reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Dziękuje Wam wszystkim za słowa pocieszenia:-) Już nie wściekam się tak bardzo jak rano (szaleństo zakupowe pomogło).
Chyba zrobiłam co w mojej mocy bo częśc z pytaniami zaliczyłam:tak: poległam tylko na filmikach:crazy: zabrakło mi jednego punktu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Pewnie mam za słaby refleks:baffled::baffled::baffled:
Zreszta jak to mój mąż powiedział "to wszystko jego wina":-p:-p:-p:-p bo zabrał mi płytę z filmikami i nie miałam na czym cwiczyc:-p

Jeśli chodzi o jutro to ja jeżeli już dotrę to raczej później:tak: Ale nie obiecuję:no:

Cfcgirl poźniej zagląnę na tą stronę, obiecuję:-) Teraz to tzreba się wziac do roboty:szok: Moja chałupa woła o pomstę do nieba:-p Jest taki bajzel że szok, ale to już mój ostatni tydzień tutaj to co się dziwic że mi się sprzątac nie chce:-p

Wiecie co???? Byłyśmy z Dorotą na zakupach:rofl2: i ja muszę pojechac jeszcze raz:szok::szok::szok::szok: Kurde w tym centrum o czas tak zapier...... że szok.
Kto mi powie gdzie są najładniejsze stroje kąpielowe??????

reklama
Hej kochane wczoraj wrocilismy:-):-):-)
No jestem aktyna ale kurcze tyle stron naprodukowalyscie ze nie dam rady ich nadrobic:-D:-D:-D
Zdjecia wkleje pozniej bo mi tesciowa mala przywiozla i juz lobuzuje;-)
W Paryzu bylo super!Zatrzymalismy sie u znajomych wiec nie bylo tak drogo :-)
Co tu duzo gadac nazwiedzalam sie tak ze nog nie czuje :rofl2:
W sobote w nasza rocznice tam bylo swieto muzyki wiec bylo sporo koncertow wiec bylo fajnie:tak:
Wieza robi wrazenie i luwr tez niesamowity klimat ma Paryz
Ale zeby go tak dokladnie zwiedzic to trzeba z tydzien.
Ale z mala mam klopot bo tesciowa oczywiscie jej pieluche zalozyla spowrotem i lipa caly trening na marne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A co tam u was ?
Kiedy spotkanko?

Co tutaj tak cicho?
Oleska-fajnie ze wycieczka sie udala!!tylko zazdroscic!!
Kto bedzie jutro na spotkaniu???oprocz mnie,cfc,doris i kasi8118 i sylwii.???
Oby tylko byla pogoda :tak::-D:-):laugh2:
Cfcgirl-Marysienka pewnie urosla od naszego ostatniego spotkania?!
My sobie siedzimy,Ola jeszcze nie spi!!!!!!!!!!!Tez dzisiaj bylam w miescie i bylo bardzo milo-pozdrawiam kasiek83:tak:;-):-):-D

Ja nie wiem czy będę:no:
Asia a co tam miłego jest w mieście????:-p:-p:-p:-p Aaaaa już wiem:tak: Nieładnie tak po cichaczu się umawiac:no:nieładnie:no::no:
Ja jestem dzisiaj skonana:-:)-:)-( Normalnie zasypiam na siedząco:szok: Ale musze jeszcze trochę posiedzic żeby mojemu kolację zrobic jak wróci, ale zaraz potem ide spac:tak::blink:

Ostatnia edycja:
Ja wiem czy tak pokryjomu?!pisalysmy na forum ze musimy sie spotkac z kasia przed wyjazdem bo niewiadomo czy kasia jutro bedzie w lister parku!!!!!!a wyjazd tuz tuz!!
Ola wlasni powiedziala ze idzie spac,wiec ja ubralam w pizamke i poszla sie polozyc!jak narazie nie wola nas,wiec moze usnie sama:szok::szok:?!Byloby fajnie:tak::-D:-)
Sylwia-a ty jeszcze nie zrobilas wszystkich zakupow?!!Ja juz naszczscie nie jade na zakupy,przed tym wyjazdem zostalam zakupoholiczka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zakupy dla rodzinki zrobione jeszcze tylko zostala TESCIOWA!!!!Ale jej nie wiem co kupic-moze macie jakis pomysl!O Ola wola!!nie udalo sie

Chodziło mi o to ze jakbyscie napisały na forum że się umawiacie to może któraś z dziewczyn chciałaby się do was dołączyc:tak: Ja akurat i tak bym nie mogła ale może Kasia8118:confused: No ale widocznie nie chciałyście:-(
A ja muszę kupic sobie jeszcze strój kąpielowy, wkońcu nad morze jadę:-p

Sylwia tez mi bardzo przykro ze sie nie udalo:-(. Nastepnym razem bedzie na pewno super!!!! Ja dzis korzystam bo Krzysiek ma wolne wiec bylismy caly dzien poza domem. Troche u znajomych,troche na miescie i na dobrym obiadku:-)

Oj dobra,dobra z dziewczynami widze sie jutro wiec sobie pogadamy,a z Kasia8118 jeszcze dodatkowo w piatek wiec nadrobimy.:tak::-D:-)
Sylwia ty jak juz dowalisz to az w piety wchodzi!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Asia myslę że wiesz o co mi chodzi:tak::rofl2:
Kasia8118 zaglądała na forum ale nic nie napisała:-( Dorota zreszta też:crazy:
Ja tu jestem straznikiem i wszystkie was pilnuję:tak:
Kama a Wy w niedzielę wybieracie się z nami???

Ostatnia edycja:
Do góry