reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Ampar3 wrócili razem i to bardzo szybko bo tata twierdził że małego wiatr przewracał:-).Coś mi dzisiaj dziwnie długo spał mały rano i potem jeszcze dwa razy w dzień i co się okazało że ma gorączkę :baffled:.Pewnie pózno pójdzie dzisiaj spac bo wstał o 20.

4muchy a może wybrałabyś się na ten piknik bez męża w końcu ma to byc też frajda dla dzieciaków a nie tylko dla rodziców:tak:.Przemyśl sprawę a jeżeli martwisz się o transport to coś się wymyśli :-).Ja mam dwa wolne miejsca w samochodzie i pewnie nie ja jedna.

Ostatnia edycja:
No witam dziewczyny
Moi goscie pojechali,bylo sympatycznie.:tak::tak:
Weszlam na forum a tu tyle stron do czytania szok!!!

kamolodz i ingrid ja tez na ostatnim szczepieniu Fabianka zastosowalam emle(mialam z polski)I hw tez byla zaskoczona,bo nie slyszala wczesniej o tej masci.
A pani doktor ktora robila fabiankowi zastrzyk to tak na nas spojrzala dziwnie i zrobila kwasna mine jak bysmy chcieli zle dla naszego dziecka.I zrobila zastrzyk mu nie tam gdzie mial posmarowane tylko obok.Wiec i tak i tak plakal.Wredna baba.

A co do spotkania w niedziale to super pomysl.Tylko ze ja nie bende mogla przyjsc bo to moj weked gdzie pracuje i du...a.Ja to mam pecha zawsze jestem w "robocie"jak jakies spotkanie jest.Wiedzialam ,ze tak bendzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzien dobry!!!
4muchy-wlasnie KASIA8118 podsunela bardzo dobry pomysl,z tym ze mozesz sama z dziecmi przyjechac:-):-)Adas z Kuba sie wkoncu poznaja:-)pomwiem mu ,ze ma wziasc autobusy tramwaje i tiry:-):-):-D:-D:-D
A ja mam do Ciebie jeszcze jedno pytanie:-)Czy Twoj Adas mowi juz sz,cz,i te rozne literki??Bo Kuba nie i cwicze z nim,to ladnie powie,ale potem jak sam juz mowi to o tym zapomina i mowi po swojemu:wściekła/y::wściekła/y:
KASIA8118-a czemu Ciebie jeszcze tutaj nie ma dzisiaj???Czyzby Krystianek sie rozchorowal??:-(

Doris78 jestem już tu od paru minut i czekam aż któraś raczy coś napisac:happy:.Wcześniej nie włączałam dzisiaj kompa bo ciężki miała poranek bo mały marudził mi nawet nie wiem od kórej bo z wrażenia nie spojrzałam na zegarek:no:.Nie wiem co mu jest gorączkuje od wczoraj:crazy:.Może na zęby:confused:?Bo ogólnie nie wygląda na chorego.Taka pogoda że aż żal siedziec w domu:-(.

Dzien dobry dziewczyny!!!
W weekend sie nie odzywalam bo nie mialam sily po pracy:-(!!!
Rzeczywiscie fajny pomysl z tym piknikiem ale ja jak zwykle odpadam bo pracuje:-(!
Doris,4muchy-fajnie ze wasi chlopcy maja wspolne zainteresowania!
Kasia8118-no prosze coraz bardziej sie przekonujesz do nastepnego dzidziusia!!!!!!!!!
GRATULUJE!!!!!
My nie dawno wstalysmy,sniadanie zjedzone wiec moze jakis spacerek!!!

no wlasnie ja tez tak patrze w okno i sie zastanawiam jak to dzisijaj bedzie:-)juz by moglo nie wiac:wściekła/y:Wczoraj jak bylismy na carboot ,to ludzie uciekali bo wszystko latalo:szok::-Drzeczy,jakies male lekkie zabawki ,wszystko fruwalo:-D:-D
A ja zaraz jade po walizke:-)bo wyjazd zbliza sie wielkimi krokami:-)

reklama
Ciekawa jestem czy wypali ten niedzielny piknik bo widzę że coś mało chętnych się zgłosiło:-:)-:)-( szkoda bo ja się bardzo ucieszyłam:-) na myśl o takim wypadzie.Z moich obliczeń są chętne 4pary.Kasiu i fabianek zapytaj się Niunki może ona się skusi na piknik niedzielny:-).

Do góry