reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej Hej:-):-):-):-)
A ja jestem padnięta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zakupy nawet udane ale muszę pojechac jeszcze raz bo nie zdążyłam kupic wszystkiego:wściekła/y::wściekła/y: Musiałam wracac żeby Małemu kolację dac:szok::szok::szok:

Wiecie co????? Nie wiem czy powinnam się chwalic, ale mam jutro egzamin:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: Trzymajcie za mnie kciuki bo jak nie zdam to będzie Wasza wina:-p:-p

Sylwia-Tez trzymam kciuki:-):confused::happy2::nerd::cool2::cool::rolleyes:Napewno Ci sie uda:-)
Ampar-a TY co juz pewnie na walizkach siedzisz i czekasz:-D:-D:-DMilego i wesolego urlopu Ci zycze,mam nadzieje ze jak wrocisz zdazymy sie zobaczyc,zanim ja wyjade:-):-)

hej
Ja juz przezywam wyjazd z moim wulkanem. Zapakowana jestem:-). W wizzair jest 20kg wiec sie udalo po kilku przepakowaniach.

Sylwia- powodzenia jutro i jak wroce to chce z toba na zakupy:tak:
Kasia8118- buziaczki dla krystianka. Moj juz od tygodnia ma gile:szok: na szczescie przeszla mu temperatura

Doris78- ja tez mam nadzieje ze sie zobaczymy przed twoim wyjazdem:-D

Papapa dziewczyny i cos tam pewnie skrobne z Polski

Dzien dobry!
Wczoraj juz nic nie napisalam bo mi sie nie chcialo!:-p
Ampar-udanego urlopu zycze!!!Ja tez nie wiem jak sie zapakuje bo moge tylko 15 kg.ale na szczescie Ola ma swoj bagaz-dam rade.Ampar-odpoczywaj!!!!!
Sylwia-rowniez powodzenia zycze!!!!Nic wczoraj mi nie pisalas ze masz egzamin!:no:
Kasia8118-czy to spotkanie u ciebie nadal aktualne???Bo mam pytanie-jak do ciebie dojechac z interchage?dzieki za informacje
Juz zazdroszcze dziewczynom ze sa w Polsce:-:)-(Tez juz chce!!!!
Ola jak narazie jest w zlym humorze!!!Podeszla do mnie i z niewiadomych powodow mnie uderzyla:-(.Takze dzien sie zaczal super,jakos kawke musze strzelic bo tak mi sie chce spac ze nie moge!

Dzien dobry wam!!!Widze ja tu dzisiaj pierwsza:szok::szok::szok:
Jak dla mnie to jutro ,jest dobrym dniem na nasze tradycyjne spotkanko w Lister Park:-)A reszta jak sie na to pisze??:-)
KASIA8118-co sie z Toba dzieje??Zaczynam sie martwic:tak:tak malo sie odzywasz,wszystko ok??A co z piatkiem,dalej aktualny??Bo jak tak ,to ja moge tak wczesniej ok 11tej:-)bo na 13,30 mam w szkole Kubusia wystep jego klasy:tak:wiec obecnosc w szkole obowiazkowa:-)NO i napisz mi jak dojechac samochodem,bo ja tylko znam droge do matalana i sainsbyry i dalej nie wiem jak jechac!!!
SYLWIA-A Ty zaraz masz test,wiec trzymaj sie i nie zjedz dlugopisa ze strachu:-D:-D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!Nocka minęła fatalnie tak jak cały wczorajszy dzień:no:.Mały spał z nami ,całą noc mnie kopał:zawstydzona/y: jak oszalały więc wszystko mnie boli:zawstydzona/y:.Nic nie pisałam bo cały dzień miałam małego na rękach :zawstydzona/y:.Zaglądałam tu czasami,ale nic się nie działo więc odpuściłam sobie pisanie.Jeżeli chodzi o jutro to zobaczymy jak to będzie z małym teraz się bawi i jeszcze nie jęczy więc nie wiem czy jest już wszystko ok.czy to tylko chwilowa cisza.Jeżeli będzie zdrowy to ja jak zwykle jestem na tak:-).Piątek oczywiście aktualny.Może byc 11 ja i tak wstaje bardzo wcześnie.Dojazd podam wam pózniej.

reklama
Do góry