reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Dziękuje Wam wszystkim za słowa pocieszenia:-) Już nie wściekam się tak bardzo jak rano (szaleństo zakupowe pomogło).
Chyba zrobiłam co w mojej mocy bo częśc z pytaniami zaliczyłam:tak: poległam tylko na filmikach:crazy: zabrakło mi jednego punktu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Pewnie mam za słaby refleks:baffled::baffled::baffled:
Zreszta jak to mój mąż powiedział "to wszystko jego wina":-p:-p:-p:-p bo zabrał mi płytę z filmikami i nie miałam na czym cwiczyc:-p

Jeśli chodzi o jutro to ja jeżeli już dotrę to raczej później:tak: Ale nie obiecuję:no:

Cfcgirl poźniej zagląnę na tą stronę, obiecuję:-) Teraz to tzreba się wziac do roboty:szok: Moja chałupa woła o pomstę do nieba:-p Jest taki bajzel że szok, ale to już mój ostatni tydzień tutaj to co się dziwic że mi się sprzątac nie chce:-p

Wiecie co???? Byłyśmy z Dorotą na zakupach:rofl2: i ja muszę pojechac jeszcze raz:szok::szok::szok::szok: Kurde w tym centrum o czas tak zapier...... że szok.
Kto mi powie gdzie są najładniejsze stroje kąpielowe??????

reklama
Hej kochane wczoraj wrocilismy:-):-):-)
No jestem aktyna ale kurcze tyle stron naprodukowalyscie ze nie dam rady ich nadrobic:-D:-D:-D
Zdjecia wkleje pozniej bo mi tesciowa mala przywiozla i juz lobuzuje;-)
W Paryzu bylo super!Zatrzymalismy sie u znajomych wiec nie bylo tak drogo :-)
Co tu duzo gadac nazwiedzalam sie tak ze nog nie czuje :rofl2:
W sobote w nasza rocznice tam bylo swieto muzyki wiec bylo sporo koncertow wiec bylo fajnie:tak:
Wieza robi wrazenie i luwr tez niesamowity klimat ma Paryz
Ale zeby go tak dokladnie zwiedzic to trzeba z tydzien.
Ale z mala mam klopot bo tesciowa oczywiscie jej pieluche zalozyla spowrotem i lipa caly trening na marne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A co tam u was ?
Kiedy spotkanko?

Co tutaj tak cicho?
Oleska-fajnie ze wycieczka sie udala!!tylko zazdroscic!!
Kto bedzie jutro na spotkaniu???oprocz mnie,cfc,doris i kasi8118 i sylwii.???
Oby tylko byla pogoda :tak::-D:-):laugh2:
Cfcgirl-Marysienka pewnie urosla od naszego ostatniego spotkania?!
My sobie siedzimy,Ola jeszcze nie spi!!!!!!!!!!!Tez dzisiaj bylam w miescie i bylo bardzo milo-pozdrawiam kasiek83:tak:;-):-):-D

Ja nie wiem czy będę:no:
Asia a co tam miłego jest w mieście????:-p:-p:-p:-p Aaaaa już wiem:tak: Nieładnie tak po cichaczu się umawiac:no:nieładnie:no::no:
Ja jestem dzisiaj skonana:-:)-:)-( Normalnie zasypiam na siedząco:szok: Ale musze jeszcze trochę posiedzic żeby mojemu kolację zrobic jak wróci, ale zaraz potem ide spac:tak::blink:

Ostatnia edycja:
Ja wiem czy tak pokryjomu?!pisalysmy na forum ze musimy sie spotkac z kasia przed wyjazdem bo niewiadomo czy kasia jutro bedzie w lister parku!!!!!!a wyjazd tuz tuz!!
Ola wlasni powiedziala ze idzie spac,wiec ja ubralam w pizamke i poszla sie polozyc!jak narazie nie wola nas,wiec moze usnie sama:szok::szok:?!Byloby fajnie:tak::-D:-)
Sylwia-a ty jeszcze nie zrobilas wszystkich zakupow?!!Ja juz naszczscie nie jade na zakupy,przed tym wyjazdem zostalam zakupoholiczka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zakupy dla rodzinki zrobione jeszcze tylko zostala TESCIOWA!!!!Ale jej nie wiem co kupic-moze macie jakis pomysl!O Ola wola!!nie udalo sie

Chodziło mi o to ze jakbyscie napisały na forum że się umawiacie to może któraś z dziewczyn chciałaby się do was dołączyc:tak: Ja akurat i tak bym nie mogła ale może Kasia8118:confused: No ale widocznie nie chciałyście:-(
A ja muszę kupic sobie jeszcze strój kąpielowy, wkońcu nad morze jadę:-p

Sylwia tez mi bardzo przykro ze sie nie udalo:-(. Nastepnym razem bedzie na pewno super!!!! Ja dzis korzystam bo Krzysiek ma wolne wiec bylismy caly dzien poza domem. Troche u znajomych,troche na miescie i na dobrym obiadku:-)

Oj dobra,dobra z dziewczynami widze sie jutro wiec sobie pogadamy,a z Kasia8118 jeszcze dodatkowo w piatek wiec nadrobimy.:tak::-D:-)
Sylwia ty jak juz dowalisz to az w piety wchodzi!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Asia myslę że wiesz o co mi chodzi:tak::rofl2:
Kasia8118 zaglądała na forum ale nic nie napisała:-( Dorota zreszta też:crazy:
Ja tu jestem straznikiem i wszystkie was pilnuję:tak:
Kama a Wy w niedzielę wybieracie się z nami???

Ostatnia edycja:
Do góry