reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Ampar3 wrócili razem i to bardzo szybko bo tata twierdził że małego wiatr przewracał:-).Coś mi dzisiaj dziwnie długo spał mały rano i potem jeszcze dwa razy w dzień i co się okazało że ma gorączkę :baffled:.Pewnie pózno pójdzie dzisiaj spac bo wstał o 20.

4muchy a może wybrałabyś się na ten piknik bez męża w końcu ma to byc też frajda dla dzieciaków a nie tylko dla rodziców:tak:.Przemyśl sprawę a jeżeli martwisz się o transport to coś się wymyśli :-).Ja mam dwa wolne miejsca w samochodzie i pewnie nie ja jedna.

Ostatnia edycja:
No witam dziewczyny
Moi goscie pojechali,bylo sympatycznie.:tak::tak:
Weszlam na forum a tu tyle stron do czytania szok!!!

kamolodz i ingrid ja tez na ostatnim szczepieniu Fabianka zastosowalam emle(mialam z polski)I hw tez byla zaskoczona,bo nie slyszala wczesniej o tej masci.
A pani doktor ktora robila fabiankowi zastrzyk to tak na nas spojrzala dziwnie i zrobila kwasna mine jak bysmy chcieli zle dla naszego dziecka.I zrobila zastrzyk mu nie tam gdzie mial posmarowane tylko obok.Wiec i tak i tak plakal.Wredna baba.

A co do spotkania w niedziale to super pomysl.Tylko ze ja nie bende mogla przyjsc bo to moj weked gdzie pracuje i du...a.Ja to mam pecha zawsze jestem w "robocie"jak jakies spotkanie jest.Wiedzialam ,ze tak bendzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzien dobry!!!
4muchy-wlasnie KASIA8118 podsunela bardzo dobry pomysl,z tym ze mozesz sama z dziecmi przyjechac:-):-)Adas z Kuba sie wkoncu poznaja:-)pomwiem mu ,ze ma wziasc autobusy tramwaje i tiry:-):-):-D:-D:-D
A ja mam do Ciebie jeszcze jedno pytanie:-)Czy Twoj Adas mowi juz sz,cz,i te rozne literki??Bo Kuba nie i cwicze z nim,to ladnie powie,ale potem jak sam juz mowi to o tym zapomina i mowi po swojemu:wściekła/y::wściekła/y:
KASIA8118-a czemu Ciebie jeszcze tutaj nie ma dzisiaj???Czyzby Krystianek sie rozchorowal??:-(

Doris78 jestem już tu od paru minut i czekam aż któraś raczy coś napisac:happy:.Wcześniej nie włączałam dzisiaj kompa bo ciężki miała poranek bo mały marudził mi nawet nie wiem od kórej bo z wrażenia nie spojrzałam na zegarek:no:.Nie wiem co mu jest gorączkuje od wczoraj:crazy:.Może na zęby:confused:?Bo ogólnie nie wygląda na chorego.Taka pogoda że aż żal siedziec w domu:-(.

Dzien dobry dziewczyny!!!
W weekend sie nie odzywalam bo nie mialam sily po pracy:-(!!!
Rzeczywiscie fajny pomysl z tym piknikiem ale ja jak zwykle odpadam bo pracuje:-(!
Doris,4muchy-fajnie ze wasi chlopcy maja wspolne zainteresowania!
Kasia8118-no prosze coraz bardziej sie przekonujesz do nastepnego dzidziusia!!!!!!!!!
GRATULUJE!!!!!
My nie dawno wstalysmy,sniadanie zjedzone wiec moze jakis spacerek!!!

no wlasnie ja tez tak patrze w okno i sie zastanawiam jak to dzisijaj bedzie:-)juz by moglo nie wiac:wściekła/y:Wczoraj jak bylismy na carboot ,to ludzie uciekali bo wszystko latalo:szok::-Drzeczy,jakies male lekkie zabawki ,wszystko fruwalo:-D:-D
A ja zaraz jade po walizke:-)bo wyjazd zbliza sie wielkimi krokami:-)

reklama
Ciekawa jestem czy wypali ten niedzielny piknik bo widzę że coś mało chętnych się zgłosiło:-:)-:)-( szkoda bo ja się bardzo ucieszyłam:-) na myśl o takim wypadzie.Z moich obliczeń są chętne 4pary.Kasiu i fabianek zapytaj się Niunki może ona się skusi na piknik niedzielny:-).

Do góry