrowy to ja jak zwykle jestem na tak:-).Piątek oczywiście aktualny.Może byc 11 ja i tak wstaje bardzo wcześnie.Dojazd podam wam pózniej.

reklama
Do góry